Jump to content

SantiagoMunez

Leden
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About SantiagoMunez

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SantiagoMunez

  FM-Café

  De discussie ‘triggert’ mij voldoende om QPR nog eens een kans te geven. Nieuw begin Aanvullende tips? Ik merk dat ik het moeilijk vind om mij niet te laten leiden door de spelers en echt een eigen systeem te ontwikkelen. Met name omdat - zoals al eens eerder aangegeven - het lastig beoordelen is wat wel of juist niet werkt.
 2. SantiagoMunez

  FM-Café

  Waardevolle feedback! Heb een nieuwe game gestart met Nottingham Forest en ik zal mijn tactiek delen.
 3. SantiagoMunez

  FM-Café

  Hij speelt daar inderdaad ook vaak! Wel dominanter aanwezig als-ie op het middenveld staat overigens.
 4. SantiagoMunez

  FM-Café

  In de basis - zonder blessures en schorsingen - was dit mijn tactiek.
 5. SantiagoMunez

  FM-Café

  Ben er niet in geslaagd iets van te bakken daar. Eze slaagde er helaas ook niet in z’n stempel te drukken. :(
 6. SantiagoMunez

  FM-Café

  Ik krijg QPR maar niet aan de praat. Ontzettend beperkte selectie (drie CV’s, in totaal drie backs, twee gehuurde spitsen). Het lijkt er op alsof ik - wanneer ik een tactiek bouw - constant op een 4231 uit kom en dat lijkt maar niet te werken.
 7. SantiagoMunez

  FM-Café

  Bedankt voor je uitgebreide toelichting. Ik was even een tijdje offline, vandaar mijn late reactie. Ik ga hier eens mee aan de slag.
 8. SantiagoMunez

  FM-Café

  Ik merk dat ik het lastig vind om een wedstrijd en tactiek te ‘beoordelen.’ Kijken jullie enkel naar de statistieken of zijn er nog andere dingen waar jullie op letten? :-)
 9. Halverwege seizoen twee sta ik - na promotie - op plek 7 in de Bundesliga met HSV. In de winterstop krijg ik een aanbieding van Bayer Leverkusen. Ploeg staat 14e en een vertrek van Havertz en Bailey is aanstaande. Twijfel over de overstap..
 10. Daramy is vorig seizoen in de winter gekomen en heeft veel minuten gemaakt (meestal als invaller). Nu in de basis. Misschien nog te vroeg, maar hij laat het voorlopig zien. Ik speel met HSV!
 11. De eerste drie wedstrijden terug op het hoogste niveau en de resultaten mogen er (onverwacht) zijn!
 12. Castrovilli, Orsolini, Martial en Camaving.. wat een aankopen!
 13. SantiagoMunez

  FM-Café

  Haha, ik heb Pellegri ook gescout maar uiteindelijk niet gehuurd (want heb Daramy gehaald). Van Drongelen wilde graag verlengen en uiteraard heb ik die clausule er uit!
 14. SantiagoMunez

  FM-Café

  Bedankt! Na een foutloze eerste seizoenshelft stort het nu redelijk in, maar de voorsprong op nummer drie is voldoende voor promotie. Ik verwacht ook een enorm zwaar seizoen volgend jaar. Nog tips?
 15. SantiagoMunez

  FM-Café

  Met HSV sta ik - in het eerste seizoen - op het punt te promoveren. Betekent dit automatisch dat de beoordeling van de kwaliteit en het potentieel van de spelers omlaag gaat? De beoordeling is nu immers op Bundesliga 2 niveau.
×
×
 • Create New...