Jump to content

Vis

Leden
 • Posts

  598
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vis

 1. Vis

  FM Café

  Sorry! :-) Daar speel ik veel te weinig voor, en storen doet het me ook niet haha Denk dat ik FM nu nog eens in de 2 weken voor 2 uurtjes aan slinger of zo. Na de overname van een slijterij heb ik daar simpelweg geen tijd meer voor
 2. Vis

  FC Groningen

  Onze eigen Santa :-)
 3. Vis

  FM Café

  Zit nog steeds in FM21 en tot en met seizoen 24/25 alleen nog maar play off finale gehaald, maar nooit gewonnen. Dus nog nooit Europees gehaald. In 25 op het randje van ontslag gezeten, werd zelfs een doelstelling van 9 uit 5 aan vast gehangen. Seizoen erop zowaar direct kampioen geworden en nu het seizoen 26/27 net afgesloten
 4. Vis

  Eredivisie Topic

  Was het ook idd, daarom kreeg hij ook terecht geel. Sommigen noemen het professioneel, ik vind het als Groninger ook irritant. Zo reageren als deze NEC-er was nog veel dommer. Gelukkig was Strand Larsen nog niet zo irritant dat hij na de "kopduw" niet ging liggen alsof hij half dood ging.
 5. Vis

  Eredivisie Topic

  Gaat in dit geval er niet om of hij hem wel of niet hard raakt, meer om de intentie. Weliswaar door een groenwitte bril bekeken vind ik het een terechte. En Guzubudinges blijkbaar ook :-) Maar het was een fantastische pot waarin NEC over het grootste gedeelte met 10 man gewoon de betere was. Maken ze 2-4 dan is het gewoon klaar. Zit echt veel voetbal in die ploeg, mooi om naar te kijken. Groningen komt gaandeweg het seizoen ook steeds meer voetbal in de ploeg, vandaag kwam het vooral op werklust, doorzettingsvermogen en opportunistisch spel.
 6. Vis

  FC Groningen

  Gefeliciteerd Guido! @Nom de Guerre Niet helemaal terecht, maar goed, dat zijn eigenlijk wel de mooiste...
 7. Vis

  Show je save

  Heb geen enkele screen, maar heb in FM21 nog een save lopen met FC Groningen. De eerste 4 seizoenen telkens tussen plek 5 en 8 geëindigd. Keurig play offs gehaald en elke seizoen weer de finale gehaald. En ook elk seizoen de finale keurig verloren. Kortom 4 seizoenen gespeeld, nooit europees gehaald. Ook in de beker geregeld in de 1e, 2e of uiterlijk 3e ronde uitgeschakeld. Tot seizoen 5 aanbrak! Einde van seizoen 4 op de rand van ontslag gezeten. Meerdere keren net niet ontslagen en na de wederom verloren play off finale een ultimatum gekregen om het seizoen te starten met 9 punten uit 5 wedstrijden. Dit lukte gelukkig, want op dat moment was ik zelfs contractloos! Na 8 wedstrijden kreeg ik een nieuw contract aangeboden. Vraag me niet waarom, zeker nadat ik op de rand van ontslag had gezeten, kreeg ik uiteindelijk een nieuw contract aangeboden, Wat dacht je? Direct een contract voor 3 jaar! Het seizoen 25/26 begon nog enigszins wisselvallig, maar op den duur begon het te lopen. We haalden voor het eerst europees voetbal en sterker nog, we werden gewoon landskampioen! Nieuwe seizoen begonnen met de winst in de Johan Cruijff schaal. Ajax werd na penalty's verslagen. In de Champions League lootten we Manchester United, Bilbao en Galatasaray. Eens kijken wat we daarin kunnen bewerkstelligen.
 8. Yeah! 1x landskampioen! (zo te zien nog als enige) Ik reageer nooit en bekijk ook veel te weinig het forum, maar de updates vind ik echt super tof! Thnx voor alle moeite @Chiemel
 9. Oh sjips, ben al een tijdje niet meer op het forum geweest. Excuus!
 10. Heerenveen eindelijk op de plek waar ze thuis horen ;-)
 11. Mooie updates weer! Helaas 3e en geen promotie. Volgend seizoen nieuwe kansen.
 12. Ook in Hoogkerk een 2e kampioenschap op rij. Op naar de 1e klasse!
 13. Ai! Helaas net geen promotie. Paar nieuwe spelers halen maar en volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen.
 14. Vis

  Transfernieuws

  Mooiste deal van de dag! Ibiza naar Ibiza! ?
 15. Vis

  FC Groningen

  Nr 3 is er ook al! En nr 4 is reeds gesignaleerd in Groningen! Zal jou goed doen @komodo25
 16. Vis

  Ik luister nu..?

  Podcast van de AZ University. Aflevering 2 over de Ramadan met Khalid Boulahrouz
 17. Mooi bedrag voor Reis! Gaat daar nog een percentage van naar de FC?
 18. Vis

  Brits voetbal

  Als Villa fan baal ik enerzijds van zijn vertrek, anderzijds is het voor Villa natuurlijk een mega bedrag dat ze ontvangen voor een speler uit eigen jeugd. En gun ik het Grealish ook wel. Die heeft de club al enorm geholpen de laatste jaren en is de club ontgroeid. Dat hij nu Champions League wil spelen en prijzen wil winnen vind ik begrijpelijk. Villa heeft al goed ingespeeld op zijn vertrek door oa. Ings, die speler van Norwich (naam ff kwijt) en Bailey. Misschien nog 1 of 2 gerichte aankopen en dan zou de club weer een stapje kunnen maken. De eerste keer dat ik Grealish heb zien spelen was tegen mijn eigen cluppie in de Euroborg.
 19. Vis

  Darts Topic

  Mijn collega zit ook beetje tussen de 75 en 85 met zo nu en dan een uitschieter naar boven en tegen mij naar beneden haha Met een andere collega en tevens teamgenoot gooi ik bijna elke pauze wel. Waar ik tussen de 55 en 60 zit, zit hij tussen 65 en 70. Gaat langzaamaan omhoog :-)
 20. Vis

  Darts Topic

  Klinkt als een Premier League potje ?? Op zo'n manier verliezen kan je nog vrede mee hebben
 21. Vis

  Darts Topic

  Dat is wel balen zeg!
×
×
 • Create New...