Jump to content

RubenS2

Leden
 • Content Count

  1,999
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RubenS2 last won the day on August 29

RubenS2 had the most liked content!

Community Reputation

183 Excellent

About RubenS2

 • Rank
  Assistent Manager

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Huidskleur (1-5) *: 1 Haarstijl & Haarkleur **: Bruin, kort achteruit gekamd Gezichtsbeharing: baard Kledingstijl: Pak met stropdas Bril: Ja
 2. Goede voorbereiding gedraaid met Zweden! Die Vikingen zien er toch knapper uit dan vroeger het geval was. De loting mag er trouwens ook wel zijn!
 3. Dit hele opzet doet me nog meer uitkijken naar de release van FM21, ik kan niet wachten
 4. Aj pech gehad, maar een ongezien knap seizoen gedraaid! Dit smaakt naar meer!
 5. Groot zou ik die inmiddels niet meer durven noemen Mijn oprechte deelneming! On topic: Holzhauser is een drijvende kracht, goed dat je hem langer hebt weten vast te leggen.
 6. Mooi om te zien dat Club Brugge een categorie apart is Hebben ze veel transfers gedaan en wie zijn de drijvende krachten? Jij bent als promovendus natuurlijk schitterend bezig, denk dat iedere promovendus hier vooraf voor tekent.
 7. Schitterende start waarbij je zelfs na een achterstand de Europese Supercup hebt weten te winnen.
 8. Aj, jammerlijk puntenverlies. Al is een gelijkspel tegen Ajax niets om je voor te schamen, in de titelstrijd is het wel enorm zuur.
 9. Mijn voorkeur gaat uit naar de Jupiler Pro League. Mits een paar transfers zijn veel clubs snel aan elkaar gewaagd.
 10. Ja gaat hard, maar Zanaco gaat ook hard dus je zal geen steken mogen laten vallen. Ook continentaal loopt het enorm goed, wie weet zit de dubbel erin. Een nationale beker is er niet in Zambia? Speel je trouwens nog steeds zonder spitsen of hanteer je dat systeem enkel als bondscoach?
 11. "Verzekert" in de derde persoon enkelvoud in de onvoltooid tegenwoordige tijd is met een T. Knappe maand, titel in het vooruitzicht.
×
×
 • Create New...