Jump to content

LeoMessiFM

Leden
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About LeoMessiFM

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Favoriete Club
  FC Twente
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zit er steeds meer aan te denken om deze challenge te gaan doen als tweede save. EDIT: ik ga voor Italië maar alle gepromoveerde clubs hebben al een manager. Heb ik iets verkeerd gedaan?
 2. LeoMessiFM

  Show je team

  Dit is het team voor seizoen 6. Met Camavinga en Upamecano als belangrijkste aanwinsten moeten we de CL kunnen winnen. Deze jongens stonden op de transfermarkt en hebben samen zo'n 90 miljoen gekost. Op dit moment zijn mijn twee belangrijkste spelers, maar ook meest talentvolle spelers Erik Freeze (Foto 2) en Nemanja Vukas (Foto 1). Zie hun profiel hieronder.
 3. LeoMessiFM

  FM Café

  Almeria seizoen 5, sta nu eerste in de winter en heb zon 80 miljoen
 4. LeoMessiFM

  FM Café

  Demir of Kudus? Ik wil de speler gaan gebruiken als vooruitgeschoven spelmaker. Geld is niet echt een issue want heb net Tonali verkocht voor 102 miljoen. Demir is jonger en goedkoper, Kudus is duurder maar ook al beter. Voor wie zouden jullie gaan?
 5. Dat dit soort jongens een jeugdcontract hebben is toch wel echt een cadeautje van FM. Heb nu alleen wel heel veel spelers, omdat ik wil verbeteren en ik maar niet van de oude spelers afkom. Iemand hier tips voor? Want anders verhuur ik ze gewoon lekker....
 6. Ik kon het niet laten.... de enige echte Lionel Messi komt ons een jaartje versterken!
 7. Zo, deze is lekker zeg! Nu voor het eerst in de halve finale van de CL. Moet tegen Inter en dat wordt wel lastig, zij hebben afgelopen ronde in totaal met 9-2 gewonnen van Liverpool....
 8. Ja dat koppen ga ik er even uithalen. Soms zeg ik hem rechtsbuiten en dribbelt die echt overal langs. Mijn andere spits is Ali Akmam die staat alweer op 29 treffers dit seizoen.
 9. Kan iemand mij helpen? Dit is op dit moment mijn tweede spits. Hij is twee seizoenen geleden voor een kleine 500k over gekomen van Braga. In de media staat hij bekend als de nieuwe Eusebio. Hij functioneert alleen nog niet echt zoals ik wil. Op dit moment gebruik ik hem als Diepe Spits. Heeft iemand een idee hoe ik hem beter kan laten functioneren? Bijv; andere rol, om trainen naar 10.....
 10. Luka Sucic komt ons versterken! Hij gaat samen met Tonali op het middenveld spelen. Ugarte en Perrone zitten er als goede vervangers nog achter op de bank.
 11. LeoMessiFM

  FM Café

  Mijn overview filter bij spelers zoeken is in een helemaal anders en niet meer standaard. Weet iemand hoe je het standaard fm overview filter kan terugkrijgen? EDIT: ik ben er zelf achtergekomen. Ik was sinds kort manager van Wales en toen ik hier stopte zag alles er weer normaal uit.
 12. LeoMessiFM

  FM Café

  Ik heb eigenlijk altijd alleen maar club carrières gehad. Nu leek het mij wel een keer tijd voor een challenge naast mijn spel met Almería. Ik zat te denken aan de Glory Hunter challenge van Benjy. Iemand hier enige ervaring mee?
 13. Misschien onverdiend maar daarom niet minder lekker! In de CL sta ik er nu goed voor met 6 punten uit 3 wedstrijden. In de competitie loopt het nog niet zo lekker, ik sta momenteel 8ste na 8 wedstrijden....
 14. LeoMessiFM

  FM Café

  Ah nee, dat is mooi balen! Al een nieuw idee voor een save?
 15. LeoMessiFM

  Show je team

  Deze jongens moeten het gaan doen in seizoen 3. Heb de selectie voor een groot deel bij elkaar kunnen houden en er zijn geen cruciale spelers vertrokken. Daarentegen hebben we ons zelf wel kunnen versterken! Op goal staat dit seizoen Maximenko, de Russische international kwam voor een kleine 4 miljoen over. Als rechtsback hebben we ons versterkt met Mukiele. Ik was niet van plan om een rechtsback te kopen, maar toen ik hem op de transfermarkt zag staan voor 3,3 miljoen kon ik hem niet laten liggen. Centraal versterkt Araujo ons ook dit jaar weer, hij komt weer voor een jaar over van Barcelona.
×
×
 • Create New...