Jump to content

Krabby

Leden
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

About Krabby

 • Rank
  Scout

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. Krabby

  FM-Café

  Nee die helaas niet, daarvoor in de plaats wel een heerlijk talentje uit de jeugd van Real weten te strikken voor noppes. Werkloos begonnen in het 1e seizoen en ingestroomd toen ze 9e stonden. Alsnog kampioen geworden en de 2e ronde van Europa League weten te halen, toen was United veel te sterk. Behoorlijk gesleuteld aan de selectie want het bestuur vond het nodig om al m’n topspelers voor een prikkie weg te laten gaan.... nu wel weer een aardige selectie staan en dus de groepsfase CL gehaald en wederom fier aan kop in eigen land. Heerlijke competitie dat Zweden, lopen echt veel talenten rond
 2. Krabby

  FM-Café

  Haal je met pijn en moeite de groepsfase, krijg je dit....
 3. Geweldige prestatie hoor, 4 CL bewijzen met IJsland. De resultaten liegen er wederom niet om. Lekker bezig.
 4. Ai dat zijn mindere cijfers, maar met de huidige resultaten moet het lukken om succes te boeken. Vandaar uit zullen de financiën snel beter gaan.
 5. Even helemaal teruggelezen en een heerlijke novelle weer van jou kant. Ik blijf je volgen
 6. Tijdje wat minder actief geweest, maar ik ga je weer volgen! Veel succes.
 7. Heerlijke banner + logo en uitstekende resultaten op ‘t tweeluik met City na dan. Die kan je later in het toernooi zomaar nog wel eens tegenkomen.
 8. Wat een spelers weer, en wat een bedragen ook. Ongekend. Je blijft uitstekend presteren en het blijft heerlijk om te lezen
 9. Mooie resultaten weer en een leuk Ijslands affiche in de CL! Ik volg je nog steeds (stilletjes) met veel plezier.
 10. Haha heerlijke uitgaande transfers weer en ook weer prima resultaten. Hopelijk kunnen de Ijslanders dit jaar weer ver reiken in Europa.
 11. Goede zaken gedaan weer met die Italiaan en verder ook prima resultaten. Jammer van die nederlaag tegen HK, maar dat houdt het lekker spannend. Leuk om te zien dat Auxerre de CL heeft behaald, was vroeger altijd een leuke ploeg om te volgen.
 12. Jammer van de nederlaag tegen Barça, echter dit blijft natuurlijk gewoon een grootmacht. Geen schande dus.
 13. Gefeliciteerd @ElPrincipito was vergeten te stemmen door wat minder activiteit de laatste dagen maar m’n stem had ook naar jou gegaan. Erg tof verhaal en je brengt het erg leuk. Dik verdiend
 14. Helaas net geen kampioenschap, maar de resultaten zijn desondanks prima. Strakke kits, strakke transfers en op naar een nieuw seizoen.
 15. Veel succes met Nantes!
×
×
 • Create New...