Jump to content

bramotelli95

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About bramotelli95

 • Rank
  Amateur
 1. @FM_Lesly we blijven bovenin meedraaien! @Marius Helaas geen budget om nog iets te kunnen doen... We zullen het er mee moeten doen. Verdedigend is het gelukkig wel al wat stabieler geworden. @komodo25 Inderdaad wat ups en downs dit seizoen @True_Legend Ik zou ze inderdaad ook liever met wat minder zweet onder de oksels over de streep trekken. @delichris Thanks! @Mordurette Thanks! @Makalakalane Thanks!
 2. @RubenS2 Was het maar zo simpel om de reeks voor te zetten. Het is nu al punten harken geworden. @komodo25 Het vervolg 'iets' moeizamer. @Titan Inderdaad, die pakken ze niet meer af. @Marius Het lek is nog niet boven. @FM_Lesly Inderdaad. Hopelijk kan ik het op de helft van het seizoen draaien.
 3. @delichris Thanks! @RubenS2 Start is in ieder geval aardig @Titan Dat is inderdaad de gedachte. De jonkies schieten er tot nu toe uit. @FM_Lesly Thanks voor de tip! @Mordurette Thanks! @Fantasy Thanks! @Marius Start is in ieder geval goed. @komodo25 Thanks! @Niejo101 Thanks voor de tip. Heb er nu meerdere onder elkaar gezet en ze lijken scherp @Netzwerk Thanks!
 4. @delichris Hopelijk kan de verwachtingen waarmaken met deze selectie @RubenS2 Geen probleem. Enjoy! @FM_Lesly Met de upload button onderaan. Of bedoel je iets anders? Ik converteer ze steeds naar PNG. @Niejo101 Dus je kan eigenlijk alleen vierkante posts maken? Ik ga nog eens wat proberen. @Titan Yes! @Marius Thanks! Mocht iemand nog screens willen van bepaalde spelers of overzichten dan hoor ik het graag. Ik hoop snel een aantal wedstrijden gespeeld te hebben. P.S. Voor wie het leuk vindt. Je kunt de posts en gedurende het seizoen de highlights ook volgen via Instagram @bramotelli95.
 5. @Titan: Thanks! Hopelijk bevalt het verhaal @delichris Thanks! HF @RubenS2 In ieder geval een grootte uitdaging. @komodo25 Haha zeg dat wel. Je moet jezelf altijd een beetje uitdagen. Vraag: Weten jullie waarom mijn posts als ik ze plaats onscherp zijn? Ik maak ze op in Photoshop in het formaat 750 x 583. Mijn eerste was in 1350 x 1050 maar deze is was ook onscherp. Thanks voor jullie hulp
 6. Na veel in de anonimiteit te hebben gelezen. Start ik hierbij mijn eerste verhaal Tips en verbeteringen zijn altijd welkom! Veel leesplezier.
×
×
 • Create New...