Jump to content

Politico

Leden
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Politico

 • Rank
  Scout
 • Birthday April 10

Personal Information

 • Favoriete Club
  Racing Mechelen
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  A Henry Gould Story

Recent Profile Visitors

90 profile views
 1. De stand eind november @komodo25 laten we hopen dat ze keurig blijven... @Marius klopt, die Zuid-Amerikaanse landen, niets is wat het lijkt, zeker nu sommige landen enkele leuke regens hebben lopen...
 2. Blijft leuk om zo ver in de toekomst te zien
 3. Door is door. En soms is een beetje tegenstand ook niet slecht hé
 4. De stand in de WK kwalificatie @komodo25 zou inderdaad mooi zijn om onze kleine clubje in de Premier League te krijgen! @Marius Blijven winnen is de boodschap. Zeker om mijn gelijk te halen tegen over al die zagende spelers die met een handvol invalbeurten en een paar plekken in de basis volgens hun eigen niet genoeg aan spelen toekomen... @nasje92 , @Kavinos en @FM_Lesly
 5. Er was dit jaar geen concurrentie die naam waardig. Is met meer dan een straatlengte voorsprong dat je over de finish kwam!
 6. Neil werd in 2020 ontslagen en kreeg even later een contract bij Leeds.
 7. @Marius de ene speler gaat er al beter mee om als de andere. Maar al dat gezaag altijd, dat wordt ik stilaan wel een beetje beu. @nasje92 en we blijven goed presteren! @Kavinos en @komodo25 gaat inderdaad lekker. En die eerste plek kunnen we zo natuurlijk ook mooi behouden! @FM_Lesly
 8. Met of zonder Ronaldo, winnen moet wel lukken!
 9. Twee keer gewonnen, maar dat mag je van Italië wel verwachtten natuurlijk tegen deze tegenstanders. Succes tegen Frankrijk!
 10. De stand eind september @Marius het zijn en blijven natuurlijk maar oefenwedstrijden hé. Euforie is dus niet echt aangewezen inderdaad, maar ben wel content met de resultaten in die zin dat ik weet dat de nieuwere spelers in de selectie duidelijk geen pannenkoeken zijn en toch min of meer tegen een balletje kunnen trappen! @komodo25 , @nasje92 en @Kavinos bedankt! Volgende keer is het voor "echt" en dan hopen we ook op zo'n resultaten natuurlijk!
 11. Leuk tussendoortje altijd dat WK voor clubs!
 12. Nog een titel er bij zit er aan te komen. Verliezen van de Duitsers is natuurlijk geen schande. Is inderdaad wel gek dat je na een goed EK daalt op de ranglijst. Wordt op het WK - mocht je je weten plaatsen - uitkijken voor Papoea Nieuw-Guinea want die zijn duidelijk in vorm!
 13. Gek dat je nog zo'n oude buitenlandse doelman gaat halen voor meer dan £2 miljoen. Waren er geen betere opties als reserve doelman? Voor de rest zijn de resultaten weer zeer goed natuurlijk, maar dat verwachtten we dan ook van jou!
×
×
 • Create New...