Jump to content

Luuks

Leden
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Luuks

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan/wil iemand deze voor mij maken? Ipv de N mag het gewone logo van Napoli ook. Kleding sponsor mag Kappa zijn maar vrije keuze is ook prima. Ook een tweede, grotendeels groen en derde shirt, grotendeels wit zijn welkom.
 2. Luuks

  Laptop voor FM

  Heb vorig jaar een tweedehands Dell laptop gekocht en speel ook alleen FM daarop en wat surfen en af en toe kijk ik wat op Netflix of Prime Video, maar stream dat liever naar de tv. Heb de laptop bij een computerzaakje gekocht bij mij in de stad voor 250,-. Zou eerst eens kijken of er ook zoiets bij jou in de buurt zit. Kan je best wat geld schelen.
 3. Luuks

  Bondscoach

  Hoe kun je als bondscoach al je spelers zien als je een selectie moet maken? Ik ben sinds kort bondscoach van Mexico, maar bij scouting vind ik maar drie Mexicaanse keepers, terwijl ik Mexico wel als bespeelbare competitie heb.
 4. Luuks

  DFB Pokal

  Bedankt voor je antwoord. @Sophomore nee de regionale bekertoernooien zitten niet in de database die ik gebruik.
 5. Luuks

  DFB Pokal

  Wanneer wordt je eigenlijk als club toegelaten tot het bekertoernooi? Ben met Lokomotive Leipzig gepromoveerd naar de Derde Liga en speel ook dit seizoen geen bekervoetbal, terwijl er wel teams uit lagere divisies meedoen.
 6. Luuks

  FM-Café

  Mijn eerste seizoen bij 1.FC Lokomotive Leipzig in de Regionalliga NordOst. Op naar de 3.Liga Verder geen bekertoernooi gehad en na de winter was het een vrij saai seizoen
 7. Bedankt voor de tips, ga er eens mee puzzelen. Zo staat mijn defensieve tactiek
 8. Toch aardig van Ajax dat ze Jong AZ laten spelen op De Toekomst
 9. Ik speel met een simpele 442
 10. Ben na een paar jaar weer begonnen met het spelen van FM, maar dat irritante feit dat je wedstrijden met 38 schoten op doel en 1 doelkans tegen gewoon verliest met 1-0 hebben ze er nog niet uit gekregen. En dat meerdere malen per seizoen.
 11. Club: Hertha BSC Uniek FM-id: 2247 Merk: New Balance Thuis: Blauw en wit Uit: Zwart met rode accenten 3e: Grijs met zwarte accenten Sponsor: Prime Video FC’12 of de SS kits: SS
 12. Bedankt, de kits zijn inmiddels zichtbaar.
×
×
 • Create New...