Jump to content

xanderoo

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xanderoo

 1. xanderoo

  FM-Café

  Na 30 (speel)seizoenen eindelijk eens gepromoveerd met een ploeg, nu wel net ontslagen na een beetje te sleutelen om de tactiek tegendoelpuntloos te kunnen uitvoeren. Ballengerard natuurlijk.. Ik snap echt niet hoe je kan promoveren, twee keer achter 1, laat staan kampioen worden..
 2. xanderoo

  FM-Café

  Hier snap ik helemaal niets van.. Hoe?!
 3. xanderoo

  FM-Café

  Nu ben ik actief bij Juventus Boekarest, een Roemeense eersteklasser. Die niveau is niet hoog, maar dat geld ook voor mijn tegenpartij. En vermits ik vaak seizoensdoelstellingen kreeg als "promoveer" of "wordt kampioen", ga ik ervan uit dat mijn ploegen wel deugen, maar er iets niet deugd. Voorts verander ik wel van speler. Bijvoorbeeld een 2de spits en een 3de erbij. Of een verdediger. Maar dat alleen omdat ik bv. geen deftige middenvelders heb, maar wel redelijke vooraan of achteraan. En soms valt dat tegen, maar niet altijd..
 4. xanderoo

  FM-Café

  Een Zweedse tweedeklasser, zit in het jaar 2045 ofzo.. Dus heb je wel tijd om een tactiek te proberen, heb er een paar goede, maar dan heeft de tegenstander bij 1 kans al 1 doelpunt gescoord.. Tja... Zal bij deze 3 eens kijken, hopelijk duren die geen half uur, of haal je in een half uur iets uit..
 5. xanderoo

  FM-Café

  Snap ik totaal niet. Iedereen wint alsof het niets is, ik haal nooit een doelstelling, promoveer nooit, verander letterlijk elke tactiek.. Heb alles al geprobeerd.. Snap de fun er niet van.. Edit, ahja, en vooral, tegendoelpunten..
×
×
 • Create New...