Jump to content

quertius

Leden
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

quertius last won the day on December 16 2019

quertius had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

quertius's Achievements

71

Reputation

 1. quertius

  FM Café

  3 wedstrijden na elkaar punten verloren in de laatste minuten en 4 wedstrijden geleden 1 verloren met 3 afgekeurde doelpunten en 2 penalties, ff ragen in de kleedkamers maar Francis vond dit niet kunnen. Ik zei hem dat hij zn bek moest houden omdat ik hem anders ging verkopen, zijn antwoord: Ik denk dat je bluft. Ondanks hij niet echt veel talent heeft imo boden Man U en Chelsea toch op hem, wilt hij toch blijven Wie bluft hier nu? Zegt wel veel over zijn persoonlijkheid, misschien eindigen we toch nog met een bromance op lange termijn Speler in kwestie Hij is nu inderdaad vrij goed in het huidige team maar ik heb geen transferbudget en zou graag op andere posities dan het middenveld versterken, hem laten gaan was dus echt geen ramp voor me geweest.
 2. In before zijn inzicht met 10 daalt, anticiperen en positie kiezen op 1 worden gezet en lef met 10 is gestegen
 3. quertius

  FM Café

  @Bolderbast Erg leuke speler :O Jose mourinho is in 2032 een carriereswitch gemaakt naar een scout Ik doe atm een super league save met Cercle Brugge en zit atm in de tweede divisie samen met o.a. Ajax die de grootste degradatiekandidaat is gek genoeg ondanks dat ze enkele jaren hadden in de eerste divisie Verrassend of gebeurd dit vaak bij jullie saves?
 4. quertius

  FM Café

  Beetje laat antwoord maar beter laat dan nooit, niet Deze save is helaas verloren gezien hij telkens op hetzelfde punt vastloopt (Is een beta save) Vanzeir gratis kunnen oppikken, Burak Ince voor 1,1M, Fran Perez gratis, Verlinden voor 775K gekocht. Simons was een absoluut koopje, 450K in 2023/24. Door deze transfer window is het balletje gaan rollen en kon ik in korte tijd lekkere winst maken, de laatste transferwindow veel gratis spelers gehaald en ook Daland die ik in screenshot hierboven voor 6M verkocht had. Terug kunnen kopen voor 9M Eeuwig zonde dat ik deze save niet meer kan spelen, mijn plan was om te spelen tot ik 1 CL finale heb gehaald en dan ondanks winst of verlies te vertrekken naar een andere ploeg. Nu opnieuw begonnen met Cercle brugge sinds vandaag maar dan in een Beneliga. Je kan blijkbaar de beneliga.fmf van vorig jaar gewoon gebruiken als je hem eerst verified op de FM pre game editor.
 5. Jeetje Pedri was er niks bij Net als Sergio Ramos niks is vergeleken met mijn CV dit seizoen, 23 wedstrijden en 12 doelpunten Ik heb die corner tactic gezien die heel erg OP blijkt te zijn maar die heb ik niet gedownload, wel vreemd dat hij de jaren ervoor maar tot 2 competitieve doelpunten is gekomen bij mij maar ik denk omdat er eerst een andere CB speelde op zijn plek die hij nu heeft in de rechthoek? Not sure hoe die spike er komt want ik heb zijn heading niet achterlijk vaak getraind.
 6. quertius

  FM Café

  Vorig jaar nog 8/0 op mn donder gekregen van Arsenal in de Europa league dus ik dacht dat ik meteen kon inpakken na een Champions League loting met Man City, Sevilla en Roma in de groep... Niks bleek minder waar
×
×
 • Create New...