Jump to content

Prolics

Leden
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Prolics

 • Rank
  Jeugdtrainer
 • Birthday 10/10/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Sleeuwijk
 • Interesses
  Filmen, Gamen, uitgaan
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. De reden om voor wolfsberg AC te gaan is omdat het team best interessant is en dat het een team is waar nog redelijk wat gedaan moet worden om ze echt mee te laten doen aan de top van de Oostenrijkse competitie
 2. Hoi Mensen! Sommige zullen mij nog kennen van mijn RKC save van vorige editie die helaas niet meer werkte door een corrupt file... Maar goed ik zat laatst is te denken om door middel van YouTube video's te maken over mijn FM Save en daarbij jullie veel laten meedenken over aankopen of speelwijze zodat je eigenlijk een soort van meerdere managers tegelijk hebben alleen ben ik dan nog steeds diegene die dan zegt of het gebeurd of niet zodat het niet 1 grote chaos wordt. Als mensen dit idee tof vinden zou ik dat graag willen weten dan ga ik kijken wat mogelijk is.
 3. Zoals beschreven staat in de titel heb ik last van een balk die bij sommige wedstrijden bovenin blijft hangen en dan vertelt wie der gescoord heeft of wie er gewisseld is maar dat moet normaal automatisch weg gaan en soms gebeurd dat niet wat nogal vervelend is... Heeft iemand hier een oplossing voor?
 4. Ja baal er zelf enorm van wat had totaal niet verwacht dat ik zo snel omhoog kon groeien met RKC.. Zal kijken of ik een leuke uitdaging kan vinden binnen FM19 tot FM20 uit is en dan in FM20 misschien weer opnieuw RKC doen.
 5. Beste volgers van dit verhaal/blog, Lange tijd heb ik niks gepost omdat ik op vakantie was naar Griekenland alleen toen ik eergisteren terug kwam wou ik weer even gauw FM19 gaan doen alleen wou mijn laptop niet meer opstarten en zelfs niet als die een lange tijd aan de lader heb gedaan doordat die zo raar deed heb ik hem weg gebracht naar een reparatie persoon en die heeft ernaar gekeken en is de conclusie dat de SSD die in de laptop zit kapot is gegaan en op die SSD stond ook FM19, nu merken jullie denk ik al dat ik ga vertellen dat mijn save met RKC weg is en ik het blog niet ver
 6. Gaat allemaal wel de goede kant op he kerel.
 7. Als ik de stats zie van lammer denk ik niet dat hij het eerste gaat halen bij Chelsea en dat die beter volgend seizoen terug naar Nederland kan gaan.
 8. Ben benieuwd naar de stats van lammers, waarschijnlijk kan hij wel mee voor het tweede maar niet echt voor het eerste..
 9. Bij staf -> Verantwoordelijkheden
 10. De maand november staat voor de deur en ik hou deze update kort maar krachtig! We hebben alle wedstrijden gewonnen en zelfs ons tweede keeper bij 2 wedstrijden kon inzetten voor ervaring. hierbij de maand: Ondertussen zijn er plannen om ons training complex na het seizoen te gaan verbeteren maar voorlopig wachten we op goedkeuring van de gemeente. De tussenstand: Tips geven mag! @komodo25 @nasje92 @delichris @Isco22 @harm778 @007mark @toivonen @Kavinos @Mordurette @Whitewolf345
×
×
 • Create New...