Jump to content

Bart anton

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Bart anton

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Niejo101 proper was geweldig bij mijn NEC save, voor 15 miljoen verkocht aan Chelsea, Ten Haar Romeny ook een topper!
 2. Geweldig gedaan! Ik ben zelf met NEC gepromoveerd! Eerste seizoen vooral spelers op huurbasis zoals Ekkelenkamp, Lang, Traore
 3. @Daniell harstikke bedankt, gelukkig zijn bij mijn NEC Odenthal, Pherai ( huurbasis) proper nu al beter na 1 seizoen! Alleen bedoelde ik bart van Rooijen de rechts back van NEC. Maar hoe dan ook bedankt! Ben nu met deze toppers kampioen geworden!
 4. @Daniell Ik zou graag de volgende zien : Dirk Propper Bart van Rooijen Immanuel Pherai Cas Odenthal Katterbach Paola Sabak
 5. Wat bij mij goed werkt is het zonder bal breed staan, hierdoor win ik de bal veel hoger op het veld terug. Naar binnenkomende verdedigers zou ik zelf niet doen omdat het dan te druk word in het midden van het veld.
 6. Ariel Fantoni en Mc Eachran van Chelsea
 7. Gaaf!!! Ik ben zelf begonnen met FC Dordrecht, erg lastig maar ook heel veel spel plezier! Kijk is naar Mc Eachran bij Chelsea doet het bij mij erg goed, ook Fantoni transfervrij geweldige speler voor de KKD!! Ook Leroy George is bij mij bij vlagen ongrijpbaar!! Veel succes!! Roemer van VVV ook een aanrader, mij lukte het niet hem te pakken!
×
×
 • Create New...