Jump to content

jellewilgenhof

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jellewilgenhof

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hij heeft flink vaak ergens een blauwe maandag gewerkt
 2. jellewilgenhof

  FM-Café

  Wat doen jullie zo al om je inkomsten te verhogen. Ik speel met vit guimaraes ga nu zo beginnen aan seizoen 2 en ik merk dat heel weinig geld binnen komt maar ook uitgaat. Bij het overzicht van de sponsoren staan we laatste van de competitie terwijl vit guimaraes toch een subtopper is in Portugal. Afgelopen seizoen ook 3de geworden in de game
 3. Wat heerlijk om dit te volgen
 4. Ik wil starten met iets nieuws. Een middenmoter of iets lager die eindelijk weer is europees willen gaan spelen. Het liefst wel een club met een goede jeugd. Land maakt niet uit. Iemand suggesties?
 5. jellewilgenhof

  FM-Café

  Als jullie clubloos beginnen, hoe laden jullie dan de competities in zonder dat het spel heel langzaam wordt, maar wel zodat je uit veel landen de keuze hebt om een baan aangeboden te krijgen?
 6. jellewilgenhof

  FM-Café

  Wanneer komt over het algemeen de jeugd instroom in de populaire landen en hoe scouten jullie op deze parels om ze te halen?
 7. Ik zoek een nieuwe club om mee te beginnen. Wat niet al te standaard is. Dus het liefst geen top 5 competitie. Ik vind het leuk om jonge spelers te scouten te kopen en daarna door te verkopen. Dus het liefst niet te veel restricties qua regels.
 8. jellewilgenhof

  FM-Café

  Hebben jullie er ook altijd last van dat talentvolle aanvallers en verdedigers overal te vinden zijn, maar dat dit bij verdedigers echt een stuk lastiger is?
×
×
 • Create New...