Jump to content

TheRedOne

Leden
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

About TheRedOne

 • Rank
  Scout
 • Birthday 08/26/1997

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Football Manager
 • Opleiding/Werk
  Online Marketeer
 • Favoriete Club
  PSV Eindhoven
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Ole's at the Wheel

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Goeie prestaties. Veres-Rivne speelt gewoon heel erg sterk.
 2. Die Champions League plaatsing is nu toch wel binnen. Nu vol voor de competitie gaan en wellicht weet je nog de LaLiga te winnen!
 3. Twee toptalenten toegevoegd aan de selectie! Ook een heerlijke 3-0 zege op Ajax geboekt. Je gaat heel goed!
 4. #4 - Sheffield FC stevent op de titel af Wederom een geweldige periode voor Sheffield FC. In de maand december werd er alleen maar gewonnen en in januari was er een gelijkspel, maar voor de rest werd er gewonnen. We lopen hiermee nog verder uit op de concurrentie. Als we gaan kijken naar de maand december zien we sterke overwinningen waar we echt beter waren dan de tegenstander. Toch speelden we niet tegen de makkelijkste tegenstanders. We speelden bijvoorbeeld tegen Worksop die momenteel de 4e plaats bezit. In de slotminuten van de wedstrijd wisten we nog een 3-1 eruit te trekken. Tegen Kidsgrove kwamen we eerst op achterstand door een goal van Richard Duffy in de 18e minuut. Ons team ging er harder tegen aan en zo wisten we alsnog de drie punten veilig te stellen in Seddon Stadium. In de wedstrijd tegen Cleethorpes kwamen we ook al vroeg op achterstand. In de 19e minuut was het Ben Clappison die de bal langs Dylan Parkin schoot en zo de bezoekers op een 0-1 voorsprong wist te zetten. Dit was ook echt niet onze wedstrijd. Gelukkig kregen we in de 69e minuut een penalty en wist Jordan Chapell deze te benutten. Helaas een 1-1 gelijkspel, maar het is niet anders. In de wedstrijden daarop zagen we weer zoals vanouds de duidelijke overwinningen. Wat me wel opviel is dat Kayle Price in deze periode maar een doelpunt heeft gemaakt. In de vorige periode scoorde hij natuurlijk aan de lopende band. Door al deze overwinningen zien we ook weer een toename in de voorsprong die we al hebben opgebouwd. In de vorige update waren dit nog maar tien punten voorsprong. Na acht wedstrijden is deze voorsprong verdubbeld. We staan momenteel 20 punten voor op Spalding en Chasetown. We lijken echt veel te sterk voor deze competitie en we lijken af te stevenen op de titel in de Nothern Premier League D. Er zijn nog 13 wedstrijden te gaan dus theoretisch gezien kan er nog van alles gebeuren, maar ik ga er wel vanuit dat we de titel binnen hebben. Wat wel al zeker is dat we veilig zijn voor degradatie. Laat dat duidelijk zijn. @delichris @Marius @RubenS2 @Mordurette @petervoetbal @boydjoman @komodo25 @woeter @RicardoKaka8 Dank voor alle reacties. We zijn heel hard op weg naar de titel en belangrijker nog, promotie. Helaas zitten we in geen enkele beker (wellicht een foutje in de database?). Wat ik wel kan zien is het team dat volgend seizoen in mijn competitie kampioen is geworden nu wel in de FA cup en FA Trophy speelt. Dus ik verwacht dat we volgend seizoen ook mee mogen doen aan die bekercompetities.
 5. 169 miljoen euro, jeetje mina! Hopen op een beter jaar en gewoon weer opnieuw proberen! Succes!
 6. Het eerste seizoen met Sevilla zit erop. Het was een seizoen waarin Real Madrid uiteindelijk de sterkste bleek in de LaLiga Santander. FC Barcelona wist beslag te leggen op de Copa del Rey waarin ze ons troffen in de finale. We waren helaas nog niet sterk genoeg om Barcelona van deze winst af te houden. In de competitie werden we derde waarin we 85 punten wisten te behalen. FC Barcelona wist er 90 te halen en Real Madrid 92 punten. Dus we zaten niet heel ver van de koploper vandaan en volgend jaar wil ik natuurlijk nog dichterbij deze twee clubs zitten. Belangrijker is natuurlijk dat de derde plek genoeg is voor de Champions League. Ik ben benieuwd hoe we daarin gaan presteren volgend seizoen. @petervoetbal : Tweede plek met Chelsea is natuurlijk gewoon goed. Jammer dat Manchester City te sterk was in de halve finale van de Champions League. @Fantasy : Je klimt steeds verder omhoog. En met de verlenging op zak verwacht ik wel dat je snelle stappen gaat maken met UP Langreo. @Leonnekle : Nog niet helemaal top met Barcelona in de competitie. Gelukkig heb je nog genoeg tijd om toch naar die titel toe te werken. In de Champions League wel een knappe eerste plek weten te behalen! Veel succes tegen Manchester United. @Koenbres : Om op deze manier niet door te gaan is natuurlijk extreem zuur. Op naar revanche in het komende seizoen!
 7. Goede maand gehad en ook mooi dat je door bent in de Europa League.
 8. Hele sterke maand gehad. Liverpool blijft in de achtervolging.
 9. Gefeliciteerd met de titel. Een wat mindere maand, maar dat mag de pret nu natuurlijk niet drukken! Kampioen is kampioen!
 10. Heel overtuigend kampioen geworden en ook nog de beker mee kunnen pikken. Gefeliciteerd!
 11. Wat een transfer...146 miljoen en direct de Premier League gewonnen met Liverpool. Fantastisch!
×
×
 • Create New...