Jump to content

Tamara84

Leden
 • Posts

  1,302
 • Joined

 • Last visited

Reputation

233 Excellent

About Tamara84

 • Birthday 05/04/1984

Personal Information

 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. Auditie 34: ik vind de stem erg mooi ik draai. Auditie 35: ik weet niet goed wat het is maar iets spreekt me toch aan. Ik draai. Auditie 36: ben er niet zo kapot van. Ik draai niet. Auditie 37: ik vind haar stem echt afschuwelijk. Ik draai niet. Auditie 38: twijfel twijfel twijfel. Te laat gedraaid. Auditie 39: totaal niet mijn ding. Ik draai niet.
 2. Auditie 31: ik weet niet wat ik kan zeggen. Niet mijn smaak. Ik draai niet Auditie 32: sorry maar ik draai hier niet voor Auditie 33: beetje eentonig maar zo ver van mijn smaak af. Ik draai niet
 3. Auditie 22: helemaal mijn smaak! En die stem!!!! Dikke dikke draai. IK. WIL JE! Auditie 23: het klinkt niet verkeerd maar het trekt me net niet genoeg aan om te draaien. Auditie 24: nope ik loop er niet warm van sorry. Auditie 25: lekker deuntje en een hele fijne stem. Ik ben benieuwd wat je nog meer in petto hebt. Ik draai Auditie 26: ik versta haar bijna niet de stem is zo zacht tegenover de muziek zelf. Ik draai niet. Auditie 27: heerlijke stem, zeker mijn muziek! Heel nieuwsgierig naar meer. Ik draai! Auditie 28: niet helemaal mijn smaak, maar het trekt me wel heel erg aan dus ik draai wel. Auditie 29: OMG???? snel door naar de volgende. Auditie 30: ik zwijmel weg bij deze muziek i love it!!! Ik draai dan ook erg graag mijn stoel!
 4. Auditie 19: ik vind het geen fijne stem geen draai voor mij. Auditie 20: niet mijn muziek sorry ik draai niet. Auditie 21: ook hier draai ik niet voor helaas. Ik ben niet kapot van de stem.
 5. Auditie 16: mijn hoofd kan hier totaal niets mee sorry. Auditie 17: niet helemaal mijn smaak maar ik ben toch nieuwsgierig genoeg geworden om te draaien. Ik ben benieuwd wat er nog meer komt. Auditie 18: ? ik versta niet eens wat er gezongen (geschreeuwd) wordt. Voor mij geen draai.
 6. Auditie 13: zo'n fijne muziek en stem. Ik verdrink hier in! Een hele dikke ja!!! Auditie 14: ik heb het idee dat de stem soms totaal niet boven de instrumenten uit komt. Dat maakt het geheel totaal niet fijn om naar te luisten. Ik draai niet. Auditie 15: Nederlandse muziek ik wordt er wel blij van. mooie stem en ik word nieuwsgierig wat ze nog meer kan. Ik draai.
 7. Auditie 4: deze muziek bevalt mij wel maar ik ben niet kapot van de stem. Ik draai dan ook niet voor deze auditie. Auditie 5: Heerlijke stem heerlijke muziek een ja voor mij! Auditie 6: Ik krijg kippenvel van deze stem, helaas niet op een positieve manier. Ik draai dan ook niet voor deze auditie. Auditie 7: love it! Heerlijke stem lekker zwijmelen. Ik draai. Auditie 8: twijfel twijfel twijfel daar ben ik eerlijk in ik was niet in 1 klap verkocht maar de stem spreekt me toch wel aan. Ik draai. Auditie 9: brrr nee ik loop er niet was voor. Ik draai niet. Auditie 10: niet slecht niet goed maar ook niet mijn ding. Ik draai niet. Auditie 11: DEZE WIL IK!!! Zo mijn smaak! Die stem die muziek!!! IK WIL JE IN MIJN TEAM!!! Auditie 12: helaas ik draai niet. Ik wordt er niet blij van.
 8. Auditie 1: de stem spreekt me aan. De instrumenten en het te veel aanwezig zijn daarvan minder. Na wat twijfelen besloten toch te draaien. In de hoop dat er andere nummers zijn die een andere draai hebben. Auditie 2: mijn oren suizen er nog van. Dit kan mij niet bekoren. Zowel de muziek als de zang vind ik niet goed genoeg om voor te draaien. Auditie 3: dit bevalt mij al stukken beter ik hoop dan ook dat er nog meer leuke nummer van deze zanger zijn. Ik draai.
 9. Goedenavond allemaal, Ik heet dus Tamara ben 37 en ben een Brabantse in Limburg. Ik doe voor de eerste keer mee als coach en heb er ontzettend veel zin in. Mijn muziek smaak is redelijk breed Nederlandse muziek, Country, pop ik hou overal wel wat van. Metal en dergelijke zijn niet voor mijn weggelegd. Ik hoop dat we een leuke groep krijgen en het ver schoppen in de race!
 10. Ik wil wel mee doen! Zal morgen vroeg meteen even zoeken voor een nummer!!!
 11. Gelukkig dat smaken verschillen. Dit nummer werd gezongen in een voor mij moeilijk tijd. Ik zal al het bla bla achter wegen laten maar toen ik dit nummer hoorde greep het me naar de keel. Vandaar de inzending. PS: i ♥️ de beste zangers ??
×
×
 • Create New...