Jump to content

Krabby

Leden
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Krabby

 • Rank
  Scout

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. Krabby

  [IDS] The way up

  Heerlijke banner + logo en uitstekende resultaten op ‘t tweeluik met City na dan. Die kan je later in het toernooi zomaar nog wel eens tegenkomen.
 2. Krabby

  [IDS] The way up

  Wat een spelers weer, en wat een bedragen ook. Ongekend. Je blijft uitstekend presteren en het blijft heerlijk om te lezen
 3. Krabby

  [IDS] The way up

  Mooie resultaten weer en een leuk Ijslands affiche in de CL! Ik volg je nog steeds (stilletjes) met veel plezier.
 4. Krabby

  [IDS] The way up

  Haha heerlijke uitgaande transfers weer en ook weer prima resultaten. Hopelijk kunnen de Ijslanders dit jaar weer ver reiken in Europa.
 5. Krabby

  [IDS] The way up

  Goede zaken gedaan weer met die Italiaan en verder ook prima resultaten. Jammer van die nederlaag tegen HK, maar dat houdt het lekker spannend. Leuk om te zien dat Auxerre de CL heeft behaald, was vroeger altijd een leuke ploeg om te volgen.
 6. Jammer van de nederlaag tegen Barça, echter dit blijft natuurlijk gewoon een grootmacht. Geen schande dus.
 7. Gefeliciteerd @ElPrincipito was vergeten te stemmen door wat minder activiteit de laatste dagen maar m’n stem had ook naar jou gegaan. Erg tof verhaal en je brengt het erg leuk. Dik verdiend
 8. Krabby

  [IDS] The way up

  Helaas net geen kampioenschap, maar de resultaten zijn desondanks prima. Strakke kits, strakke transfers en op naar een nieuw seizoen.
 9. Veel succes met Nantes!
 10. Prima transfers zowel in als uit. Hier kan je op voortborduren. Heb je novelle weer even bijgelezen na een aantal dagen afwezigheid. Ziet er allemaal keurig uit met goede resultaten. Keep it up!
 11. Krabby

  [FM20] AZ Alkmaar

  Prima maand gedraaid, helaas deed Ajax dat ook. Die gaan echt nog wel punten verspelen deze jaargang. Zolang AZ de potjes blijft winnen moet het vast goed komen.
 12. Krabby

  [IDS] The way up

  Haha, wat een stadionnamen zeg. Niet uit te spreken ook. Wel leuk om daar eens inzage in te geven. Prestaties blijven natuurlijk ook gewoon prima
 13. Weer even bijgelezen en wat een ongekende prestaties weer. Lekker dat je ook eindelijk Australië te pakken hebt. Op naar de volgende!
 14. Krabby

  [FM20] AZ Alkmaar

  Liverpool dat een maatje te groot is is geen schande. Verder keurige resultaten en je blijft aangehaakt bij Ajax. Goed werk.
 15. Op naar Su! Mooie prestatie weer met het kampioenschap.
×
×
 • Create New...