Jump to content

Emmerich.

Leden
 • Posts

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Emmerich. last won the day on July 30 2020

Emmerich. had the most liked content!

Reputation

306 Excellent

Personal Information

 • Woonplaats
  Duitsland
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

225 profile views
 1. Lekker hoor, Woutje Weghorst die in de finale het enige Nederlandse doelpunt voor zijn rekening neemt.
 2. Inmiddels is CL nummero 3 ook binnen! Seizoen 2039/2040. Na een 1-5 overwinning op PSG mogen wij de beker wederom de lucht in houden.
 3. Emmerich.

  FM Café

  Haha, in FM18 had ik in mijn PSV-save een linksback genaamd Ronny Tempo-Tempo. Kon er helemaal niks van maar puur vanwege zijn cultnaam wilde ik hem bij de ploeg houden. Na 11 seizoenen toch verkocht, aan ADO in dit geval voor 200k. Scoorde op speeldag 33 een 1-1 tegen mij waardoor ik de titel misliep.
 4. Absoluut, ze zijn ook gehaald voor de komende 2, hooguit 3 jaar. Benieuwd wat ze kunnen gaan brengen!
 5. Blij met deze twee transfervrije aanwinsten. Deze twee heren op 'leeftijd' komen nog even twee jaar afbouwen in Arnhem. Met al het jeugd in de selectie is het fijn om deze twee ervaren spelers vanaf de komende zomer te mogen verwelkomen.
 6. Inmiddels zit ik bijna in het jaar 2039 met Vitesse. Wij zijn lekker op weg, al was het begin van de save nog even 'lastig'. Op dit moment hebben wij het GelreDome achter ons gelaten en spelen wij in het Vitesse Stadion met bijna 59.000 zitplaatsen. Ondertussen hebben wij 12x het kampioenschap behaald, 7x de KNVB beker, 10x de Johan Cruijff Schaal, 1x UEFA Super Cup, 2x Europa League en 2x Champions League. Wij hebben ongeveer 450 miljoen euro op de bank en de grootste talenten van Europa in onze selectie. De komende jaren staan in het teken van uitbouwen, meer talenten binden en kijken of wij nog een aantal keer vaker de CL kunnen winnen .
 7. Eugenio kwam in 2027 naar Arnhem en kostte mij flink wat centen. Achteraf gezien blijkt het toch wel een schot in de roos te zijn geweest. Ubiali is de absolute topper uit de Eredivisie en ligt nog wel een tijdje vast in Arnhem. Zijn salariseisen worden wel wat aan de flinke kant maar zolang hij blijft scoren maak ik het graag over naar zijn bankrekening
 8. Oh, oh, deze is zo lekker . Nadat wij vorig jaar City uit de CL wisten te kegelen, pakken wij nu de winst door een 0-3 overwinning op Manchester United.
 9. Gefeliciteerd met de winst!
 10. Gekkenhuis! Na een 6-4 overwinning op Manchester City liften wij 'eindelijk' de cup met de grote oren.
 11. Je gaat lekker met ADO, de titel kan je niet meer ontgaan. Ga je komend seizoen de beurs trekken om in Europa flink op de deur te kloppen?
 12. Mooi inkijkje in het Noorse voetbal!
 13. Succes met Anderlecht, mooie clubkeuze! De komst van Kompany is nog geen succes gebleken en hopelijk kan jij daar met jouw visie verandering in brengen.
 14. Haha, Agudelo was écht een buitenkansje. Kampioen zijn wij nu al vijf jaar achtereen, dus zijn komst zal de concurrentie nog meer op achterstand zetten.
 15. Wat een heerlijke resultaten zeg! Je hebt in één jaar tijd echt voor een ommekeer gezorgd.
×
×
 • Create New...