Jump to content

Apprabab

Leden
 • Posts

  5,970
 • Joined

 • Last visited

About Apprabab

 • Birthday 05/14/1992

Personal Information

 • Managerstijl
  Engelsman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Apprabab's Achievements

54

Reputation

 1. Vandaag m'n eerste wedstrijdje in het 4e team spelen, hopelijk rollen we over alle teams heen en kunnen we in de zaal één of twee klasses omhoog naar de tweede klasse want dit slaat helemaal nergens op. Er kwamen dit seizoen allerlei mensen terug die vroeger in het eerste speelden en dus ook veel beter zijn waardoor ik en andere mensen geen enkele kans op het 3e maakten. We hebben wel een sterke selectie, veel te sterk voor de 4e klasse zo.
 2. In principe scoor ik altijd als mn tegenstander voor me staat, of ik moet m vet piepelen, wat ook nog wel 'ns gebeurd;c Ah joh, geeneens meer proberen te verdedigen. Die voetballers snappen er allemaal niets van, iets met meer dan 1 doelpunt gemiddeld per wedstrijd kan hun brein niet meer aan.
 3. Ja gewoon niet vallen jonge;c Ik heb mn eerste oefenwedstrijd er al weer opzitten, met 5 basisspelers toch even gewonnen. Voor de rest heb ik er echt niet zo'n zin in, zeker omdat wij echt in een jostiklasse (met alle respect) spelen. Dat is na een leuk seizoen in een goeie klasse fokking zuur:cab:
 4. Vet man, we gaan jullie A2 wel inmaken hoor;c Nee, iedereen bij de club denkt dat KZ, Fiks en wij de sterktste teams van de poule zijn. Snap ook niet waarom aangezien we ons eerst maar 'ns moeten bewijzen in de eerste klasse:cab:
 5. Japandroids - No Singles, compilatie van hun werk van voor Post Nothing. Heilig
 6. Held, hoe laat je m ook koopt hij blijft altijd geniaal inderdaad. Heb nu Balthazar - Applause binnen. Richard, zeker een aanrader voor jou denk ik!
 7. Bij ons gebeurde dat wel vroegah, toen ik nog in de B zat. Toen moest ik redelijk vaak invallen bij de A2 en we speelden dan vaak voor de A1.
 8. Dat je wedstrijden tegen dezelfde club, alleen dan de A2, en altijd ervoor speelt. Zeg maar wat de reserve korfbal league is voor 2e teams van KZ en Top enzo.
 9. Speel gisteren verdomme mn eerste oefenwedstrijd en ik ga meteen door mn enkel:cab: Dat wordt dus met braces spelen.
 10. Eheh.. kom maar op dan zou ik zeggen. We gaan jullie toch wel verslaan. Hoop ik dan;c Zijn jullie gekoppeld aan jullie A1 in de zaal? Ik weet het eigenlijk niet, hoop het wel.
 11. Nee, op het toernooi. Wij spelen in de zaal tegen KZ A2, is altijd wel leuk om tegen een streekgenoot te spelen. We kennen ook zo'n beetje iedereen van die teams enzo. Maarja, ben wel blij dat ik vandaag niet hoefde te spelen, want het regende soms echt te erg:cab: Mn zusje zit wel in de A1, zwaar terecht. Onze A2 wordt trouwens echt een goed team, zeker naar het NK voor de 1e klasse.
 12. Hehe, ik nou 2 trainingen en voor morgen is het toernooi afgelast omdat het vet noodweer gaat worden:cab: Ben wel blij, want we speelden goffedomme op gras, tegen KZ A1 en die speelt in de competitie tegen onze A1. Ik ken ze wel allemaal, dus da's wel leuk.
 13. Oeh wat was de eerste training weer lekker. De eerste 5 passes kwamen aan op kniehoogte, de eerste 20 schoten gingen allemaal niet raak en het balgevoel liet even te wensen over. Gelukkig daarna gewoon weer lekker 1 op 2 aan het schieten en het passen en dergelijke ging ook weer goed. Wil eigenlijk op de training altijd 2 op 3 schieten, minimaal. Deze keer waaide het alleen wel ontiegelijk hard, dus ik heb het nog wel redelijk gedaan ook;e
 14. Apprabab

  AZ Alkmaar

  Hmm, da's ook wel een goeie denk ik. Hopelijk doet ie wat moois met die jongen.
×
×
 • Create New...