Jump to content

Kelderklasse

Leden
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Kelderklasse

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heel slecht bezig met de laatste plaats en pas 1 overwinning. Ik houd toch nog even het vertrouwen in de manager in de hoop dat hij er wat meer systemen in krijgt, maar als hij in de tweede seizoenshelft zo door gaat ligt hij eruit.
 2. Naar mijn mening een prima voorbereiding gedraaid. Oefentoernooi gewonnen en in totaal 6 wedstrijden ongeslagen gebleven. Vooral de zeges op RB Salzburg en Bordeaux zijn een goede voorbode.
 3. Clubnaam: Sunday League FC Clubkleuren: Zwart Manager: Dragan Stojkovic
 4. Het hele seizoen ongeslagen blijven en dan opeens de laatste twee wedstrijden verliezen lijkt me onmogelijk. Hopelijk kan je ook gewoon ongeslagen blijven en het kampioenschap binnenhalen.
 5. Prima transfers gedaan en in de Champions League ook een leuke poule om te laten zien wat je kunt.
 6. Ongeslagen kampioen in Ijsland en ook Europees overwinteren. Lyon is wel een zware loting, maar als je ook van Napoli 2x maar 1-0 verliest moet het kunnen.
 7. Geweldige maand en je doet ook gewoon nog mee om het kampioenschap.
 8. Je gaat wel lekker daar in Ijsland. In Europees opzicht moet er wel nog wat gebeuren voordat je je echt met de top kan gaan meten.
 9. Je speelt wel heel fysiek voetbal met 7 spelers die minstens 10 gele kaarten hebben gekregen
 10. @komodo25 @TheRedOne @Zorsky @Mordurette Even niet opgelet denk ik Zijn naam is in ieder geval Trevor Clarke. @Marius Screenshot heb ik er nu ook bij gezet @delichris @RubenS2 Ook weer bedankt voor de reacties.
 11. De bundesliga ga je niet meer winnen. Wel een knappe overwinning tegen Bayern nog. In de Europa League kwartfinale eruitgaan tegen Man United is ook niet dramatisch natuurlijk. En toch nog een knappe comeback tegen Shakthar. De bekerfinale moet je natuurlijk gewoon meteen proberen te winnen, dan heb je in ieder geval je eerste prijs binnen.
 12. De titel lijk je niet meer te kunnen missen. Dan kan je volgend jaar ook al het geld uit de champions league investeren in nieuwe spelers.
 13. Zelfs nog vierde geworden en dus Europees voetbal behaald. Dat moet je volgend seizoen nog maar zien te overtreffen!
 14. Om de een of andere reden ben ik vergeten dit erin te zetten. Zijn naam is Trevor Clarke Heb ik nu geen tijd voor, maar ik zet er morgen wel een bij.
×
×
 • Create New...