Jump to content

Kowet

Leden
 • Posts

  1,408
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kowet

 1. Hier het hele filmpje. Nogmaals: Keur het niet goed.
 2. Eens. Denk dat GAE een meer Eredivisiewaardige selectie heeft, dan PEC. Telde er gisteren bij PEC misschien 2 of 3 die bij GAE ook niet hadden misstaan. Die spits, Huiberts en Lamprou, al vind ik Hahn wel een betere keeper. Maar misschien heb ik ook wel een iets te rood-gele-bril
 3. De aanleiding? Een stadion slopen is gewoon niet oké. Neem aan dat je niet aanwezig was in het uitvak? Het vuurwerk werd toch echt eerst gegooid door PEC-supporters richting de IJsseltribune. Neemt niet weg dat dit gedrag schandalig is en niet goedgekeurd mag worden, dit gedrag hoort absoluut niet thuis in een stadion. Zal ook absoluut niet hier bij blijven. Dan over de wedstrijd: GAE had de wedstrijd in de eerste helft al in het slot moeten gooien. Het eerste kwartier na rust was PEC iets bovenliggend, mede door die nummer 8 (Huiberts ofzo?). GAE erg slordig in de tweede helft, maar uiteindelijk de meer dan terechte winnaar van deze wedstrijd. De interviews van Bram van P. en Art Langeler waren tekenend voor de situatie waarin PEC zit. Zoals jij ook beschrijft lijkt de hoop al opgegeven, en dat na 5 wedstrijden. Kun je niet maken tegenover je achterban. Als Eagle ben ik echt wel trots op hoe we erop staan, wedstrijden tegen concurrenten (Sparta, Cambuur en PEC) zijn we bij vlagen echt de betere ploeg geweest. Ja, ook tegen Cambuur. Dara hebben we de wedstrijd in de 10 minuten na rust weggegeven, maar voor de rest de betere ploeg. Komende 2 wedstrijden zullen zwaar worden (PSV-thuis en AZ-uit) , maar ook daar liggen natuurlijk kansen.
 4. Auditie 4 kiest voor @Jeroen.
 5. Prachtige live-versie van Living Proof!
 6. Mooie 3e plek! Thanks voor de organisatie Keko!
 7. Kowet

  Go Ahead Eagles

  Meer dan verdiend 0-2 winnen van VFL Bochum in een oefenwedstrijd is toch wel tekenend voor waar Go Ahead Eagles nu staat. We hebben echt een sterke selectie staan en met Kees hebben we een fantastische hoofdtrainer. Heel erg benieuwd waar we na de interlandbreak staan met 2 belangrijke wedstrijden: Eerst uit naar Cambuur, daarna thuis tegen PEC. Het zijn mooie weken voor een GAE-supporter.
 8. Omdat ie nog niet gedeeld was , nee zonder gein: WAT EEN PLAAT.
 9. Ik wil zeker weer meedoen als deelnemer, leuk! Ga alvast nadenken over mijn inzendingen
 10. Bedankt voor de 12 punten!! Gaat prima
 11. Hoppa, 10 punten, thanks!
 12. Nog nooit een ronde gewonnen, maar wel bovenaan in het totaalklassement!
 13. Thanks voor de organisatie!
 14. Thanks voor de punten! Ik ga nadenken over een inzending!
 15. 2x winst op rij! Mooi!!
 16. Ben ik nou na de 1-3 overwinning bij RKC ontslagen als trainer van ADO?
 17. Gefeliciteerd! Bedankt voor de organisatie @Geppiej Puik werk!
 18. Hoppa! Thanks voor de 12 punten!!
 19. Achja… Gunfactor is hoog aan Go Ahead Eagles
 20. Pffff na verlenging eruit tegen Spanje, prima gepresteerd met de Schotten!
 21. 4-4 tegen Duitsland, pas maar op Portugal! Oostenrijk komt eraan!
 22. Thanks voor 6 punten!
 23. Ross doet het gewoon voor Schotland! Op naar de volgende ronde tegen Spanje, hopelijk niet weer zo’n uitslag als tegen Engeland.
×
×
 • Create New...