Jump to content

Arie Gold

Leden
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About Arie Gold

 • Birthday November 8

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM 20
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arie Gold's Achievements

7

Reputation

 1. Arie Gold

  Club gezocht

  Weet iemand een leuk team om mee te beginnen in de Engelse vanarama nations league?
 2. Mooie stats voor je 1e seizoen maar je bent het ook wel een beetje aan de stand verplicht natuurlijk Hele mooie groepsloting had je in de CL zeg en hopen op wat succes tegen Atletico, moet kunnen denk ik! Max was niet meer te houden en Madueke wou ook heel graag weg, dus dan maar voor de hoofd prijs. De verdediging van PSV was echt heel slecht dus nu met die flinke versterkingen loop het als een trein. momenteel een schamele 3 puntjes voor op Ajax maar we zijn nog niet op de helft.. Feyenoord doet iniedergeval dit jaar niet mee dus CL is sowieso wel binnen. Grappig dat Calafiori ook bij mij rond loopt haha! Succes met je save
 3. Keurige aankopen om het vertrek van Tadic op te vangen denk ik zo! Eerste seizoen liep het niet zo lekker en ben ik 3e geworden in de competitie en achtste finale Europa League. Na wat top aankopen in de zomer (Empadu, Talles Magno, Demir, Augustin Alvarez, Gollini, Arezo, Zeefuik, Morato en transfervrij Ruggeri en Blanco.. Mede mogelijk gemaakt door de verkoop van Max 45 mil en Madueke 70 mil. Nu een mooi jeugdig team waar ik aan kan bouwen de komende jaren. Sta momenteel 1e en zijn ook 1e geworden in de poule van de Europa league, dus het gaat nu wel lekker! En jou save dan?
 4. Naast de 5 topcompetities en Brazilië/Argentinië is Portugal ook zeker een aanrader
 5. Ja die staan er bij mij standaard in, komen altijd leuke en goedkope talenten vandaan
 6. Zou ik als ik jou was Thiago Almada ook gelijk scouten, die staat er ook gelijk.
 7. Heb hem bij PSV in het 2e seizoen aangetrokken voor rond de 10-15 miljoen.
 8. Je zou voor Talles Magno kunnen gaan, echt een toppertje!
 9. Ik heb er eigenlijk alleen maar last van gehad in het begin van het 1e seizoen in de beta versie. Nu geen last meer, dus ik denk dat ze het gefixed hebben.
 10. @Daniell Had je deze nog voor mij? Misschien dat je eroverheen hebt gelezen...
 11. Iemand toekomst screens van: Raul Moro Fode Fofana Emannuel van de Blaak Andrea Papetti Luis Rafael (SLB) Samuele Ricci Ângelo (Santos) Alvast bedankt!
 12. Arie Gold

  Go or no go?

  Ik zou hem eerst nog verhuren en een andere reserve spits halen.. Met 1,5 ster komt hij nog veel tekort voor het hoogste niveau IMO.
 13. Ik heb inderdaad hetzelfde probleem bij PSV
×
×
 • Create New...