Spring naar bijdragen

Politico

Leden
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Politico

 • Rang
  Amateur
 • Verjaardag 10 april

Personal Information

 • Favoriete Club
  Racing Mechelen
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  A Henry Gould Story

Recente profielbezoeken

26 profielweergaven
 1. Politico

  [IDS] [FM19] Voor altijd in ons hart

  Van die play-offs ben je al zeker. Of ze nog veel zin gaan hebben als je zo blijft spelen, dat is nog maar de vraag.
 2. Politico

  [FM19] Beerschot - Tene Quod Bene

  Langs de andere kant leer je zo wel je tegenstanders door en door kennen; wie zijn hun gevaarlijke spelers, waar liggen hun zwakke punten...
 3. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  @Marius ik hoop alvast dat we het volgende seizoen verder kunnen gaan op ons elan! @komodo25 ergens denk ik dat we met deze ploeg en enkele gerichte aankopen ook mooie dingen kunnen laten zien op een hoger niveau, maar zeker ben je natuurlijk nooit. @FM_Lesly ja deed deugd, want daar voor doe je het toch, hiervoor hebben we het hele seizoen zo hard gewerkt en om zo dicht bij die promotie te komen en dan te moeten missen... Ik zou niet graag in de schoenen van de manager van Hereford staan!
 4. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  Hoe loopt het af? @Marius dat de liefde alles overwint... club liefde misschien wel ja @komodo25 mijn schouder zal altijd klaar staan voor haar, maar nu eerst werk maken van volgend seizoen! @Titan het was inderdaad een dubbeltje op zijn kant, maar zo smaakt die overwinning des te zoeter. @FM_Lesly en @Kavinos Stockport stak er dit seizoen met kop en schouders bovenuit. Ze waren al weg nog voor mijn jongens goed en wel onze tactiek onder de knie hadden.
 5. Politico

  [IDS] [FM19] Voor altijd in ons hart

  resultaten van de oefenwedstrijden doorzetten en die titel wenkt!
 6. Politico

  [LLM] Keeping the rails on track

  Leuk dat je niet ingaat op die andere aanbiedingen. Ziet er naar uit dat je sporen nog steeds in de juiste richting legt!
 7. Politico

  [FM18] FC Groningen GTPV & The Journey

  Ooit eens een leuk spel gehad met Pecs… maar van dat Hongaars begreep ik na een paar seizoenen nog geen jota! Jij precies wel!
 8. Politico

  [FM19] Beerschot - Tene Quod Bene

  Ik wil gezellig komen eten voor de wedstrijd maar die hyperlink werkt niet? Die voorbereiding moet je vertrouwen geven!
 9. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  De eindstand in de Vanarama National League North 2018-2019 @FM_Lesly bedankt! En inderdaad professioneel gaat het als een trein momenteel, privé is die trein bruusk ontspoord... @Titan ik heb veel aan de spelers, Norman en de voorzitter ja... Maar iemand zoals Lena die zet je niet zomaar uit je hoofd natuurlijk. @komodo25 Ja, loopt lekker. Hoe het gaat aflopen met Lena. Haar keuze voor Italië (en Sami) lijkt me duidelijk @Marius als we die play-offs hadden gemist was het een rage quit geworden denk ik! En ik weet niet of een arme coach van een provinciaal clubje ergens in Engeland kan optornen tegen een Duits international en wereldster...
 10. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  @Titan en @komodo25 ik ben het met jullie eens dat die nieuwe stadions niet dezelfde geest hebben als die oude verweerde en opgekalfaterde stadionnetjes uit het begin van vorige eeuw. Langs de andere kant hoop ik dat het nieuwe stadion als boost kan dienen voor de club en extra toeschouwers en inkomsten met zich meebrengt. @Marius de voorzitter heeft de lat alvast hoog gelegd, dus hopelijk kunnen we die ambities ook gaan waarmaken! @FM_Lesly in RL zijn ze toch begonnen met bouwen dus het nieuwe stadion is niet langer een verre droom.
 11. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  @Marius en @TeamWesil play-offs mogen ons niet meer ontglippen. Maar liever toch als kampioen promoveren, dan ben je zeker van de promotie. In die play-offs speel je met zes voor slechts 1 ticketje... Afhankelijk van ons eindrangschikking is het wel maar één of in het slechtste geval twee wedstrijden tot de allesbeslissende finale. @FM_Lesly en @komodo25 echt spijtig van Stockport... nu kunnen we die titel wel vergeten vrees ik. @Titan bwa, stevig... met oudjaar mag het iets meer zijn e
 12. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  En ook in januari krijgen jullie van mij nog een tussenstand @Titan gewoon droog screens posten is niet aan mij besteed. En we staan er inderdaad nog goed voor. @FM_Lesly en @komodo25 het verlies van onze rots in de branding hebben we in december cash betaald. Gelukkig hebben we nu een meer dan degelijke vervanger gevonden! @Marius we doen het niet slecht vergeleken met de concurrenten maar in de rechtstreekse duels, zoals nu weer tegen Stockport, laten we steken vallen. Edit: is blijkbaar iets mis met de size van de middelste image. Nu als jullie er op klikken krijgen jullie hem wel in het groot te zien.
 13. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  Voor de echte fans ook nog de tussenstand op 31/12/2018 @Titan en dan heb je mij nog niet eens gezien met zo'n hoed op! @Marius helaas worden onze resultaten, net zoals het weer, heel wat wisselvalliger... @FM_Lesly helaas niet echt gelukt om de goede resultaten ook in december door te trekken, maar gelukkig laten de concurrenten ook nog wat steekjes vallen. @komodo25 dacht het wel! @TeamWesil we zullen proberen er in januari terug werk van te maken!
 14. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  De stand eind november @komodo25 Die Lena zal nog wel een paar keer verschijnen ja... En ze heeft natuurlijk wel een strak lijntje, maar ben niet zeker of je dat bedoelt? @Marius het begint inderdaad aardig te lopen. Promotie is het doel, liefst rechtstreeks als kampioen uiteraard, maar weet nog niet of dat haalbaar zal zijn. En die FA cup is inderdaad nog geen spek voor onze bek. Lena misschien wel... @TeamWesil super om te lezen dat je het nog altijd fijn vindt om te volgen. De resultaten zijn inderdaad niet slecht! @FM_Lesly gaan we zeker en vast proberen te doen! @Titan ik begin me zo stilaan thuis te voelen in York, maar de stad - en Lena - blijven me verbazen!
 15. Politico

  [FM19] A new York Henry Gould Story

  Voor de geïnteresseerden nog de stand eind oktober: @Marius we hopen die stijgende lijn inderdaad te behouden! @TeamWesil bedankt! Ik probeer er altijd iets rond te bouwen in plaats van puur de resultaten te posten. @komodo25 euh, die XTC, dat was iets éénmalig hoor! Echt! @Titan ja, wie niet horen wil moet voelen... maar zonder die twee kemphanen gaat het duidelijk beter!
×