Jump to content

RubenS2

Leden
 • Posts

  7,053
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Posts posted by RubenS2

 1. 6 minuten geleden zei DGremlin:

  Gratis is gratis, ik heb hem in ieder geval opgepikt.

  Wanneer ik ooit eens aan spelen ga toekomen is een andere vraag :classic_laugh:

  Zo heb ik een hele bibliotheek vol met games op Epic ondertussen :mrgy:

 2. Door drukte even alle verhalen uit het oog verloren (en bijna dit gehele forum zelfs), maar wou dit toch nog even bijlezen. Erg knap gepresteerd in Zuid-Amerika, mijn complimenten! Daarna was ik al bijna aan het reageren met hoe jammer ik het vond dat je naar Valencia ging en niet naar Knokke om de cirkel rond te maken, maar toen zag ik de volgende updates... :mrgy:

 3. Op 15-9-2021 om 08:09 zei MisterX:

  Ik heb de game ook via Epic, maar volgens mij zijn er wel omwegen om dingen van Steam te downloaden, zonder dat je de game hebt.

   

  Steam Workshop Downloader :: IO

   

  Volgens mij is dit zo'n tooltje. Ik heb deze in het verleden wel eens voor een andere game gebruikt die ik ook alleen via Epic had. 

  Bedankt voor je input! Is die tool veilig? Dus geen louche website vanwaar die afkomstig is of iets dergelijks?

 4. Op 7-9-2021 om 07:11 zei FlyD:

  Er staat D8 bij, dus dat zou betekenen dat het 8 niveau's zijn.

  Ik vrees dat dat maar tot derde provinciale is... Zou je het eventueel willen downloaden en dan uploaden via wetransfer en me dan doorsturen zodat ik eens kan kijken?

 5. Ik ben op zoek naar een LL-database voor België in FM20. Graag zou ik hebben dat deze tot vierde provinciale gaat. In de Steam-workshop heb ik er een gevonden die tot derde provinciale gaat, maar dit is dus niet wat ik zoek. Iemand die me kan helpen?

   

  P.S.: ik speel FM20 via Epic Games, dus ik kan niets rechtstreeks van de Steam-workshop downloaden. Indien je iets zou vinden, zou het dus op prijs worden gesteld indien je het eerst zelf kan downloaden en dan elders uploaden.

   

  Alvast bedankt! :) 

×
×
 • Create New...