Jump to content

FtD

Leden
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About FtD

 • Rank
  Jeugdtrainer

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ai transfer gemaakt van Everton naar Middlesbrough, maar zo te zien kom ik volgend seizoen wel weer uit in de Premier League. Ben benieuwd of mijn carriere nog een boost kan krijgen, sinds mijn transfer naar Middlesbrough ook nog maar 2 interlands gespeeld. Wel mooi dat we in de Nations League omhoog gegaan zijn en op zich moet de EK kwalificatie ook te doen zijn in deze poule.
 2. Veel minuten mogen maken en een mooie kwartfinale behaald, prima resultaat dacht ik zo!
 3. Met Dune een transfer gemaakt van Celtin naar Everton en daarna ineens zo'n beetje alle interlands gespeeld. Hopelijk krijgt dit een mooi vervolg. Bij Wales wordt Dune wel vooral als rechtsback gebruikt, terwijl hij van nature centrale verdediger is, maar een interland is een interland @QuaLyon kun je zien of Dune bij Everton ook rechtsback speelt? Verder mooi dat we de eerste speler bij een echte topclub hebben zitten en dat Wales weer eens een WK gaat spelen! Ik kijk al uit naar de volgende update Ook mooi om te zien dat ik behoorlijk verbeterd ben over de jaren:
 4. Jammer genoeg wat wedstrijd gemist i.v.m. blessure, maar de laatste paar interlands wel gespeeld. Weliswaar op rechtsback, maar een interland is een interland 😊 Ik ben benieuwd hoe Wales het gaat doen op het EK! EDIT: En dan blijkt dat ik al een update achterliep. In de groepsfase beide wedstrijd gespeeld die met 4-2 gewonnen werden, in de laatste oefenwedstrijd zelfs man of the match. Het is dan wel jammer dat ik nog niet onomstreden ben in de verdediging bij Wales. Helaas verloren van Zweden, maar als je van de uiteindelijke kampioen verliest heeft het niet zo mogen zijn. @QuaLyon veel plezier in the states en alvast fijne feestdagen! Dat laatste geldt overigens voor iedereen die in dit topic actief is 😀
 5. Dat lijkt me wel als Rangers verliezend finalist is Dune met Celtic het kampioenschap binnengehaald, 55 wedstrijden gespeeld (het meeste van allemaal) en ook vrij aardige statistieken. Alleen qua interlands wil het nog niet echt vlotten, regelmatig als wissel op het formulier, maar nog te weinig ingevallen. Ben benieuwd naar volgend seizoen! Fijne vakantie in The States!
 6. Dune heeft z'n plek gevonden bij Celtic lijkt het. Qua statistieken ook aardig vooruit gegaan: Technisch 6 - 5 1 - 2 1 - 3 14 - 14 3 - 4 17 - 17 16 - 18 12 - 13 3 - 6 17 - 17 8 - 9 7 - 7 1 - 1 4 - 6 + 12 Mentaal 7 - 12 11 - 14 8 - 15 4 - 4 1 - 2 8 - 10 12 - 15 8 - 11 2 - 4 6 - 9 6 - 9 12 - 16 6 - 8 11 - 10 + 29 Fysiek 3 - 5 9 - 12 12 - 17 10 - 12 8 - 12 14 - 17 13 - 15 6 - 9 + 24 Hopelijk kan ik volgend seizoen een kampioenschap erbij schrijven. Verder een mooie groep geloot met Celtic, eens kijken of we een ronde verder kunnen komen.
 7. Al veel te lang niet meer gereageerd, excuses daarvoor. Wel meegelezen en Dune doet het niet onaardig, lijkt z'n draai bij Celtic wel gevonden te hebben. Mooi om te zien dat Swansea Uni nog altijd lekker draait.
 8. Dune naar Saint Mirren, ben benieuwd! Hopelijk wel wat speelminuten deze keer. Swansea University, succes in Europa!
 9. Ai slechts 1 wedstrijd gespeeld en ook nog eens gedegradeerd.. Komend seizoen terug naar Celtic, ben benieuwd hoe het Dune daar af gaat.
 10. Eindelijk een transfer gemaakt en nog wel naar Celtic! Daarna wel direct uitgeleend naar Ipswich en daar nog niet echt indruk kunnen maken. Eens kijken hoever we kunnen groeien. Ron Beton steekt er wel zwaar bovenuit qua waarde, maar wie weet gaan er anderen nu ook hard stijgen aangezien ze getransfereerd zijn.
 11. Afgelopen seizoen het meeste gespeeld van allemaal en een keurige 7 als gemiddelde. Hopelijk kan ik deze zomer een transfer maken, maar anders knallen in de voorronde CL. Mooi voor Beton dat tie naar Man City is gegaan. Langzaam maar zeker komen er toch wat transfers op gang. Hopelijk vinden de clubloze spelers ook snel weer een team.
 12. Waar zie je dat ? Transfervrije spelers hebben geen club meer. Dat overzicht dat @QuaLyon gemaakt heeft is een overzicht van alle spelers die hij aangemaakt heeft.
 13. De meeste wedstrijden van alle VCs gespeeld en ook alles in de Europa League. Mijn gemiddelde is niet echt om naar huis te schrijven, maar veel wedstrijden stemt me positief. Mijn stats zijn hier en daar wel verbeterd dus hopelijk kan ik deze lijn doorzetten in de tweede seizoenshelft. Ben benieuwd of we wederom kampioen kunnen worden.
 14. Tja, twee centrale verdedigers gehuurd van Swansea.. dan weet je als Dune zijnde dat er minder speelminuten aan zitten te komen. Desondanks wel wat wedstrijd gespeeld en niet heel onverdienstelijk. Ook bij Wales U20 inmiddels speelminuten gemaakt, hopelijk is dit een opmaak naar meer. Wie weet komt er een club langs die me wilt hebben, maar ik verwacht eerlijk gezegd dat het nog wel ff duurt voordat er een transfer in zit. Super serie neergezet in de EL, jammer van die voorronde CL, maar Cluj is een prima club en geen schande om van te verliezen als nieuwkomers.
 15. Op zich ondanks de blessures een prima seizoen voor Dune. En (als ik mij niet vergis) mijn eerste U19 wedstrijd gespeeld, klopt dat @QuaLyon ? Verder mooi dat we wederom de treble hebben gepakt. Ben heel benieuwd hoe we het gaan doen in de CL voorronde en of er nog spelers verkocht gaan worden.
×
×
 • Create New...