Jump to content

RubenS2

Leden
 • Posts

  8,590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by RubenS2

 1. Gent wordt maar 1 keer in de 125 jaar kampioen, dus dit jaar nog niet Maouassa naar Montpelier op huurbasis is definitief.
 2. Het seizoen van net niet. Balen
 3. Veel succes op het EK! Het valt me echter op dat Club Brugge naast Europees voetbal grijpt. Wat zijn ze daar de laatste jaren aan het uitspoken?
 4. Officieel ondertussen. Ik ben benieuwd wat hij kan brengen. Nu zit hij wel bij de beste FCB natuurlijk
 5. Het gaat voorlopig uitstekend voor Rubinho! Houden zo
 6. Leuke update, ik ben benieuwd of mijn manager kan voldoen aan de verwachtingen.
 7. Mijne volgt eens het excel-probleem is opgelost Iemand suggesties qua leuke clubs die dat seizoen op het tweede niveau acteerden?
 8. Van alle Scandinavische topspelers is Momme toch mijn favoriet, wat een speler
 9. Even wat updates gemist, maar nu terug helemaal bij! Proficiat met het bondscoachschap (als dat al een woord is?) en de CL-winst! Netjes om dit nu al te behalen! Maar bevestigen is nog moeilijker natuurlijk, succes daarmee!
 10. RubenS2

  Rode Duivels

  Portugal speelde toen als een ploeg slagers. Terecht dat ze verloren.
 11. @MisterX Ik vraag me hetzelfde af als @Geppiej
 12. Prachtige start! Met de miljoenen van de CL zijn de geldzorgen definitief verleden tijd. Die jeugdspelers zijn ook enorme talenten!
 13. Het was een aangename update, tot ik deze zin las... Leuk om te zien dat het in Europa ook voor de andere IJslandse clubs goed gaat. Zelf heb je een haalbare loting, wat ook mooi is meegenomen.
 14. Zoals @FlyD al aangaf: niet het mooiste voetbal, maar hij boekt wel resultaten. Al weet ik niet of het echt door hem komt, of door de transfers van de wintermercato. Hij is niet de man van grote uitspraken in de pers, maar zolang de resultaten er zijn klaagt niemand natuurlijk.
 15. De omvang van de update compenseer je door de tekst binnen de perken te houden en de inhoud enorm interessant te maken!
 16. Zeer aanvallende tactiek als we de rollen zo zien
 17. 9-0 in de Champions League, koekoek! Yildirim heeft wel een schitterend seizoen achter de rug, de exponent van het klasseverschil tussen jou en de rest van de competitie.
 18. Lekker gedaan, die uitgaande transfer! Met slechts vijf tegengoals in 17 duels is het zelfs logisch te noemen dat je bovenaan staat: petje af!
 19. Ik kan je scouts geen ongelijk geven, die speler lijkt me over een enorm potentieel te beschikken
 20. Een mooie introductie (die ik zonet heb ingehaald) en een nog mooier seizoensbegin!
 21. Knappe prestaties, ook van die IJslandse club in de EC2. Ik ben benieuwd of die Zuid-Amerikanen zich wel kunnen ontwikkelen in het klimaat van IJsland.
 22. Europese weelde, prachtig! Opmerkelijk dat Zulte Waregem de KO-ronde van de Conference League haalt en als enig Belgisch team nog Europees actief is
 23. Bij deze een geheel vrijwillige reactie/interactie: veel succes en vooral spelplezier gewenst!
 24. Leuke clubkeuze, eentje die ik ook eens zou willen managen.
 25. De collectieve Europese prestatie is nu al om van te likkebaarden!
×
×
 • Create New...