Jump to content

quertius

Leden
 • Posts

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

quertius last won the day on December 16 2019

quertius had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

quertius's Achievements

66

Reputation

 1. quertius

  FM Café

  Beetje laat antwoord maar beter laat dan nooit, niet Deze save is helaas verloren gezien hij telkens op hetzelfde punt vastloopt (Is een beta save) Vanzeir gratis kunnen oppikken, Burak Ince voor 1,1M, Fran Perez gratis, Verlinden voor 775K gekocht. Simons was een absoluut koopje, 450K in 2023/24. Door deze transfer window is het balletje gaan rollen en kon ik in korte tijd lekkere winst maken, de laatste transferwindow veel gratis spelers gehaald en ook Daland die ik in screenshot hierboven voor 6M verkocht had. Terug kunnen kopen voor 9M Eeuwig zonde dat ik deze save niet meer kan spelen, mijn plan was om te spelen tot ik 1 CL finale heb gehaald en dan ondanks winst of verlies te vertrekken naar een andere ploeg. Nu opnieuw begonnen met Cercle brugge sinds vandaag maar dan in een Beneliga. Je kan blijkbaar de beneliga.fmf van vorig jaar gewoon gebruiken als je hem eerst verified op de FM pre game editor.
 2. Jeetje Pedri was er niks bij Net als Sergio Ramos niks is vergeleken met mijn CV dit seizoen, 23 wedstrijden en 12 doelpunten Ik heb die corner tactic gezien die heel erg OP blijkt te zijn maar die heb ik niet gedownload, wel vreemd dat hij de jaren ervoor maar tot 2 competitieve doelpunten is gekomen bij mij maar ik denk omdat er eerst een andere CB speelde op zijn plek die hij nu heeft in de rechthoek? Not sure hoe die spike er komt want ik heb zijn heading niet achterlijk vaak getraind.
 3. quertius

  FM Café

  Vorig jaar nog 8/0 op mn donder gekregen van Arsenal in de Europa league dus ik dacht dat ik meteen kon inpakken na een Champions League loting met Man City, Sevilla en Roma in de groep... Niks bleek minder waar
 4. quertius

  FM Café

  Ik zat even te werken, bij een 0-0 3 wissels ingevoerd en even niet meer gekeken... Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel?
 5. quertius

  FM Café

  @GAE EAGLESLekkere vorm! Hopelijk houdt hij het vol, zou hem wel verkopen voor een leuk bedrag en niet in je team proberen te houden. Helaas is Timo gestopt met FM editor door de community, gelukkig had hij voor fm 21.1 nog enkele competities gemaakt, waaronder de Belgische en Nederlandse. Ondertussen met SK Maldegem in de Jupiler Pro League beland en mijn eerste reeks neer kunnen zetten, Ook de meest scorende ploeg overigens maar ook wel 34 goals tegen. Negende plek op dit moment dus degradatie zie ik niet meer gebeuren Als mensen interesse hebben voor de .fmf bestanden die geupdate zijn naar 21.4, let me know! Niet alles is goed overgezet maar wel zo goed als. Ook krijg je geen bonussen als je het kampioenschap wint in de nieuw aangemaakte competities, wat het misschien leuker maakt omdat je echt moet zoeken naar transfervrije spelers (Ik heb op dit moment nog steeds geen geld maar dat zou na dit seizoen moeten verbeteren)
 6. quertius

  FM Café

  Giovanni komt terug en pakt meteen een prijs, hebben mij er ook in de kwartfinale uitgegooid, ik ben wel kampioen geworden en in de kwartfinale van de CL geëindigd (op een pijnlijke manier eruit gegaan tegen Dortmund; 3-1 thuis en 6-0 in een vol Signal Iduna Park, 16 op 18 gepakt in een groep met Liverpool en Napoli)
 7. quertius

  FM Café

  Op een save een beetje gekloot en uitgeprobeerd d.m.v. editor en gedownloade tactieken, heb elke editie wel zo´n fase waar ik uitprobeer en dat is dit jaar niet anders. Deze statistieken heb ik echter nog niet eerder gehad, 1 doelpunt tegen Voelt niet als een persoonlijke accomplishment natuurlijk maar spreekt wel boekdelen over hoe ´overpowered´ deze tactiek is. Zal er zeker lering uit trekken en meenemen naar volgende saves In de Champions League iets meer goals maar nog steeds goede prestaties, belangrijke kanttekening: Ondertussen is het uit de hand gelopen en is het team gemiddeld 145/150 CA, rond het niveau van spelers als Ziyech bijvoorbeeld Maarten Vandevoordt stond in 90% van de wedstrijden in doel trouwens.
 8. quertius

  Go or no go?

  Ik had over het hoofd gezien dat Madisson eigenlijk een ideale vervanger zou zijn, hij zit nog bij Leicester maar ik zet hem op de linkervleugel. Ik heb Callum Hodson-Odoi gehaald dus zou hem in de basis kunnen zetten links en Madisson op het middenveld. Doku staat overigens ook op de transferlijst, hij speelde bij Cercle de pannen van het dak en ik kan hem voor 25 miljoen relatief goedkoop oppikken in Frankrijk. Kan ook Harper halen en Madisson op LAM laten staan want hij deed het daar goed in de eerste oefenwedstrijden, kost wel 55 miljoen waardoor al mijn transferbudget daar meteen heen gaat, daarom keek ik eerst niet naar hem. Anders Braganca Ik neig nu meer naar no go omdat de gelijkwaardige spelers op dit moment niet naar een zwalpend Leicester willen komen. Hopelijk in mijn eerste seizoen Europees voetbal zodat ik deze spelers wel kan halen.
 9. quertius

  Go or no go?

  Zien jullie in 1 van deze 2 een waardige vervanger? Jeff Reine Adelaide zou ongeveer voor hetzelfde bedrag wegkunnen maar die zie ik als de minste van de 3. Overigens kan ik ook een talentje kopen voor 15 miljoen, hij wilt geen nieuw contract tekenen en Hertha heeft hem daardoor op de transferlijst gezet: Nog niet gescout, mocht zijn potentie hoog liggen ga ik deze hoe dan ook aanschaffen als backup.
 10. quertius

  Go or no go?

  Go of no go? Ik zit echt tussenin en wil hem wel verkopen maar ben bang dat ik toch geen gelijkwaardige vervanger ga vinden die er meteen zal staan..
 11. Beste transfer van de save, weet niet of ik nog een betere zou kunnen vinden. Misschien op gelijke hoogte met Fati toen ik hem transfervrij naar Lazio heb gehaald vorige zomer Zijn transferwaarde was al 34 miljoen, zonder te scouten meteen aangeschaft met zijn lage transferclausule. Bilbao had hier misschien beter een speler kunnen verkopen zodat ze hem konden behouden want deze zou Aduriz kunnen laten vergeten. Voordat ik hem aantrok stond er namelijk dat hij een nieuw contract had gevraagd bij Bilbao, waarschijnlijk konden ze hem niet betalen.
 12. quertius

  FM Café

  Moet ik me zorgen maken dat 1 van mijn beste spelers bij Leicester deze man is? Ze waren 10de geeindigd vorig seizoen, ik denk zo dat dit terecht was
 13. quertius

  FM Café

  Vind ik ook, maar de fout ligt dan wel bij clubs denk ik die geen duidelijke contracten met hun spelers opstellen het zou toch minstens bij een presentatie een beetje goed geregeld moeten zijn. Moeten Ajax spelers bvb zelfs verplicht in een Oger pak lopen voor een wedstrijd? Vind ik goeie deals voor de ploeg waardoor je als speler ook meer betaald kan krijgen
 14. quertius

  FM Café

  Dit werd vroeger gedaan, nu gelukkig niet meer Nu is het nog steeds zo dat wanneer een speler of trainer club zegt ipv vereniging, dan moet hij 5 euro in een potje doen. Onze Engelse trainer Paul Clement is hier al eens tegen aan gelopen volgens mij hahah. Ik ga akkoord met het calimero gedrag hoor, al vind ik het ook wel ergens grappig, is bovenin bij Cercle zeker en vast ook ludiek geweest en niet zo zeer een serieuze haat naar de kleur blauw
 15. quertius

  FM Café

  Heerlijke speler hoor! Heb hem ook gekocht maar helaas weer verkocht omdat milinkevic savic toen nog op zijn plek stond.. Ik was gestopt bij Lazio en heb nu overgenomen bij Leicester om hun uit het slop te halen. Waren 10de geëindigd in de competitie dus hebben een somber seizoen gehad. Huidige team: Ik wou eerst voor geen enkele ploeg in blauwe shirts spelen, dit omdat Cercle (groen tenue) voorheen ook soortgelijke tradities had waar ze zelfs niet met blauwe pen schreven (vanwege stadsgenoot Club Brugge :P). Helaas is dit me niet gelukt omdat teams met groene shirts als Sassuolo niet naar een trainer op zoek waren en ik heb het geduld niet om een half seizoen op een passend team te wachten
×
×
 • Create New...