Jump to content

Vis

Leden
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 Excellent

3 Followers

About Vis

 • Rank
  Scout

Recent Profile Visitors

362 profile views
 1. Gooi er maar een paar leuke oefenpotjes in hoor. Telstar, Bochum en Aston Villa lijken me wel leuk.
 2. Heb bijna het hele seizoen gemist, maar je bent bezig met een topseizoen! Hou vol!
 3. Noteer mij ook maar vast voor een volgende editie 👍🏻 Verder verloopt het seizoen nog niet helemaal zoals we wilden, maar met een 12e plek staan we nog steeds prima bij de degradatiezone.
 4. Geplaatst 1 uur geleden Updaten per maand: IIIIIIII Updaten per speelronde: I
 5. Nice! Leuke transfers tot nu toe :-) Succes bij De trots van het Noorden!
 6. 6-3 winst op PSV? 🤗🍻🥳
 7. Hmm een gelijkspel tegen de FC voelt gezien hun vorm als een nederlaag. Veel verassende uitslagen deze week.
 8. Helaas trekt Emmen aan het kortste eind na een gelijk opgaande wedstrijd. Helaas direct 2 blessures en een bult gele kaarten.
 9. FC Emmen heeft een geweldige voorbereiding gedraaid met als uitschieter de 9-0 tegen KV Mechelen. Veel jonge talenten die doelpunten maken zoals Suslov, Schreck, Rottier en van Hooijdonk.
 10. De andere heeft hij van mij gekregen. Ondanks een voor Feyenoord matig seizoen toch de europa league winnen is een hele prestatie! Wat ontzettend gaaf dat ik de brons in ontvangst mocht nemen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie stemmen! Hier had ik totaal niet op gerekend
 11. FC Emmen wil wel een stuk of 5 a 6 wedstrijdjes spelen. De tegenstanders mogen oplopend qua sterkte zijn, beginnend met een amateurclub. Uit of thuis maakt mij niet zo veel uit.
 12. Helaas helaas! Na de snelle gelijkmaker gehoopt op een stunt en na de 2-1 nog op jacht geweest naar een nieuwe gelijkmaker. Zoals zo vaak krijg je dan alsnog de rekening gepresenteerd door een 3e treffer. Helaas zat een 2e goal er niet meer in, het seizoen was lang en zwaar voor Emmen waarin boven verwachting goed werd gepresteerd. De kers, die ontbreekt, maar de taart is er niet minder lekker om! Op naar een nieuw seizoen!
 13. Knappe overwinningen mannen!!
×
×
 • Create New...