Jump to content

Kowet

Leden
 • Content Count

  979
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Kowet

 1. Een hele mooie finale, met 3 gelijkwaardige artiesten.

  Laten we beginnen met Yola. De enige vrouw in deze finale, hele mooie stem waar ik oprecht van kan genieten. Een genre waar ik normaal gesproken geen fan van ben, maar naar deze vrouw zou ik goed naar kunnen luisteren. Voor een concert? Nee. Voor in een café met een lekkere koffie o.i.d.? Zeker!

  Dan Zach Williams.... Echt ontzettend mooi. Een prachtige warme stem waarmee hij echt een boodschap overbrengt in dit nummer. Hier zou ik zeker naar een concert van gaan. Dat zou dan dik 1,5 uur lang genieten zijn. Na het horen van dit nummer, deze ook meteen in mijn playlist gezet. Genoten!

  Tot slot Smith & Burrows, tja wat moet ik zeggen. Een prachtige stem natuurlijk en wat mij betreft de favoriet om te winnen. Ook dit nummer weer prachtig, deze hoef ik echter niet toe te voegen aan mijn playlist, want hij stond er al in. Ook Smith & Burrows zou ik graag bezoeken in een concertzaal wanneer dat weer mag. 

   

  Smith & Burrows dus de favoriet wat mij betreft, maar ik ben ook erg verrast door de andere twee artiesten. Maar waren deze goed genoeg om mijn stem te krijgen??? 

 2. Ja! Ik heb ook een pareltje gevonden, kende dit nummer nog niet van een van mijn favoriete bands! 
   

  edit: Trouwens een mooie eerste plek tot nu toe! Had ik niet verwacht. Hopelijk na deze ronde nog steeds koploper.

×
×
 • Create New...