Jump to content

DerSieks

Leden
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About DerSieks

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ga je een nieuwe save starten? Ben benieuwd!
 2. Heerlijk gozer! Lastige loting wel!
 3. Respect! Echt heel knap wat je hebt neergezet met een Schotse ploeg. Volgend jaar de Champions League binnen harken?
 4. DerSieks

  The Magpies

  De voorbereiding Waar in het vorige stukje te lezen was dat wij in totaal vijf oefenwedstrijden zouden gaan spelen, heeft Santi De La Cruz er op het laatste moment nog 4 oefenwedstrijden aan toegevoegd. 'The Magpies' hebben een prima voorbereiding gehad, met een leuk uitstapje naar Duitsland. Hier volgen alle uitslagen van het oefenprogramma: FC Lugano 0-4 Newcastle United Schär, Joelinton, Shelvey 2x Newcastle United 11-0 Brandon Bentaleb 2x, Lazaro 2x, M. Longstaff 2x, Joelinton 2x, Ritchie, Carroll, Saint-Maximin Bayern München 0-0 Newcastle United 1. FC Kaiserslautern 0-4 Newcastle United Joelinton, Lazaro, Mutô, Colback 1860 München 0-4 Newcastle United Carroll, Mutô, Shelvey, Saint-Maximin Newcastle United 2-1 KRC Genk Joelinton, Mutô Barnet 0-2 Newcastle United Hayden, Joelinton Newcastle United 2-1 Notts County Atsu, Joelinton Gimnastic de Tarragona 1-3 Newcastle United Saint-Maximin, Joelinton, Shelvey Een prima voorbereiding aldus De La Cruz. Een aantal spelers hebben flinke indruk gemaakt op de Nederlandse Argentijn. Eén ding is duidelijk, en dat is dat er genoeg kwaliteit aanwezig is. Het zal voor de coach lastige klus worden om maar elf namen op te stellen. Contractnieuws Al in de voorbereiding werd ik erop gewezen dat één van onze grootste talenten binnen de club nog maar voor 12 maanden onder contract staat. We hebben direct actie ondernomen en om de tafel gaan zitten. We zijn enorm blij en trots op het feit dat we Matty Longstaff zijn contract hebben verlengd tot en met 30/6/2023. Programma Augustus Nu de gehele voorbereiding is afgelopen, gaat het echte werk beginnen. In de eerste maand spelen we vier competitiewedstrijden waarin we de hoog aangeschreven ploegen nog ontlopen. Meteen een kans om de belangrijke punten te pakken dus. Ook zullen we in Augustus de 2e ronde van de Caraboa Cup spelen! Bedankt voor alle leuke reacties! Op naar het echte werk nu! @spaansetukker @ElPrincipito @Krabby @Marius @TheRedOne @delichris @glennix
 5. Heel zuur om op deze manier de perfecte uitgangspositie uit handen te geven.. Maar, denk aan het resultaat vorig jaar in Madrid..
 6. Je gaat echt heel lekker. Je kunt sowieso al trots op je team zijn na de Europese overwinningen tegen teams als Ajax, Villareal & Bilbao. Ga zo door!!
 7. Wat mij betreft mogen de updates zsm komen!! Wat een leuke save om te volgen!
 8. DerSieks

  The Magpies

  Voorbereiding Seizoen 2019/2020 Allereerst nog wat informatie over deze schitterende club. Zoals jullie kunnen zien, hebben 'The Magpies' succesvolle tijden gekend. Zo werd de club vier keer kampioen in haar bestaan. Hiervoor moeten we wel terug naar de jaren 1900. In 1927 werd Newcastle United voor het laatst kampioen op het hoogste niveau in Engeland. We beschikken over een prachtig stadion. In het St.James's Park is plek voor 52.404 mensen. Santi hoopt op veel steun van de bloedfanatieke supporters. Samen met hun wilt hij de weg omhoog inzetten. Bestuur Het bestuur zit meer op één lijn met De La Vega dan de bookies. Zo wordt er verwacht dat we in de middenmoot eindigen. De FA-Cup & Caraboa Cup hebben minder prioriteit. Hierin wordt verwacht dat we de vijfde & vierde rondes bereiken. De Selectie Dit is de selectie waar we het in ieder geval de eerste seizoenshelft mee gaan doen. Ik heb ervoor gekozen om transfers in de eerste periode uit te zetten, dit om het realistischer te houden. Ik ben geen voorstander van wintertransfers, maar mocht er echt nood aan de man zijn op een bepaalde positie zullen wij op zoek gaan om eventueel in de winter te versterken. De voorbereiding We zullen in de voorbereiding een vijftal aan oefenwedstrijden spelen. Dit zijn onze tegenstanders: Bedankt voor het reageren allemaal! Santi De La Cruz kan niet wachten om aan de slag te gaan. @spaansetukker @ElPrincipito @Krabby @Marius @TheRedOne @delichris
 9. Ik denk dat je vooraf had getekend voor plek 3 in deze CL poule. Prima prestatie dus, op de oorwassing in Londen na natuurlijk. Leuke loting in de volgende ronde EL. Gefeliciteerd met de Betfred Cup.
 10. DerSieks

  The Magpies

  The Magpies Santi De La Cruz is de nieuwe trainer van Newcastle United. De in Nederland geboren Argentijn heeft geen seconde getwijfeld over deze aanbieding. Waar 'The Magpies' in de jaren 2000 t/m 2008 nog wel eens om de hogere plekken meespeelde, is dat nu verleden tijd. Sinds het seizoen 2008/2009 is Newcastle al 2x gedegradeerd. Wel werd er beide keren direct het seizoen na de degradatie meteen weer gepromoveerd. De laatste twee seizoenen werd Newcastle 10e en 13e. Aan De La Cruz de taak om van Newcastle United weer een stabiele (sub)top ploeg te creëren. Verwachtingen De verwachtingen voor het aankomende seizoen volgens de bookies zijn erg laag. Newcastle United wordt aan het einde van het seizoen op de 17e plek verwacht. Santi heeft daar zijn eigen ideeën over. Hij vindt dat met het huidige materiaal meer mogelijk moet zijn. Zelf mikt hij op een plek in de middenmoot (onderin linkerrijtje, bovenin rechterrijtje). Vanuit het bestuur worden de volgende dingen namens de clubcultuur verwacht waar Santi De La Cruz onder andere op beoordeeld gaat worden: De La Cruz kan zich hier goed aan vinden. Zijn eigen visie is dan ook om jongere spelers in te kopen, die te laten ontwikkelen om vervolgens door te verkopen voor een hoger bedrag. Hierdoor zal het niveau van de club zowel sportief als financieel hard op vooruit gaan. Ik hoop dat ik jullie mee kan nemen in een spannende en sportief succesvolle periode. In de volgende update zal ik de selectie wat uitlichten, en de voorbereiding voor het aankomende seizoen met jullie delen!
 11. In competitieverband gaat het zoals verwacht uitstekend! Ben heel benieuwd hoe je het dit jaar in Europa gaat doen. Succes kerel!
 12. Lekker bezig. Met de JCS de eerste prijs binnen waar er nog veel zullen volgen. Goodluck!
 13. Laat dit je wijf maar niet lezen!
 14. Heerlijke resultaten zeg! Alles lijkt feilloos te verlopen tot nu toe! Benieuwd naar de EL loting waarin je vast goed in mee kan!
 15. Succes met deze mooie club!
×
×
 • Create New...