Jump to content

HennigJR

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HennigJR

 • Rank
  Amateur
 1. https://community.sigames.com/faq/football-manager-2019/183_technical-support/186_pc/cant-load-save-game-as-theres-no-fm-filepath-being-created-r688/ Probeer dit eens anders
 2. Heb je al geprobeerd “Opslaan als” inplaats van alleen Opslaan? Heb je een map in je folder van FM waarin je save games opgeslagen staan?
 3. HennigJR

  NAC Breda

  Sorry voor de wat late reactie. Ik kreeg uiteindelijk 3mil te besteden dus dat was niet veel. Heb de EL groepsronde gehaald maar kwam in een pittige poule met SportingCP, Istanbul Basaksehir en Saint Etienne. Niet door gekomen naar de knock-out fase maar dat had ik ook niet verwacht.
 4. HennigJR

  NAC Breda

  Bedankt voor de vlugge reactie. Mijn winst van afgelopen seizoen was 13mil. Maar ik ken FM en ben vaker teleurgesteld geweest door het bestuur. Mijn schatting is dat ik 4-5mil beschikbaar krijg. Maar het is dus even afwachten wat het word.
 5. HennigJR

  NAC Breda

  Gegroet FM liefhebbers. Ik speel een online game met vrienden en ons eerste seizoen is afgelopen. Ik ben 2e geworden met NAC Breda en ben benieuwd wat mijn startbudget gaat worden. Heeft iemand hier meer informatie over? Dit omdat ik de voorrondes in ga van de Champions League en heb dus echt wel versterking nodig in mijn team. Dit is geen vraag wat voor transfers ik moet doen, vind het leuker om het zelf uit te zoeken. Gaat mij echt puur en alleen om het transferbudget. We gaan aankomende zaterdag weer verder met de game. Groeten
×
×
 • Create New...