Jump to content

T10

Leden
 • Posts

  205
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

T10's Achievements

13

Reputation

 1. T10

  FM Café

  Heeft zich best ontwikkelt.
 2. Ik ben wel benieuwd naar wat screentjes/niveau van de spelers. Als het niet teveel werk is tenminste?
 3. T10

  IVAR

  Jouw novelles lezen altijd lekker weg, ga zo door! Heb je een screentje Ivar? Ben wel benieuwd hoe goed die is. Wat ik mij kan herinneren pak je de statistieken van een bestaand (top)talent?
 4. T10

  FM Café

  Hij is 'redelijk in vorm' . Wat een statistieken man
 5. T10

  FM Café

  Het zijn er zelfs 8 als ik mij niet vergis
 6. T10

  FM Café

  Kane on fire of niet?
 7. T10

  Club gezocht

  Dit artikel heb ik gezien. Maar de meeste van deze clubs zijn toch al wel clubs die voor Europees voetbal spelen. Inmiddels is de keuze op Valencia gevallen. Ook omdat er een extra uitdaging ligt gezien de financiën.
 8. T10

  Club gezocht

  Kan iemand mij een club adviseren met goede jeugd(opleiding) of talenten. Liefst in Europa maar geen Nederland. Hoeft ook niet perse op het hoogste niveau te zijn?
 9. T10

  FM Café

  Bedankt voor jouw uitgebreide reactie. Ik heb je novelle gelezen, ben een stille lezer . Ga toch maar eens een kijkje nemen in Mexico
 10. T10

  FM Café

  Bedankt voor je reactie, ik zal daar eens rondkijken.
 11. T10

  FM Café

  Ik heb misschien een lastige vraag maar ik ga het toch proberen. Zoals de meeste mensen wel weten mag Athletic Bilbao alleen jeugd of Spaanse of Franse Basken aantrekken en er is ook een Turkse club geloof ik die ook zoiets heeft? Nu zag ik op youtube dat Morecambe Foot 63 in Frankrijk in het echt geen transfersommen betaald maar alleen maar transfervrije spelers ophaalt/vastlegt. Helaas is dit niet in het spel verwerkt. Mijn vraag is dus, weet iemand een club waar wel restricties zijn in Football Manager? En dan bedoel ik niet dat er maar 4 buitenlanders of niet EU spelers in de selectie mogen zitten. Want ik kan mijzelf wel een doel stellen te willen nationaliseren bij een club bijvoorbeeld. Maarja dan komt er weer een toptalent met een andere nationaliteit voorbij en ga ik toch overstag. Ik hoop dat mijn vraag duidelijk is en ben benieuwd of iemand een club weet die dit heeft?
×
×
 • Create New...