Jump to content

Pec038

Leden
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pec038

 1. Pec038

  AFC Ajax

  De beste spits die Ajax heeft is Huntelaar. Ik zou zeggen, hoge voorzetten vanaf de zijkanten, Tadic links en onze Brazilaanse vriend op rechts die lang geblesseerd is geweest. Als Huntelaar de bal niet krijgt, moet Klaassen achter hem opduiken. Dat Ajax-voetbal is een sprookje waar ze in de hoofdstad alleen maar in geloven.
 2. Pec038

  AFC Ajax

  Dat hij het lastiger in de kleine ruimtes heeft, is geen feit maar een mening. Daar kan iemand anders anders over denken.
 3. Pec038

  PEC Zwolle

  Zou erg mooi zijn als Tedic een versterking is! Dan kunnen we eventueel meer met lange ballen van achteruit en met voorzetten gaan spelen, lijkt mij in sommige wedstrijden effectief, vooral tegen de betere clubs. Reza is van meerwaarde in de wedstrijden waarin je de betere ploeg bent en met combinatiespel een eindstation nodig hebt. Heb goede hoop dat we een rustiger seizoen krijgen dan de afgelopen twee seizoenen.
 4. Pec038

  PEC Zwolle

  Stegeman heeft in het verleden vaak met een grote, sterke spits gespeeld. Deze heeft hij nu bij PEC ook in de persoon van Tedic. Hij voetbalt graag van achteruit, maar kiest diepte voor breedte. Over de rechtsbuitenpositie ga ik mee in je verhaal, da Cruz was niet bepaald de A-categorie, maar er was tijd zat om een fatsoenlijke aanvaller met snelheid aan de selectie toe te voegen. Ik weet niet wat er in de jeugd qua aanvallende potentie zit, maar wat er nu gebeurd met het inbrengen van eigen jeugd, vind ik wel positief. Wat betreft de eigen jeugd zijn er wel stappen gezet de laatste jaren, veel jeugdteams spelen op het hoogste of één na hoogste niveau. Dat was een jaar of tien geleden wel anders. Wat betreft topsportomgeving voor het eerste elftal heb ik te weinig zicht om daar veel over te zeggen.
 5. Pec038

  PEC Zwolle

  Wat verwachten we dit seizoen van PEC? Krijgen we het John Stegeman voetbal dit seizoen wel te zien, wat vinden jullie van Stegeman?
 6. Was er tegen Hoffenheim (laatste wedstrijd in vol stadion), toen waren ze al in de vrije val beland. Lijkt altijd of spelers van Schalke onder stroom staan, spelen bij Schalke vriijwel altijd onder hun kunnen. Ook niet vaak een aantrekkelijk voetballend Schalke gezien. Kijken ze nou nooit eens hoe ze dit 30 kilomter oostwaarts doen?
 7. Die kennis over het Duitse voetbal heb je aan iemand te danken volgens mij
 8. Misschien zitten Marsman en Burger in kleedkamer 2, net als Jan van Halst bij Ajax in 2001.
×
×
 • Create New...