Jump to content

Tamara84

Leden
 • Posts

  1,423
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tamara84

 1. Willen jullie mij aub een om sturen. Bente - @Fabian. Cody Jinks - @nasje92 Sully Erna - @chrisje1993 Chris Trapper - @nasje92 The Elementary Pinguins - @Rossi Luke Combs - @nasje92
 2. Ik ga morgen iedereen terug mailen.
 3. steal op Luke combs van @nasje92
 4. Ik neem mee. Auditie 56: The Elementary Penguins @Rossi
 5. Ik neem mee jullie beide mee! Ik hoop wel dat sully erna van @chrisje1993 een beetje terug draaide naar de steil van de auditie.
 6. https://wieisdemol.page.link/VzU4hfLQhNWMDAB48
 7. Ik kan alleen voor mezelf spreken uiteraard. Het mag van mij echt verschillend zijn. Maar je gaat (ik iig) ook een beetje op smaak af. Als hoeft niet alles in mijn straatje te passen uiteraard. Maar ik heb niets in het genre wat jij nu had en vandaar dat ik bang ben dat je bij mij snel eruit gaat. Dan heb ik liever dat je misschien gesteald wordt en je een eerlijke kans krijgt
 8. Ik neem mee Cody jinks van @nasje92 Ik ben bang dat destine van @timpy00helemaal niet past in mijn team. En dan laat ik Manchester orchestra van @chrisje1993 gaan en steal lemar van @Giroud
 9. Daar komt hij dan (eindelijk) Auditie 11 van @Grote Ree: heerlijke muziek waar ik uren naar kan luisteren. Fijne stem ook! auditie 28 van @Fabian.: Niet slecht maar niet echt wat ik voor ogen had in mijn groep. ik ga dus voor kacey musgraves van @Grote Ree. ik hoop dat de andere auditie naar een andere kan want ik vind het echt niet slecht!! ik steal niet.
 10. Auditie 1: ik vind het wat schreeuwerig klinken 😅 Auditie 8: klinkt fijn in de oren. Mijn keuze gaat naar auditie 8. @bas2204
 11. Ik zet een steal op auditie 3
 12. Bente @Fabian.: ik hou wel van deze muziek ik hoop dat als ze door gaat er nog meer van deze nummer komen. Jeremy loops @Kowet: muziek om heerlijk rustig van te worden. Fijne stem heeft hij. Maar dit nummer doet niet zo heel veel bij mij ik vind het persoonlijk weinig emotie over brengen. Metro station @timpy00: goede tip @timpy00 haha. Geen slecht nummer. Maar het geluid van het keyboard is echt gruwelijk 😱 moeilijke keuze en ik twijfel nog steeds een beetje terwijl ik dit typ. Nederlands is wel een uitdaging omdat er veel Engels is maar ik hoop dat je dat niet tegenhoud. mijn keuze gaat naar Bente van @Fabian.
 13. auditie 52: niet voor mij weggelegd ik draai niet auditie 53: ik draai niet auditie 54: ik draai niet auditie 55: ik draai auditie 56: ik draai zeker auditie 57: ik draai! auditie 58: ik draai niet auditie 59: ik draai auditie 60: ik draai.
 14. auditie 43: love it! heerlijke stem, fijne melodie gewoon lekker! ik draai meteen. auditie 44: ik hoor de beste zanger bijna niet boven de muziek uit. en als ik hem al hoor versta ik niet wat hij zingt. ik draai niet. auditie 45: na eerst 1 minuut en 35 sec te wachten tot er eindelijk een noot gezongen werd was de teleurstelling erg groot. ik draai niet auditie 46: mijn oren vinden dit totaal niet fijn. ik en mijn oren draaien dan ook niet. auditie 47: niet zo mijn stijl eigenlijk maar de stem is wel erg fijn. toch twijfelde ik te lang om om te draaien. auditie 48: niet goed, niet slecht. na even twijfelen toch gedrukt. auditie 49: uhm, ik weet niet eens waar ik naar heb zitten luisteren. mijn verbazing is na een paar minuten nog steeds erg groot. en dan niet op een positieve manier. auditie 50: het klinkt een beetje als een fout Eurovisie songfestival nummer. ik zie zelf het dansje al voor me. mijn trekt het niet. ik draai niet auditie 51: ik vond het begin best fijn te luisteren maar bij sommige stukken hoor ik alleen nog maar in mijn hoofd na na na na na. ik draai niet
 15. auditie 40: ik kan hier helemaal n iets mee, ik vind deze muziek echt afgrijselijk sorry. auditie 41: wat een mooie zachte kleine stem. ik hoop dat ze ook nog andere nummer heeft die zo gezongen zijn. ik draai. auditie 42: Lekkere stem vrolijk nummer ik hou er wel van. ik draai
 16. Auditie 34: ik vind de stem erg mooi ik draai. Auditie 35: ik weet niet goed wat het is maar iets spreekt me toch aan. Ik draai. Auditie 36: ben er niet zo kapot van. Ik draai niet. Auditie 37: ik vind haar stem echt afschuwelijk. Ik draai niet. Auditie 38: twijfel twijfel twijfel. Te laat gedraaid. Auditie 39: totaal niet mijn ding. Ik draai niet.
 17. Auditie 31: ik weet niet wat ik kan zeggen. Niet mijn smaak. Ik draai niet Auditie 32: sorry maar ik draai hier niet voor Auditie 33: beetje eentonig maar zo ver van mijn smaak af. Ik draai niet
 18. Auditie 22: helemaal mijn smaak! En die stem!!!! Dikke dikke draai. IK. WIL JE! Auditie 23: het klinkt niet verkeerd maar het trekt me net niet genoeg aan om te draaien. Auditie 24: nope ik loop er niet warm van sorry. Auditie 25: lekker deuntje en een hele fijne stem. Ik ben benieuwd wat je nog meer in petto hebt. Ik draai Auditie 26: ik versta haar bijna niet de stem is zo zacht tegenover de muziek zelf. Ik draai niet. Auditie 27: heerlijke stem, zeker mijn muziek! Heel nieuwsgierig naar meer. Ik draai! Auditie 28: niet helemaal mijn smaak, maar het trekt me wel heel erg aan dus ik draai wel. Auditie 29: OMG???? snel door naar de volgende. Auditie 30: ik zwijmel weg bij deze muziek i love it!!! Ik draai dan ook erg graag mijn stoel!
 19. Auditie 19: ik vind het geen fijne stem geen draai voor mij. Auditie 20: niet mijn muziek sorry ik draai niet. Auditie 21: ook hier draai ik niet voor helaas. Ik ben niet kapot van de stem.
 20. Auditie 16: mijn hoofd kan hier totaal niets mee sorry. Auditie 17: niet helemaal mijn smaak maar ik ben toch nieuwsgierig genoeg geworden om te draaien. Ik ben benieuwd wat er nog meer komt. Auditie 18: ? ik versta niet eens wat er gezongen (geschreeuwd) wordt. Voor mij geen draai.
 21. Auditie 13: zo'n fijne muziek en stem. Ik verdrink hier in! Een hele dikke ja!!! Auditie 14: ik heb het idee dat de stem soms totaal niet boven de instrumenten uit komt. Dat maakt het geheel totaal niet fijn om naar te luisten. Ik draai niet. Auditie 15: Nederlandse muziek ik wordt er wel blij van. mooie stem en ik word nieuwsgierig wat ze nog meer kan. Ik draai.
 22. Auditie 4: deze muziek bevalt mij wel maar ik ben niet kapot van de stem. Ik draai dan ook niet voor deze auditie. Auditie 5: Heerlijke stem heerlijke muziek een ja voor mij! Auditie 6: Ik krijg kippenvel van deze stem, helaas niet op een positieve manier. Ik draai dan ook niet voor deze auditie. Auditie 7: love it! Heerlijke stem lekker zwijmelen. Ik draai. Auditie 8: twijfel twijfel twijfel daar ben ik eerlijk in ik was niet in 1 klap verkocht maar de stem spreekt me toch wel aan. Ik draai. Auditie 9: brrr nee ik loop er niet was voor. Ik draai niet. Auditie 10: niet slecht niet goed maar ook niet mijn ding. Ik draai niet. Auditie 11: DEZE WIL IK!!! Zo mijn smaak! Die stem die muziek!!! IK WIL JE IN MIJN TEAM!!! Auditie 12: helaas ik draai niet. Ik wordt er niet blij van.
 23. Auditie 1: de stem spreekt me aan. De instrumenten en het te veel aanwezig zijn daarvan minder. Na wat twijfelen besloten toch te draaien. In de hoop dat er andere nummers zijn die een andere draai hebben. Auditie 2: mijn oren suizen er nog van. Dit kan mij niet bekoren. Zowel de muziek als de zang vind ik niet goed genoeg om voor te draaien. Auditie 3: dit bevalt mij al stukken beter ik hoop dan ook dat er nog meer leuke nummer van deze zanger zijn. Ik draai.
 24. Goedenavond allemaal, Ik heet dus Tamara ben 37 en ben een Brabantse in Limburg. Ik doe voor de eerste keer mee als coach en heb er ontzettend veel zin in. Mijn muziek smaak is redelijk breed Nederlandse muziek, Country, pop ik hou overal wel wat van. Metal en dergelijke zijn niet voor mijn weggelegd. Ik hoop dat we een leuke groep krijgen en het ver schoppen in de race!
×
×
 • Create New...