Jump to content

Azpi

Leden
 • Posts

  1,435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Azpi last won the day on August 25

Azpi had the most liked content!

Reputation

631 Excellent

Personal Information

 • Biografie
  Let's go Brandon
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

771 profile views
 1. Azpi

  Spaans voetbal

  Barcelona word echt aan elke speler gelinkt of niet Werner en Ziyech gaan ook al naar Barcelona
 2. Azpi

  Brits voetbal

  hij heeft in ieder geval een visie en manier van spelen, als hij ook de spelers ervoor heeft in het huidige united betwijfel ik. Hij is een indrukwekkende manager.
 3. Azpi

  Brits voetbal

  Man Utd probeert Liverpool te emuleren, moeten ze wel even 300 miljoen investeren in een nieuw middenveld en een nieuwe verdediging de gea ? ? Varane(als die niet geblesseerd is) ? ? ? vd beek/fernandes/pogba
 4. Azpi

  Brits voetbal

  hoe lang duurde het voordat Arteta redelijk presteerde? 3 weken of 3 jaar?
 5. Azpi

  Brits voetbal

  🇳🇱Cobham beste jeugdopleiding ter wereld (samen met ajax)
 6. Azpi

  Brits voetbal

  is een eenjarige verlenging zijn contract loopt tot Jun 2022 nu, dat beleid was/is meer gericht op spelers zoals Willian die niet meer op zijn best was, die gaan dan meestal naar Arsenal om daar te rentenieren Thiago Silva daarentegen is nog steeds een van de beste verdedigers ter wereld als je ziet hoe hij speelt.
 7. in de Italiaanse competitie is het een stuk makkelijker om goede spelers te genereren voor het nationale team van San Marino.
 8. rechtstreeks naar de Europa league, goed gedaan van Dortmund door Haaland te behouden, heeft ze echt goed gedaan
 9. Wat een wedstrijd is city vs PSG PSG beter dan verwacht
 10. Azpi

  AFC Ajax

  Ik zou niet tegen de Engelse ploegen willen spelen (behalve dan united). Aangezien Chelsea niet tegen Engelse ploegen geloot kan worden blijft voor mij alleen Ajax, Madrid en Bayern over die het Chelsea wellicht lastig kunnen maken. de Engelse ploegen spelen niet verdedigend maar zijn wel heel erg sterk verdedigend dus als je zegt een verdedigend team ligt Ajax niet dan snap ik niet waarom je liever Chelsea (5 tegengoals 2 uit open play) hebt dan Juventus (21 tegengoals). Een verdedigende ploeg die niet goed kan verdedigen lijkt me makkelijker dan een aanvallende ploeg die goed kan verdedigen. Tegen Juventus heb je tenminste de bal
 11. Azpi

  AFC Ajax

  Ik snap deze hele discussie niet. De CL is de enige competitie die wat voorstelt waarin Ajax speelt (de meeste wedstrijden in de eredivisie zijn makkelijk voor Ajax, en Ajax zou elk jaar simpel kampioen moeten worden) en waar meerdere mensen naar kijken buiten Nederland. Je zit ook nog met de 18.45 wedstrijd & dat is ook een voordeel want niemand buiten Nederland gaat kijken naar Besiktas - Ajax als City - PSG tegelijkertijd bezig is.
 12. Azpi

  AFC Ajax

  City is veel beter dan PSG, als het goed is zullen we dat vanavond ook zien
×
×
 • Create New...