Jump to content

FtD

Leden
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FtD

 1. Dune heeft weer een transfer gemaakt nadat het met Leicester degradeerde, naar Millwall om precies te zijn. Nu dus weer met Millwall gedegradeerd :( Volgens mij ben ik nu in 3 jaar tijd 3x gedegradeerd.. Eerst met Middlesbrough, toen met Leicester en nu met Millwall. Maar ik sta weer in de belangstelling, dus ben benieuwd waar ik volgend jaar speel. Jammer van de WK kwalificatie, maar we zaten ook in een lastige groep. Dune wel alle interlands gespeeld en lijkt nu een vaste waarde te zijn, op rechtsback danwel in het centrum.
 2. Met Dune een transfer gemaakt naar Leicester maar helaas wel gedegradeerd :( Wel alle interlands gespeeld en twee keer MotM geweest, helaas dat we laatste zijn geeindigd in de Nations League.
 3. Net even de boel doorgelezen, jouw verhaal lijkt op dat van mij.. al jaren liefhebber van het spel, al jaren actief op lagere niveau's en eigenlijk altijd maar een beetje aanprusten. Soms seizoenen lang met 1 team, soms clubhoppend, soms zelfs een periode geen FM. Je prestaties zijn prima, al is de laatste periode wel erg jammer, maar voor een degradatiekandidaat presteer je zeer goed! Klopt het dat in je laatste post de spoiler ontbreekt met de screens van de spelers?
 4. Wat is die Zweedse competitiestructuur raar zeg, zit nu in het 4e seizoen, maar de beker loopt over 2 (of 1,5) seizoenen heen. Een paar knockout wedstrijden overleefd, daarna ineens in een poulesysteem, waarvan de bekerwedstrijden tijdens de voorbereiding op seizoen 4 gepland waren. Eerste 10 wedstrijden in seizoen 4 gehad en sta op een zeer verrassende 2e plaats. Klinkt misschien raar, maar eigenlijk wil ik dit seizoen nog niet promoveren, omdat ik niet zeker weet of ik het nog een niveau hoger al aan kan zonder al te gek te doen met salarissen en spelers.
 5. Helaas verloren in de 2e ronde, maar tegen een sterk Nederland. Dune redelijk wat interlands erbij mogen schrijven, nu eens zien hoe de competitie gaat verlopen.
 6. Nice, succes! Lijkt me inderdaad een flinke challenge
 7. Dat was ooit een challenge om Wereldkampioen met San Marino te worden: https://manutd.nl/san-marino-challenge/ Maar volgens mij is dit onmogelijk geworden aangezien je manager zou moeten worden bij San Marino Calcio, en die club bestaat volgens mij niet meer in FM20 (FM19 ook niet dacht ik).
 8. Als ik het goed heb houdt dit in dat je de MLS inlaadt als competitie (ook al ga je daar zelf niet aan de slag), maar schijnbaar komen daar redelijk veel goeie regens/newgens uit voort die je voor weinig kan contracteren
 9. Volgens FM Inside: Only use tactics you have created on your own. You don’t use the Player- or Staff search in the game. You only sign players that are recommended by your scouts. Only sign backroom staff through an advert. The usage of FM-Tools (like Genie Scout) is not allowed. No rage quits after you lose a game! In LLM losing means losing! Don’t use exploits in the game (corner exploits for example) Keep your signings realistic, so don’t sign a squad of French free agents with an English non-league side. Use attribute masking to make scouting harder. Kortom, maak het zo realistisch mogelijk. Sowieso een goed artikel om te lezen: https://fminside.net/guides/guide-lower-league-management/
 10. Wie spelen er hier allemaal LLM en welke regels hanteren jullie? Ik speel momenteel nog FM19, met hele periodes dat ik niet speel er tussendoor. Ben manager bij Torslanda in Zweden en in m'n derde jaar het kampioenschap binnen gehaald. Begonnen in de Tweede Divisie Noord Gotaland, daar 3e geeindigd. Toen Tweede Divisie West Gotaland (geen idee waarom ik van divisie gewisseld ben), daar tweede geeindigd, in de playoffs geen promotie behaald. Dus nog een jaartje Tweede Divisie West Gotaland. Kampioen geworden 4 wedstrijden voor het einde. Komend jaar dus in de Eerste Divisie, zal behoorlijk wat nieuwe spelers aan moeten trekken, m'n redelijk offensieve tactiek veranderen en wat nieuwe stafleden aan trekken wil ik een kans maken om een goed jaar te draaien. Mijn scouts draaien overuren, want ik hanteer de LLM-regel dat alleen spelers via het scoutingapparaat gehaald mogen worden. Ik ga zelf dus niet op zoek naar versterkingen maar vertrouw op mijn (op dit niveau prima) scouts. PS. @Mods: mocht ik het "oude" topic over het hoofd zien, mag deze weg
 11. Hmm redelijk wat wedstrijden gespeeld voor Middlesbrough, helaas wel gedegradeerd. Ook wel weer wat interlands. Het lijkt er wel op dat Dune's carriere niet echt vooruit gaat op deze manier, maar zie op de screenshot dat er belangstelling is, dus ik ben benieuwd waar ik volgend jaar speel
 12. Ai transfer gemaakt van Everton naar Middlesbrough, maar zo te zien kom ik volgend seizoen wel weer uit in de Premier League. Ben benieuwd of mijn carriere nog een boost kan krijgen, sinds mijn transfer naar Middlesbrough ook nog maar 2 interlands gespeeld. Wel mooi dat we in de Nations League omhoog gegaan zijn en op zich moet de EK kwalificatie ook te doen zijn in deze poule.
 13. Veel minuten mogen maken en een mooie kwartfinale behaald, prima resultaat dacht ik zo!
 14. Met Dune een transfer gemaakt van Celtin naar Everton en daarna ineens zo'n beetje alle interlands gespeeld. Hopelijk krijgt dit een mooi vervolg. Bij Wales wordt Dune wel vooral als rechtsback gebruikt, terwijl hij van nature centrale verdediger is, maar een interland is een interland @QuaLyon kun je zien of Dune bij Everton ook rechtsback speelt? Verder mooi dat we de eerste speler bij een echte topclub hebben zitten en dat Wales weer eens een WK gaat spelen! Ik kijk al uit naar de volgende update Ook mooi om te zien dat ik behoorlijk verbeterd ben over de jaren:
 15. Jammer genoeg wat wedstrijd gemist i.v.m. blessure, maar de laatste paar interlands wel gespeeld. Weliswaar op rechtsback, maar een interland is een interland 😊 Ik ben benieuwd hoe Wales het gaat doen op het EK! EDIT: En dan blijkt dat ik al een update achterliep. In de groepsfase beide wedstrijd gespeeld die met 4-2 gewonnen werden, in de laatste oefenwedstrijd zelfs man of the match. Het is dan wel jammer dat ik nog niet onomstreden ben in de verdediging bij Wales. Helaas verloren van Zweden, maar als je van de uiteindelijke kampioen verliest heeft het niet zo mogen zijn. @QuaLyon veel plezier in the states en alvast fijne feestdagen! Dat laatste geldt overigens voor iedereen die in dit topic actief is 😀
 16. Dat lijkt me wel als Rangers verliezend finalist is Dune met Celtic het kampioenschap binnengehaald, 55 wedstrijden gespeeld (het meeste van allemaal) en ook vrij aardige statistieken. Alleen qua interlands wil het nog niet echt vlotten, regelmatig als wissel op het formulier, maar nog te weinig ingevallen. Ben benieuwd naar volgend seizoen! Fijne vakantie in The States!
 17. Dune heeft z'n plek gevonden bij Celtic lijkt het. Qua statistieken ook aardig vooruit gegaan: Technisch 6 - 5 1 - 2 1 - 3 14 - 14 3 - 4 17 - 17 16 - 18 12 - 13 3 - 6 17 - 17 8 - 9 7 - 7 1 - 1 4 - 6 + 12 Mentaal 7 - 12 11 - 14 8 - 15 4 - 4 1 - 2 8 - 10 12 - 15 8 - 11 2 - 4 6 - 9 6 - 9 12 - 16 6 - 8 11 - 10 + 29 Fysiek 3 - 5 9 - 12 12 - 17 10 - 12 8 - 12 14 - 17 13 - 15 6 - 9 + 24 Hopelijk kan ik volgend seizoen een kampioenschap erbij schrijven. Verder een mooie groep geloot met Celtic, eens kijken of we een ronde verder kunnen komen.
 18. Al veel te lang niet meer gereageerd, excuses daarvoor. Wel meegelezen en Dune doet het niet onaardig, lijkt z'n draai bij Celtic wel gevonden te hebben. Mooi om te zien dat Swansea Uni nog altijd lekker draait.
 19. Dune naar Saint Mirren, ben benieuwd! Hopelijk wel wat speelminuten deze keer. Swansea University, succes in Europa!
 20. Ai slechts 1 wedstrijd gespeeld en ook nog eens gedegradeerd.. Komend seizoen terug naar Celtic, ben benieuwd hoe het Dune daar af gaat.
 21. Eindelijk een transfer gemaakt en nog wel naar Celtic! Daarna wel direct uitgeleend naar Ipswich en daar nog niet echt indruk kunnen maken. Eens kijken hoever we kunnen groeien. Ron Beton steekt er wel zwaar bovenuit qua waarde, maar wie weet gaan er anderen nu ook hard stijgen aangezien ze getransfereerd zijn.
 22. Afgelopen seizoen het meeste gespeeld van allemaal en een keurige 7 als gemiddelde. Hopelijk kan ik deze zomer een transfer maken, maar anders knallen in de voorronde CL. Mooi voor Beton dat tie naar Man City is gegaan. Langzaam maar zeker komen er toch wat transfers op gang. Hopelijk vinden de clubloze spelers ook snel weer een team.
 23. Waar zie je dat ? Transfervrije spelers hebben geen club meer. Dat overzicht dat @QuaLyon gemaakt heeft is een overzicht van alle spelers die hij aangemaakt heeft.
 24. De meeste wedstrijden van alle VCs gespeeld en ook alles in de Europa League. Mijn gemiddelde is niet echt om naar huis te schrijven, maar veel wedstrijden stemt me positief. Mijn stats zijn hier en daar wel verbeterd dus hopelijk kan ik deze lijn doorzetten in de tweede seizoenshelft. Ben benieuwd of we wederom kampioen kunnen worden.
 25. Tja, twee centrale verdedigers gehuurd van Swansea.. dan weet je als Dune zijnde dat er minder speelminuten aan zitten te komen. Desondanks wel wat wedstrijd gespeeld en niet heel onverdienstelijk. Ook bij Wales U20 inmiddels speelminuten gemaakt, hopelijk is dit een opmaak naar meer. Wie weet komt er een club langs die me wilt hebben, maar ik verwacht eerlijk gezegd dat het nog wel ff duurt voordat er een transfer in zit. Super serie neergezet in de EL, jammer van die voorronde CL, maar Cluj is een prima club en geen schande om van te verliezen als nieuwkomers.
×
×
 • Create New...