Jump to content

jevedeve

Leden
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jevedeve's Achievements

20

Reputation

 1. jevedeve

  FM Café

  Zou dit kloppen?
 2. jevedeve

  FM Café

  Thnx voor je reactie! Heb het er gisteren maar bij gelaten, en vandaag na de FM update en een windows update klik ik het zo door Hopelijk komt de melding nu nooit weer
 3. jevedeve

  FM Café

  Ik krijg vanmiddag voor het eerst de melding “football manager 2022 is running dangerously low on memory”, en het spel sluit zich daarna af. Dit is sindsdien al een paar keer gebeurd. Iemand enig idee wat ik hier tegen kan doen?
 4. jevedeve

  FM Café

  Daar gaat mijn wonderkid, anderhalf seizoen geleden gekomen voor 1,3 miljoen en nu klopt Real op de deur. Al meerdere keren geprobeerd om de ontsnappingsclausule uit zijn contract te slopen, maar ik kon hem slechts verhogen naar 37,5 miljoen. Ik huil van binnen...
 5. jevedeve

  FM Café

  Halverwege vorig seizoen een aanbieding van Feyenoord gekregen, na 2,5 jaar De Graafschap een mooie stap als manager natuurlijk! Dit seizoen beter als verwacht gepresteerd na het verlies van Kökcu, Malacia en Senesi. Ook hebben we de beker gewonnen en zijn we in de 1e knock-out ronde van de Europa League uitgeschakeld door Leeds.
 6. jevedeve

  FM Café

  Hoe denken jullie over een rechtspoot, links in het centrum van de verdediging?
 7. jevedeve

  FM Café

  Nice! Nog iets met de tips van Karlo gedaan?
 8. jevedeve

  FM Café

  Na een vrij overtuigende thuiszege in de laatste kwalificatieronde van de Conference League, in de uitwedstrijd al wat spelers rust kunnen geven. Op naar de groepsfase, met een mooie poule dacht ik zo!
 9. jevedeve

  FM Café

  Eindstand seizoen 2, WE GAAN EUROPA IN! Emmen en ADO promoveren terug naar de Eredivisie
 10. jevedeve

  FM Café

  Echt respect voor hoe de meer ervaren FM spelers de minder ervaren spelers proberen te helpen!
 11. jevedeve

  FM Café

  Van Overeem, Assaidi, Pflücke en De Leeuw, alle 4 transfervrij. Serrano, Van Aken en Scalvini, alle 3 op huurbasis met optie tot koop. Vooral Serrano en Scalvini zijn spelers die ik er straks graag bij wil houden, moet in totaal 1,6 miljoen voor vrijgemaakt worden.
 12. jevedeve

  FM Café

  Winterstop in het winter WK seizoen, na een ongelofelijke start beginnen we steeds meer punten te verliezen. Maar wat wil je, als de doelstelling niet rechtsreeks degraderen is.
 13. Wedstrijd uiteindelijk met 9 man geëindigd. Ik kon geen vervanger inbrengen voor Serrano omdat ik al 3 keer gewisseld had? En Lieftink was zomaar verdwenen uit het veld zonder dat er een vervanger ingekomen was. Gelukkig wel 3 punten!
 14. jevedeve

  FM Café

  Na 31 wedstrijden was promotie veiliggesteld, nu ook het kampioenschap!
 15. jevedeve

  FM Café

  De spanning is er al wel af voor dit seizoen
×
×
 • Create New...