Jump to content

Neel2210

Leden
 • Posts

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Neel2210

 1. Prima voorbereiding gedraaid hoor! Vooral een knappe overwinning op Betis. Hopelijk kun je deze lijn doorzetten in de competitie.
 2. Je hebt je aardig versterkt! Leuk om te zien dat je je richt op jongere spelers. Met Pavlovic en Caqueret heb je twee buitenkansjes binnengehaald.
 3. Geinig geschreven! Ik denk dat dit realistische doelstellingen zijn. Benieuwd of je deze kan waarmaken, er zullen wel wat spelers bij moeten.
 4. Aah, Maaskant! Leuke en verassende keuze. Ben benieuwd of je Excelsior meteen weer naar de Eredivisie kan loodsen. Succes!
 5. Thanks voor alle reacties en het lezen van deze novelle (bijna 500!!). Hopelijk kan ik jullie snel informeren/vermaken met daadwerkelijk resultaten. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993 @Jotew @19CH98
 6. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993 @Jotew @19CH98
 7. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993 @Jotew @19CH98
 8. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993 @Jotew @19CH98
 9. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993 @Jotew @19CH98
 10. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993 @Jotew @19CH98
 11. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993
 12. Succes in Valencia! Mooie club met een selectie vol potentie.
 13. Deze novelle was mij even ontgaan. Zojuist veel terug gelezen. Wat doe je het goed met mijn favoriete Noorse ploeg! In Noorwegen staat er geen maat op Bødo! Je lijkt het niveau inmiddels ontgroeid. Met een eerste plaats boven Madrid ben ik zeer benieuwd wat je in de volgende rondes kan laten zien. Mooi dat Trømso op het hoogste niveau blijft. Scheelt toch weer flink wat kilometers haha!
 14. Tot nu toe een stille genieter geweest.. Andermaal een mooi seizoen! Benieuwd of je volgend seizoen stappen in Europa kunt gaan zetten.
 15. Lekker aan het doelsaldo gewerkt! Zonde van de beker. Maar het kampioenschap ligt iig voor het oprapen. Benieuwd wat de CL je dit seizoen gaat brengen.
 16. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993
 17. Thanks @ElMarcos!:). Ik start gewoon aan het begin van de kwalificatiereeks voor het EK 2020 (maart 2019). De exacte invulling wordt duidelijk in toekomstige updates. Thanks voor je reactie en het volgen van mijn verhaal. De Belgische 'gouden generatie' heeft het (nog) niet waar kunnen maken op een grote eindronde. Zal Noorwegen dit wel kunnen?;) De tijd zal het leren. Thanks voor je reactie en het volgen van mijn verhaal.
 18. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993
 19. @MNie @ElMarcos @DGremlin @Marius @Mordurette @Daniell @chrisje1993
 20. Ha iedereen, Misschien is dit niet de juiste plek op het forum (waarvoor op voorhand excuus). Na altijd met veel plezier FM (en deze novelle) gespeeld te hebben op mijn MacBook Air (Niet ideaal, maar het werkte). Ben ik opzoek naar een nieuwe laptop. Na verschijnende persoonlijke corona perikelen afgelopen tijd heb ik deze novelle totaal links laten liggen. Toen ik ook te maken kreeg met een crash van mijn laptop en veroordeeld werd tot thuiswerken in december, hield ik het voor gezien. Zonde want ik merkte dat de novelle gewaardeerd werd. Daarnaast had ik er veel plezier in! Na een tijdje piekeren kocht ik afgelopen met veel enthousiasme dan toch FM21. Na de installatie bleek dat mijn huidige laptop niet meer voldoet aan de systeemeisen.. Helaas! Tijd voor een update om een dergelijke novelle ook in FM21 te starten. Een zoektocht op het internet bracht mij niet veel verder. Ik heb totaal geen kaas gegeten van termen als processoren, Intel, inter geheugen etc . Ik heb een aantal keer op het punt gestaan een laptop aan te schaffen. Uiteindelijk door twijfel toch niet over gegaan tot een daadwerkelijke koop.. Mijn vraag: heeft er iemand tips? Het liefst speel ik FM met zoveel mogelijke geladen competities, grote database en vrijwel alle mogelijke extra ingeladen graphics (facepacks, logopacks etc.) Het meest ideale is als het spel dan ook soepel en snel loopt. Ook als ik programma's op de achtergrond gebruik. Daarnaast zou ik de laptop ook graag willen gebruiken voor intensief gebruik van het Office pakket tbv werk. Bij voorkeur zou ik de laptop via Media Markt of Coolblue aanschaffen i.v.m gemakkelijke levering of ophaal opties. Budget: max €1100/1200 Mijn dank is groot!! Neel @[email protected] @JordiW. @[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@Michaelinho*@[email protected]@[email protected] @John [email protected]@[email protected]@[email protected]
 21. Ha iedereen, Na altijd met veel plezier FM gespeeld te hebben op mijn MacBook Air (Niet ideaal, maar het werkte). Na verschijnende persoonlijke corona perikelen afgelopen tijd kocht ik met veel enthousiasme FM21. Na de installatie bleek dat mijn huidige laptop niet meer voldoet aan de systeemeisen.. Helaas! Tijd voor een update. Een zoektocht op het internet bracht mij niet veel verder. Ik heb totaal geen kaas gegeten van termen als processoren, Intel, inter geheugen etc . Ik heb een aantal keer op het punt gestaan een laptop aan te schaffen. Uiteindelijk door twijfel toch niet over gegaan tot een daadwerkelijke koop.. Mijn vraag: heeft er iemand tips? Het liefst speel ik FM met zoveel mogelijke geladen competities, grote database en vrijwel alle mogelijke extra ingeladen graphics (facepacks, logopacks etc.) Het meest ideale is als het spel dan ook soepel en snel loopt. Ook als ik programma's op de achtergrond gebruik. Daarnaast zou ik de laptop ook graag willen gebruiken voor intensief gebruik van het Office pakket tbv werk. Bij voorkeur zou ik de laptop via Media Markt of Coolblue aanschaffen i.v.m gemakkelijke levering of ophaal opties. Budget: max €1100/1200 Mijn dank is groot!! Neel
 22. @delichris @Marius @Vis @ElMarcos @V-Traxx @Vlonkie Thanks voor de reacties, goed om te lezen dat de shirts in de smaak vallen @komodo25 Het uitshirt is inderdaad geïnspireerd op het shirt van Palermo. Sterker nog, ik heb exact dezelfde kleur gebruikt voor dit shirt als de kleur in het thuisshirt van Palermo. Goed om te horen dat het shirt in de smaak valt @[email protected] @JordiW. @[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@Michaelinho*@[email protected]@[email protected] @John [email protected]@[email protected]@[email protected]
×
×
 • Create New...