Jump to content

Vis

Leden
 • Posts

  709
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

966 profile views

Vis's Achievements

395

Reputation

 1. Ik heb hetzelfde inderdaad. Ook gooi ik zelf geen competitie meer, dan krijg je er ook een stuk minder van mee. Ik begon nog goed met de eerste winst, daarna zakte het helemaal weg. Updates en wisselmogelijkheden helemaal gemist. @007mark gefeliciteerd met de winst! @Srangaman Bedankt voor de organisatie!
 2. 27 wedstrijden, 4 buitenlanders in de wedstrijdselectie. 9 jaar klopt idd. Maar dit stond er ook bij:
 3. Met nog 2 wedstrijden te gaan eindigen we in ieder geval eens niet als 4e, maar minimaal als 3e. Ook nog de bekerfinale te spelen tegen KI. KI, dat al 13 jaar op rij landskampioen is geworden en ook ook 12 van de laatste 14 bekerfinales heeft gewonnen, hebben we dit seizoen overigens wel al 3x van gewonnen. Dat geeft hoop op een eerste echte hoofdprijs. Edit: Vikingur verliest de laatste wedstrijd waar KI met 4-0 wint. Zelf moesten we slechts met 0-12 te winnen, maar helaas komen we niet verder dan 0-0 tegen de nr 9. Ook de bekerfinale verloren. Onze eerste nederlaag van het seizoen tegen KI, na 3 overwinningen in de competitie. Het alleenheerschap van KI duurt nog ff voort...
 4. Op de Faeroer ben ik nog maar 56e in 2038. Maar ik heb er ook wel 6 seizoenen over gedaan om van niveau 4 naar de hoogste divisie te komen. En daarna nog wel wat seizoenen om van degradatiekandidaat door te groeien naar stabiele top 4. Ik hoop nu eindelijk een beetje door te groeien naar top 2. KI (die dit jaar in het eggie voor het eerst groepsfase heeft bereikt) is hier onbetwiste nr 1 met minstens 10 kampioenschappen in de afgelopen 14 a 15 jaar.
 5. Vis

  FM Café

  En maken de kwaliteiten dan nog uit? Gebalanceerd is dan redelijk in het voordeel namelijk
 6. Vis

  FM Café

  Hoofd Jeugdopleiding, wat is beter/fijner voor op de Faeröer (2038)? Gebalanceerd of vastberaden.
 7. Ah dat dus! :-) Sorry, was te snel met reageren
 8. Vis

  FC Groningen

  Pff dit shirt sluit naadloos aan aan het afgelopen seizoen. Vreselijk shirt.... Was net bij de eerste oefenwedstrijd tegen 2e klasser VV Annen. Een keurige 0-2 overwinning waarbij ook weer naadloos verder werd gegaan met de prestaties van afgelopen seizoen. Tergend langzaam, geen enkele acties en amper schoten op doel. De keeper van Annen heeft nog geen 10 reddingen hoeven maken.
 9. Krijgen we ook weer zo'n mooi overzicht, net als de vorige transferperiode?
 10. Het seizoen 2034 is net afgerond op de Faeröer. Met MB heb ik nu voor de 2e keer in de historie Europees voetbal weten te behalen door op de 4e plek te eindigen. De vorige keer was inmiddels alweer 3 seizoenen geleden. Verschil met de 2e plek en 3e plek was maar 1 punt. De 2e plek was dus binnen handbereik, maar de laatste 2 wedstrijden waren tegen respectievelijk de nr 1 (KI, 0-1 nederlaag) en 2 (Vikingur, 1-1) Eens kijken of we dit jaar wel punten kunnen pakken, en hopelijk kunnen we ons vanaf nu vast bij de 1e 4 spelen zodat we jaarlijks Europees kunnen spelen. Dat laatste is vooral financieel aantrekkelijk, want sta momenteel ruim 2 ton in de min terwijl het bestuur ook nog eens 4 ton heeft geïnvesteerd het afgelopen seizoen.
 11. Vis

  Fortuna Sittard

  Luister maar eens naar deze podcast met Danny Buijs. Klopt, hij staat bekend om zijn behoudende speelstijl, maar dat komt ergens vandaan. Ik kan er wel begrip voor opbrengen, zeker als je ook open staat voor zijn argumenten en beweegredenen. Als Groninger baalde ik ook van zijn behoudende speelstijl, maar het leverde vaak wel resultaat. Je moet ook wel het materiaal hebben om aanvallend te kunnen spelen. Er is ook nog een deel 2. Voor de liefhebbers is hij er ook van Arne Slot (daar ben ik nu mee bezig).
 12. Vis

  FC Groningen

  De dag dat je wist dat zou komen.... Totaal onnodig, maar meer dan terecht. Mijn hart huilt.... Zo veel gelijkenissen met de degradatie in '98
×
×
 • Create New...