Jump to content

SantiagoMunez

Leden
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About SantiagoMunez

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SantiagoMunez

  FM Café

  Hi all. De beste wensen! Nadat FM20 m'n eerste FM in jaren was, heb ik gister FM21 aangeschaft. Een save gestart met Ipswich!
 2. Op deze wijze winnen is - hoewel het zorgwekkend is dat we het bijna weggeven - toch wel erg lekker.
 3. SantiagoMunez

  FM-Café

  Thanks voor jullie snelle reactie. Begrijp niet helemaal wat je bedoelt met 'een config file?' Dat gezegd hebbende; ik ben erg content met het aantrekken (voor 55k!) van dit toptalent. Direct twee goals bij z'n debuut!
 4. SantiagoMunez

  FM-Café

  Iemand die dit toevallig weet? :-)
 5. SantiagoMunez

  FM-Café

  In m'n eerste seizoen met Dulwich Hamlet gepromoveerd van de Vanarama National League South naar de Vanarama National League. Van het bestuur de doelstelling gekregen niet te degraderen.. dat is volgens mij vrij overtuigend gelukt; op naar de Sky Bet League Two! Vraagje: weet iemand of het ook mogelijk is om van specifieke spelers een foto te voegen zodat deze wordt ingeladen? Veel jeugdspelers van grotere clubs vallen af en krijgen bij mij een tweede kans. Ik wil alleen niet een hele face-pack inladen. Alvast bedankt!
 6. SantiagoMunez

  FM-Café

  Fantastisch eerste seizoen gehad met Dulwich Hamlet. Tegen de verwachting in hebben we - met een puntenrecord - het kampioenschap binnen gehaald.
 7. Ik speel zelf met Dulwich Hamlet :-)
 8. SantiagoMunez

  FM-Café

  In één jaar Lazio meer gescoord dan in z’n hele carrière bij Valencia!
 9. Manchester City is - vanwege de challenge - een aantal keer gedegradeerd 😂
 10. SantiagoMunez

  FM-Café

  Altijd goed om iemand kritisch mee te laten kijken. Het is voor mij namelijk een tijdje geleden dat ik me echt met FM heb bezig gehouden.. Om terug te komen op je vraag aangaande de ‘valse negen;’ het idee was om Eze’s creativiteit tot uiting te laten komen in een vrije rol rondom de drukzettende spits. Als ‘inverted winger’ vind ik dat hij te weinig aan de bal komt. Ik heb nog een extra vakantiedag morgen, dus kan dit direct verder oppakken!
 11. SantiagoMunez

  FM-Café

  Thanks voor je uitgebreide feedback! Daar ga ik eens mee aan de slag. Je hebt gelijk aangaande de balans in de tactiek. Ben nog een beetje ‘zoekende’ aangaande de spelersrollen (eerste FM sinds 2015!).
 12. SantiagoMunez

  FM-Café

  Nieuwe game gestart met QPR. In een 442 formatie ligt de focus op druk zetten bij balverlies, een hoge verdedigende lijn en het bieden van voldoende ruimte voor de creatieve spelers (Eze, Osayi-Samuel en Clarke/Gotts). De resultaten zijn al een stuk beter!
 13. SantiagoMunez

  FM-Café

  De discussie ‘triggert’ mij voldoende om QPR nog eens een kans te geven. Nieuw begin Aanvullende tips? Ik merk dat ik het moeilijk vind om mij niet te laten leiden door de spelers en echt een eigen systeem te ontwikkelen. Met name omdat - zoals al eens eerder aangegeven - het lastig beoordelen is wat wel of juist niet werkt.
 14. SantiagoMunez

  FM-Café

  Waardevolle feedback! Heb een nieuwe game gestart met Nottingham Forest en ik zal mijn tactiek delen.
 15. SantiagoMunez

  FM-Café

  Hij speelt daar inderdaad ook vaak! Wel dominanter aanwezig als-ie op het middenveld staat overigens.
×
×
 • Create New...