Jump to content

Vis

Leden
 • Posts

  520
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

542 profile views

Vis's Achievements

Assistent-trainer

Assistent-trainer (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

246

Reputation

 1. Seizoen 2 voor MB en de Faeröer: Om te beginnen start ik met de club, MB. De start van dit seizoen werd de lijn van de laatste 2 wedstrijden van seizoen 1 doorgetrokken. De eerste 7 wedstrijden werden allemaal in winst omgezet waarna er een kleine dip volgde en we zelfs even moesten vrezen dat we geen 1e werden. Gelukkig konden we in een rechtstreeks duel Undrid nog achter ons houden. Vervolgens kwamen we in een play Off terecht waarbij de 3 kampioenen van alle 4e divisie poules streden voor 2 promotieplekken. Ook hierin hadden we een overwinning in de laatste wedstrijd nodig om te promoveren. Een gelijkspel was niet genoeg geweest. Dan hebben we nog de jaarlijkse vooruitblikken op de nieuwe jeugd met de daaropvolgende nieuwe lichting... Van de jeugd hoeven we het voorlopig nog niet te hebben.... Dan gaan we naar het land. Waar in het 1e seizoen de Nations League poule D werd gewonnen moesten we nu proberen ons te kwalificeren voor het WK. We hebben ons kranig geweerd ;-)
 2. Om de orde in de Great San Marino Challenge te bewaren heb ik maar een nieuw topic geopend voor de Faeröer.
 3. Vis

  FM Café

  Wil je een uitdaging? Faeröer!
 4. Om het overzichtelijk te houden is het misschien wel handig, net als bij de Faeröer waar ik waarschijnlijk de enige ben haha Ik vind het iig wel top om te lezen!
 5. Vis

  Darts Topic

  Mijn collega zit ook beetje tussen de 75 en 85 met zo nu en dan een uitschieter naar boven en tegen mij naar beneden haha Met een andere collega en tevens teamgenoot gooi ik bijna elke pauze wel. Waar ik tussen de 55 en 60 zit, zit hij tussen 65 en 70. Gaat langzaamaan omhoog :-)
 6. Het loopt nog helemaal niet bij de Trots van het Noorden :-(
 7. Vis

  Darts Topic

  Klinkt als een Premier League potje 👌🏻 Op zo'n manier verliezen kan je nog vrede mee hebben
 8. Vis

  Darts Topic

  Dat is wel balen zeg!
 9. Vis

  FM Café

  Heb nog nooit een andere skin gehad haha. Wie weet maar eens een keer proberen
 10. Zal ik eerdaags hier neerzetten 👍🏻
×
×
 • Create New...