Jump to content

jevedeve

Leden
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jevedeve

  FM Café

  Ik ben op vakantie gegaan tot 13 juni 2023 als werkloze manager in de nieuwste officiële Steam update, ik heb dus geen invloed gehad op de transfers. Ik heb alleen de hoogste competities van Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en Italië geladen, maar omdat je het spel start op 13 juni kun je nog competities toevoegen en spelen vanaf 23/24. Op het moment van starten zijn er aantal leuke vacatures, maar je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe manager toe te voegen en elke club te kiezen die je maar wilt. Het bestand is te groot om hier te plaatsen, maar mocht je interesse hebben... Stuur gerust een berichtje!
 2. jevedeve

  FM Café

  Bij tevredenheid van de speler, maar pas op, de spelers worden er meestal niet blij van als je de selectiestatus veranderd...
 3. Thanks voor je reactie! Zou een Hangende spits (A), DLF in het Engels als ik me niet vergis, dan beter zijn? Moet zeggen dat ik juist wel regelmatig scoor uit de counter omdat mijn spits dan zo diep staat en vrij snel is. Met betrekking tot de out of possession instructies zou je een aantal schrappen?
 4. Hoe zouden jullie het op dit 3-mans middenveld neerzetten? Zoals het nu staat, of eventueel met een SVD (O/V) ipv de VM en dan een Mezalla (A/O) ipv de VSM? En de Mezalla dan aan de linker of rechterkant ivm de NBV en VS rol.
 5. Spelers die in de loop van de wedstrijd een scheidsrechters tenue aankrijgen
 6. jevedeve

  FM Café

  De eerste helft van het seizoen met "The Blades" zit erop, mag toch wel zeggen dat het best lekker gaat!? Al staat het natuurlijk wel allemaal dicht op elkaar... Hopelijk kunnen we deze lijn in de 2e helft van het seizoen doortrekken!
 7. Iemand enig idee wat het verschil is tussen de EU versie en de WorldWide?
 8. Hey,

   

  Je gaf aan dat je de tactiek een klein beetje getweaked had, wat heb je precies aangepast?

  Ik heb de tactiek gedownload maar zou niet weten wat ik er aan moet veranderen.(niet echt een tactisch wonder)

   

  Zou je  misschien de tactiek die jij gebruikt naar me willen sturen?

   

  Gr. Jeffry

×
×
 • Create New...