Jump to content

RubenS2

Leden
 • Posts

  9,174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by RubenS2

 1. Wtf is dit zelfs... Geen woorden voor...
 2. Zeer leuk! Ik heb ondertussen toch een aantal levels gespeeld, pure nostalgie, maar dan uitgebreider en dieper uitgewerkt. Heerlijk spelletje voor tussendoor. Dank daarvoor!
 3. RubenS2

  Transfernieuws

  Een zeer goede doelman. Wat kleiner van postuur (voor een keeper), maar echt een puntenpakker wanneer hij in vorm is. Lijkt me een mooie aanwinst.
 4. Klopt. Althans, dat is zijn kant van het verhaal. De waarheid zal vermoedelijk ergens in het midden liggen, zoals steeds het geval is. Hoe dan ook verdient hij een waardig afscheid in het stadion, bij de fans die hem nog steeds op handen dragen. Al ben ik wel blij voor hem: een goede constructie en het is niet in de woestijn o.i.d.
 5. Martinez slaapt in een paarse pyjama, die willen de supporters van Club onder geen beding.
 6. Hoefkens is officieel ontslagen. Zonde, volgens mij lag het meer aan de spelers die uit vorm waren dan aan de coach.
 7. Ik vrees er ook voor. Echt een non-match: balletje breed, balletje achteruit, niet echt uitgelezen kansen... Ik zat achter het doel waar beide goals zijn gevallen. Die tweede zag ik liever niet vallen...
 8. Bij mij staat er dat hij €24 kost? EDIT: ik zie net dat ik te laat ben er het ondertussen een andere is. Oeps
 9. Het gerucht gaat dat het is omdat hij uit vorm is, naar analogie met Lang eerder op het seizoen.
 10. Hoefkens laat Skov Olsen uit de selectie, vreemd. Ik ga morgen kijken naar de wedstrijd tegen OHL, ik ben eens benieuwd...
 11. Ik ben zelf geen kookwonder, maar ik heb op instagram al veel reels gezien van erg lekkere gerechten die laag zijn in calorieën en hoog in proteïnen. Vooral op je macro's letten: veel proteïnen, weinig verzadigde vetten.
 12. Voor een solide basisschema voor 3x/week kan ik stronglifts 5x5 aanraden. Dit zijn enkel compound-oefeningen. Hiermee ben ik ook begonnen (en heb het na verloop van tijd wat uitgebreid met isolatie-oefeningen). Het traint je kracht, maar je gaat er ook vet mee verliezen (indien je dieet ok is. You can't outtrain a bad diet).
 13. @Djurovski hoeveel keer per week zou je tijd kunnen vrijmaken?
 14. Hier sluit ik me bij aan, @Orrie. Ik heb zelf ook al een paar tips gekregen toen ik met anderen meetrainde en ik vind dit erg leerzaam. De manier waarop je het brengt is uiteraard belangrijk.
 15. Gelijkspel en alles kan nog in de groep. Spannend!
 16. Thanks, wanneer ik mijn pc aanzet zal ik dat doen!
 17. Shit, net te laat voor Bloons TD, een game die ik nu eens wel ging spelen...
 18. Hier even op terugkomend: het gaat best goed en ik vind het leuk om te doen. Ik volg 3x/week mijn schema (stronglifts 5x5) en doe daarnaast nog wat geïsoleerd werk (armen, borst op dagen van benchen, schouders op dagen van overhead press) en soms een extra dag (met enkel geïsoleerd werk, voor spieren die ik anders minder train). Momenteel volgende 'stats' (alles is vertrokken bij 5x5 20kg, behalve deadliften (1x5 40kg) op iets meer dan 2 maanden: - Squats 5x5 87,5kg - Overhead press 5x5 35kg - Bench press 5x5 47,5kg - Deadlift 1x5 95kg - Barbell row 5x5 55kg Ondertussen al wat 'rookie gains' en wat op mijn eiwitinname aan het focussen sinds 2 weken (aanvullen met shakes en proteïnerepen). Het motiveert wel om te blijven gaan.
 19. Zowaar een nederlaag voor AS Roma...
 20. RubenS2

  Rode Duivels

  Alderweireld en zeker Vertonghen zijn over hun top. Debast meetellen in de opties vind ik eerder een slechte grap. Dan speel ik nog liever zonder verdedigers.
 21. RubenS2

  Rode Duivels

  Debast is uit vorm (zie laatste wedstrijden met Anderlecht) en speelde slecht tijdens zijn twee interlands. Iemand meenemen om ervaring op te doen lijkt me niet opportuun gezien we zo al krap zitten in de verdedigers. We hebben iemand nodig die er meteen kan staan wanneer nodig. De enige reden dat Debast mee is, is omdat Martinez in een paarse pyjama slaapt.
×
×
 • Create New...