Jump to content

Apprabab

Leden
 • Content Count

  5,970
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Excellent

About Apprabab

 • Rank
  Nare vent
 • Birthday 05/14/1992

Personal Information

 • Managerstijl
  Engelsman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag m'n eerste wedstrijdje in het 4e team spelen, hopelijk rollen we over alle teams heen en kunnen we in de zaal één of twee klasses omhoog naar de tweede klasse want dit slaat helemaal nergens op. Er kwamen dit seizoen allerlei mensen terug die vroeger in het eerste speelden en dus ook veel beter zijn waardoor ik en andere mensen geen enkele kans op het 3e maakten. We hebben wel een sterke selectie, veel te sterk voor de 4e klasse zo.
 2. Ja maar buiten dat om, het is onmogelijk om dat te doen want je kan niet alle ip's checken.
 3. Ik heb ergens gelezen dat de ontwikkelaars een extern bedrijf in zouden huren om mensen die het spel downloaden op te sporen. Is dit waar, want dan zou dat dus in principe wel een nieuwe manier van beveiliging kunnen zijn.
 4. In principe scoor ik altijd als mn tegenstander voor me staat, of ik moet m vet piepelen, wat ook nog wel 'ns gebeurd;c Ah joh, geeneens meer proberen te verdedigen. Die voetballers snappen er allemaal niets van, iets met meer dan 1 doelpunt gemiddeld per wedstrijd kan hun brein niet meer aan.
 5. Ja gewoon niet vallen jonge;c Ik heb mn eerste oefenwedstrijd er al weer opzitten, met 5 basisspelers toch even gewonnen. Voor de rest heb ik er echt niet zo'n zin in, zeker omdat wij echt in een jostiklasse (met alle respect) spelen. Dat is na een leuk seizoen in een goeie klasse fokking zuur:cab:
 6. Apprabab

  Battlefield 3

  Dat geluid klinkt volgens mij best goed hoor, maar ik denk inderdaad ook wel dat ik er een nieuwe pc voor ga aanschaffen.
 7. Ik kreeg gewoon echt kriebels in mn nek hiervan. Nu weet ik dus waarom ik een nieuwe pc ga kopen.
 8. Heb ook meteen maar die van Dragon Age gedownload. Nou weet ik niet welke ik eerst moet spelen;c
 9. Apprabab

  Battlefield 3

  Waarom meteen zo negatief? Die engine is zeg maar best bekend, want de eerste werd gebruikt voor Battlefields t/m Bad Company. Op zich zijn dat geen lelijke games, om maar even een understatement te gebruiken.
 10. Vet man, we gaan jullie A2 wel inmaken hoor;c Nee, iedereen bij de club denkt dat KZ, Fiks en wij de sterktste teams van de poule zijn. Snap ook niet waarom aangezien we ons eerst maar 'ns moeten bewijzen in de eerste klasse:cab:
 11. Apprabab

  Nieuwe aanwinsten

  Japandroids - No Singles, compilatie van hun werk van voor Post Nothing. Heilig
 12. Apprabab

  Nieuwe aanwinsten

  Held, hoe laat je m ook koopt hij blijft altijd geniaal inderdaad. Heb nu Balthazar - Applause binnen. Richard, zeker een aanrader voor jou denk ik!
 13. Apprabab

  Civilization V

  Het is alleen een TBS, maar het is inderdaad wel heel erg vet. En verslavend:cab:
 14. Apprabab

  Mass Effect

  Spoiler:LO: Nah, de game waar ik nu mee bezig ben ga ik ook zekers importeren in ME3. Deze is namelijk ook al geimporteerd vanuit ME1 en hij is gewoon fakking baas.
×
×
 • Create New...