Jump to content

TheRedOne

Leden
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About TheRedOne

 • Rank
  Scout
 • Birthday 08/26/1997

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Football Manager
 • Opleiding/Werk
  Online Marketeer
 • Favoriete Club
  PSV Eindhoven
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Ole's at the Wheel

Recent Profile Visitors

614 profile views
 1. #6 - Dit was het seizoen 2019/2020 We hebben het eerste seizoen met Sheffield FC afgerond en ik denk zeker wel dat we tevreden en trots mogen zijn. Onze spelers hebben gedaan wat ik van ze verwacht had en we zijn tot kampioen gekroond van de Northern Premier League D. Volgend seizoen zullen we uitkomen in de Evo-Stik League Premier Division, dat is de 7e divisie in Engeland. En daar willen we natuurlijk ook weer hoge ogen gooien. Maar voor dit seizoen ben ik zeer tevreden. We hadden het hele seizoen pas één wedstrijd verloren en helaas is daar in april nog een tweede wedstrijd bijgekomen. Wel tegen de club die met ons mee promoveert naar de 7e divisie. Het was wel een harde nederlaag, maar in de maand mei herpakte we ons heel degelijk en zagen we drie gemakkelijke overwinningen. En we toonde dus de juiste veerkracht die ik graag zie bij de jongens. We zien Michee Mbuti ook een doelpunt maken. Deze speler heb ik al van te voren binnengehaald als extra centrale verdediger voor volgend seizoen. Wederom een snelle centrale verdediger die uit de jeugd van Derby County komt. We hebben ook in de laatste vijf wedstrijden laten zien dat we de sterkste van de competitie waren. We hebben een voorsprong van 20 punten op nummer twee Carlton Town, dat zegt natuurlijk wel iets over de sterkte van ons team. We hebben net geen 100 doelpunten kunnen maken, we kwamen er nog acht te kort om deze doelstelling te behalen. Defensief gezien zien we nog wel verbeterpunten. Met 40 tegendoelpunten zitten we nog wel aan de hoge kant, gelukkig presteerden onze aanvallers dusdanig goed dat dit nooit echt een probleem is geworden. We hebben wederom een trainerscursus succesvol weten af te ronden en zo hebben we in het eerste seizoen al twee papiertjes op zak. Voor even zal dit het ook zijn want de club laat me momenteel niet aan een trainerscursus beginnen. Dit omdat we in de rode cijfers zijn beland met Sheffield. Dit zullen we moeten oplossen natuurlijk. Mochten jullie nog tips hebben om de financiën te verbeteren? Ik verwacht binnenkort nog wel een stijging te zien, maar het liefst sta ik natuurlijk altijd in de zwarte cijfers. @Marius @delichris @komodo25 @boydjoman @petervoetbal Bedankt voor de reacties! In de volgende update gaan we het natuurlijk hebben over de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 2. Wat een uitslag tegen Gladbach. Je gaat echt heel erg lekker. Succes tegen Spartak!
 3. 3de in de verkiezing van Wereldvoetballer van het Jaar is natuurlijk niet niks. Wat een tijden.
 4. #5 - We Are The Champions! En we hebben het dan toch eindelijk gedaan. Met nog vijf wedstrijden voor het einde van de competitie hebben we onszelf als kampioen van de Northern Premier League D gekroond. We hebben tot nu toe een prachtige reeks met resultaten en zijn veruit de sterkste ploeg in deze competitie. Iedereen zag de titel natuurlijk al aankomen, maar dan moeten we het nog wel even klaarspelen. En dat hebben we uitstekend gedaan. Naarmate de competitie vorderde zagen we wel meer gelijke spelen, maar ach. Ik denk dat we heel trots mogen zijn. Nu moeten we er alleen nog voor zorgen de laatste vijf wedstrijden ook serieus af te spelen. Ik vind het prachtig om Sheffield op de 1e plaats te zien staan. Met 25 winstpartijen uit 33 wedstrijden hebben we echt een sterke reeks neer weten te zetten waar de rest gewoon niet tegen op kon boksen. We werden in het begin van het seizoen gezien als een club voor het linkerrijtje, maar zeker niet als titelkandidaat. Dat we dit nu toch geflikt hebben vind ik natuurlijk geweldig. En als je dan ziet dat Costelus Lautaru 24 goals op zijn naam heeft staan en Kayle Price 21 goals. Dan is het ook geweldig om te zien dat mijn transferbeleid zeker resultaat heeft gebracht. Ik hoop dit volgend seizoen weer te kunnen voortzetten, maar dan een niveau hoger. Ook een belangrijk punt in deze carrière is dat ik mijn eerste trainerscursus succesvol heb weten af te ronden. Ik heb het diploma binnen voor Trainer/Coach II en ben meteen aan de slag gegaan om het volgende diploma in handen te krijgen, de Trainer/Coach I. Sheffield geeft me door de uitstekende resultaten gewoon de ruimte om mezelf verder te ontwikkelen. Inmiddels heb ik ook een nieuw contract getekend tot het einde van 2021. Ik heb wel voor een salarisverlaging gekozen omdat ik vond dat ik ten opzichte van de spelers veel te veel verdiende. Ik heb ervoor gekozen om dit omlaag te schroeven naar €600 p/w. @petervoetbal @komodo25 @delichris @Marius @RubenS2 Bedank voor de reacties! Heb even een korte break gehouden, maar we gaan gewoon weer verder waar we gebleven waren. En de eerste titel in dit avontuur is binnen.
 5. Goeie prestaties. Veres-Rivne speelt gewoon heel erg sterk.
 6. Die Champions League plaatsing is nu toch wel binnen. Nu vol voor de competitie gaan en wellicht weet je nog de LaLiga te winnen!
 7. Twee toptalenten toegevoegd aan de selectie! Ook een heerlijke 3-0 zege op Ajax geboekt. Je gaat heel goed!
 8. #4 - Sheffield FC stevent op de titel af Wederom een geweldige periode voor Sheffield FC. In de maand december werd er alleen maar gewonnen en in januari was er een gelijkspel, maar voor de rest werd er gewonnen. We lopen hiermee nog verder uit op de concurrentie. Als we gaan kijken naar de maand december zien we sterke overwinningen waar we echt beter waren dan de tegenstander. Toch speelden we niet tegen de makkelijkste tegenstanders. We speelden bijvoorbeeld tegen Worksop die momenteel de 4e plaats bezit. In de slotminuten van de wedstrijd wisten we nog een 3-1 eruit te trekken. Tegen Kidsgrove kwamen we eerst op achterstand door een goal van Richard Duffy in de 18e minuut. Ons team ging er harder tegen aan en zo wisten we alsnog de drie punten veilig te stellen in Seddon Stadium. In de wedstrijd tegen Cleethorpes kwamen we ook al vroeg op achterstand. In de 19e minuut was het Ben Clappison die de bal langs Dylan Parkin schoot en zo de bezoekers op een 0-1 voorsprong wist te zetten. Dit was ook echt niet onze wedstrijd. Gelukkig kregen we in de 69e minuut een penalty en wist Jordan Chapell deze te benutten. Helaas een 1-1 gelijkspel, maar het is niet anders. In de wedstrijden daarop zagen we weer zoals vanouds de duidelijke overwinningen. Wat me wel opviel is dat Kayle Price in deze periode maar een doelpunt heeft gemaakt. In de vorige periode scoorde hij natuurlijk aan de lopende band. Door al deze overwinningen zien we ook weer een toename in de voorsprong die we al hebben opgebouwd. In de vorige update waren dit nog maar tien punten voorsprong. Na acht wedstrijden is deze voorsprong verdubbeld. We staan momenteel 20 punten voor op Spalding en Chasetown. We lijken echt veel te sterk voor deze competitie en we lijken af te stevenen op de titel in de Nothern Premier League D. Er zijn nog 13 wedstrijden te gaan dus theoretisch gezien kan er nog van alles gebeuren, maar ik ga er wel vanuit dat we de titel binnen hebben. Wat wel al zeker is dat we veilig zijn voor degradatie. Laat dat duidelijk zijn. @delichris @Marius @RubenS2 @Mordurette @petervoetbal @boydjoman @komodo25 @woeter @RicardoKaka8 Dank voor alle reacties. We zijn heel hard op weg naar de titel en belangrijker nog, promotie. Helaas zitten we in geen enkele beker (wellicht een foutje in de database?). Wat ik wel kan zien is het team dat volgend seizoen in mijn competitie kampioen is geworden nu wel in de FA cup en FA Trophy speelt. Dus ik verwacht dat we volgend seizoen ook mee mogen doen aan die bekercompetities.
 9. 169 miljoen euro, jeetje mina! Hopen op een beter jaar en gewoon weer opnieuw proberen! Succes!
 10. Heel erg tof. Veel succes!
 11. Het eerste seizoen met Sevilla zit erop. Het was een seizoen waarin Real Madrid uiteindelijk de sterkste bleek in de LaLiga Santander. FC Barcelona wist beslag te leggen op de Copa del Rey waarin ze ons troffen in de finale. We waren helaas nog niet sterk genoeg om Barcelona van deze winst af te houden. In de competitie werden we derde waarin we 85 punten wisten te behalen. FC Barcelona wist er 90 te halen en Real Madrid 92 punten. Dus we zaten niet heel ver van de koploper vandaan en volgend jaar wil ik natuurlijk nog dichterbij deze twee clubs zitten. Belangrijker is natuurlijk dat de derde plek genoeg is voor de Champions League. Ik ben benieuwd hoe we daarin gaan presteren volgend seizoen. @petervoetbal : Tweede plek met Chelsea is natuurlijk gewoon goed. Jammer dat Manchester City te sterk was in de halve finale van de Champions League. @Fantasy : Je klimt steeds verder omhoog. En met de verlenging op zak verwacht ik wel dat je snelle stappen gaat maken met UP Langreo. @Leonnekle : Nog niet helemaal top met Barcelona in de competitie. Gelukkig heb je nog genoeg tijd om toch naar die titel toe te werken. In de Champions League wel een knappe eerste plek weten te behalen! Veel succes tegen Manchester United. @Koenbres : Om op deze manier niet door te gaan is natuurlijk extreem zuur. Op naar revanche in het komende seizoen!
 12. Goede maand gehad en ook mooi dat je door bent in de Europa League.
×
×
 • Create New...