Jump to content

RubenS2

Leden
 • Posts

  7,026
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by RubenS2

 1. Bedankt voor je input! Is die tool veilig? Dus geen louche website vanwaar die afkomstig is of iets dergelijks?
 2. Ik vrees dat dat maar tot derde provinciale is... Zou je het eventueel willen downloaden en dan uploaden via wetransfer en me dan doorsturen zodat ik eens kan kijken?
 3. Valt dat ergens te bekijken of die tot zo ver gaat?
 4. Ik ben op zoek naar een LL-database voor België in FM20. Graag zou ik hebben dat deze tot vierde provinciale gaat. In de Steam-workshop heb ik er een gevonden die tot derde provinciale gaat, maar dit is dus niet wat ik zoek. Iemand die me kan helpen? P.S.: ik speel FM20 via Epic Games, dus ik kan niets rechtstreeks van de Steam-workshop downloaden. Indien je iets zou vinden, zou het dus op prijs worden gesteld indien je het eerst zelf kan downloaden en dan elders uploaden. Alvast bedankt!
 5. Een prachtig seizoen dat je enorm veel geld opbrengt, zowel nationaal als continentaal.
 6. De belangrijkste prijs van het jaar is gelukkig al binnen!
 7. Wat een zege op Liverpool! Het toont duidelijk dat je stappen hebt gezet.
 8. Alles gaat prima. Hopelijk wordt de overname niet concreet op een slecht moment.
 9. CL-voetbal zou wel een zeer aangename verrassing zijn.
 10. Zowaar een tegendoelpunt genoteerd deze periode Maar het gaat nog steeds fantastisch en de transferperiode is ook gunstig afgesloten.
 11. Gefeliciteerd met je IDS! Met samenvattingen kan je me enkel bekoren wanneer die ervoor zorgen dat ik slaag op een examen, dus dit stuk is niet mijn favoriete update. Maar ik snap dat het nodig was.
 12. Drie films gezien de laatste tijd, alle drie van het genre 'drama'. Dat is ook meteen wat ik ervan vind. Althans, van twee van de drie. De eerste viel nog mee. Good Bye, Lenin! (2003) was een dramafilm met een semi-grappige insteek. Daarmee is het enige positieve ook wel genoemd. Lean on Pete (2017) was ronduit dramatisch (pun intended). Het verhaal kende geen 'doel', liep nergens echt naartoe. Een aaneenschakeling van negatieve gebeurtenissen voor het hoofdpersonage. Capone (2020) kon al helemaal de verwachtingen niet inlossen. Een film over een aftakelende oude man, niet meer of niet minder. Niet mijn ding.
 13. Wat een huurlingenleger stuur je toch elke keer uit
 14. Met een perfect rapport en een doelsaldo van 15-0 na vier speeldagen kan je gerust spreken van een perfecte start. De loting biedt perspectieven.
 15. Een kloofje geslagen met de concurrenten om Europees voetbal!
 16. Zo te zien is interlandvoetbal niet mijn ding Oekraine - Frankrijk 2 Slowakije - Kroatie 2 Zwitserland - Italie 2 Brazilie - Argentinie 1 Ecuador - Chili 2 Paraguay - Colombia 2 Costa Rica - Mexico 2 Zuid-Afrika - Ghana 1 Ivoorkust - Kameroen 1 Nederland - Turkije 1 Oostenrijk - Schotland 2
 17. De tiende keer op rij een prijs pakken is wel een unieke prestatie!
 18. Europees voetbal is binnen handbereik nu!
 19. Kampioenschap komt eraan
 20. Geen verandering voorlopig, wat goed nieuws is. Houden zo.
×
×
 • Create New...