Jump to content

RubenS2

Leden
 • Posts

  7,844
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by RubenS2

 1. Wat een weelde in de selectie Heerlijke prestaties weer!
 2. Het gaat erg goed! Ik ben benieuwd of de 'oplossing' ook echt een oplossing zal blijken.
 3. Erg knappe prestatie! De ploeg uit Oostenrijk is echter van een ander formaat, dus ik ben benieuwd.
 4. Gelijk tegen het Chelsea van @Kyrilldoor een penalty van Kroos in minuut 89! Meer van dat graag De overige schietoefeningen verliepen vlot.
 5. Die Poolse ploeg moet je van opletten. Voor je het weet loopt een speler een tongblessure op wanneer hij de naam van deze club probeert uit te spreken.
 6. Prima transfers waarbij je ook aan je meest gewaardeerde lezer denkt: I love it! Ook sportief ben je prima gestart.
 7. RubenS2

  (Tussen)stand

  Lekkere database wel, want iedereen is aan elkaar gewaagd (per divisie bekeken). In seizoen 1 werd PSG kampioen op het hoogste niveau, in seizoen 2 zijn ze maar nipt aan degradatie kunnen ontsnappen.
 8. Met een gelukje, maar ook dat telt! Nog steeds ongelooflijk knap natuurlijk gezien de eerdere wedstrijden.
 9. Ben je nu een middenvelder of een doelman?
 10. De doelstelling is niet PSG ontwijken, maar PSG verslaan Daarnaast moet ik je toch even teleurstellen: de scoutingskennis van je hoofd jeudgopleidingen heeft (voor zover ik weet) geen invloed op de jeugdspelers die binnenwandelen uit je opleiding. Hij is namelijk onderdeel van de trainingsstaf, niet van de wervingsstaf. Dit gezegd zijnde is het natuurlijk wel het quasi perfecte hoofd jeudgopleidingen!
 11. Opmerkelijke overstap. Succes!
 12. Prachtig de dubbel weten te pakken! Tijd voor een nieuwe hegemonie in Duitsland.
 13. Met overmacht! Maar KA ligt je nog steeds niet als tegenstander. Zolang dat dat het enige is, maakt dat natuurlijk niks uit.
 14. PSG is duidelijk niet je favoriete tegenstander. In de competitie kan alles nog!
 15. Even tonen hoe sterk de club er voorstaat, maar ondertussen de spanning opbouwen. Win-win!
 16. Ik ben benieuwd waar je heen gaat vluchten Succes met de laatste wedstrijd in de CL. Alles behalve rechtstreekse uitschakeling zou een stunt van formaat zijn! Al zijn de behaalde punten al stuk voor stuk stunts op zichzelf.
 17. Prima voor mij! Liefst ergens halfweg de voorbereiding, zodanig dat het moraal daarna nog omhoog kan tegen kleinere tegenstanders Dus naast deze wedstrijd nog tegen 4 a 5 kleinere clubs graag @Fantasy
 18. De titel lijkt binnen. Zonde van de uitschuiver in de voorronde van de CL, maar in de EL moet je zeker de volgende ronde kunnen halen.
 19. Bayern Munchen heeft wel een slecht seizoen zo te zien, maar daar is Dortmund al om het je lastig te proberen maken. Tegen PSG kan je wraak nemen.
 20. Een oefenwedstrijd of 5-6 tegen kleinere clubs. Goed voor het moraal en de fitheid dus.
 21. De kwalificatie voor het kampioenenbal was al een wonder, maar je prestaties tegen Dortmund en Ajax overtreffen alles. Wow! Ik ben benieuwd of je de gekke voorzitter gaat overleven.
 22. Op een weekend en een beetje tijd al bijna een volledig seizoen gemist Je gaat erg goed, dit gaat hét seizoen worden!
 23. De Welp ziet er wel erg gevaarlijk uit zo
 24. Een foutloze start, zo zien we het graag!
 25. Met deze spelers de CL in? Succes en veel sterkte gewenst Die laatste spits lijkt me wel een leuk talentje!
×
×
 • Create New...