Jump to content

Krabby

Leden
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Krabby

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

27 profile views
 1. Dankjewel! Grappig hoeveel verschillen er kunnen zitten als je zelf selecties bouwt. Mooie resultaten weer, kantje boord tegen Inter maar wat maakt het uit. Succes tegen PSG!
 2. Krabby

  FM-Café

  Weet iemand of je tijdens een save waarbij je aan het begin hebt gekozen om alleen een club te managen, alsnog club en land kan managen? Misschien een beetje domme vraag hoor, maar zodra ik interesse toon in een vacature bij een land die ik naast m'n club wil managen krijg ik altijd meteen klachten waarom ik eventueel wil vertrekken
 3. Krabby

  [FM20] X-FM

  Moest van even wennen aan het spelen met de Kerstdagen, komt vast weer goed met hem. Leuke update weer en mooi ook dat hij gewoon topscorer is
 4. Mooie club! Doen het in mijn saves altijd goed. Ik ga je volgen.
 5. Even bijgelezen. Wat een leuke challenge, er zit in ieder geval genoeg uitdaging in! Eerste eindigen is gewoon prima, hopelijk kan je de playoffs ook winnend afsluiten.
 6. Krabby

  FM-Café

  Ja idd, hoe dan
 7. Heerlijke maand weer gedraaid met mooie resultaten. Hoop dat je Inter ''gewoon'' weet uit te schakelen en doorgaat. Heb je misschien een screentje van de AZ selectie in jou game? Ik ben zelf bezig met AZ en ben benieuwd hoe hun talenten zich ontwikkelen.
 8. Jammer van de CL, maar tegen Man Utd is geen schande dat blijft gewoon een topploeg. De lekkere competitiestart maakt daarentegen wel wat goed. Je moet wel heel erg je best doen om geen Europees te spelen aankomend jaar haha
 9. Ben benieuwd of je Bayern kan uitschakelen, resultaten zijn toch nog wel erg wisselend. De achterstand op Arsenal is wel mooi verkleind.
 10. Prima resultaten weer en fijn dat je door bent in de beker! Die Koorman ziet er echt aardig uit hoor, lekker spelertje!
 11. Prima resultaten weer, die verdediging van PSV blijft trouwens ook staan als een huis. Hopelijk kan je een mooi gat slaan, al is 5 punten uitlopen ook al lekker.
 12. Krabby

  [FM20] X-FM

  Toch weer een prima prestatie van Llonch, evenals Leemans een baas op het middenveld
 13. Weer een uitbreiding wat lekker! Ook prima resultaten weer in de CL.
 14. Prima voorbereiding! Succes in de competitie.
×
×
 • Create New...