Jump to content

Peterhs

Leden
 • Content Count

  555
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Peterhs

 • Rank
  Coach

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  95/96 + 2019
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. In mijn save is hij voor 9 mil naar AS Monaco vertrokken. Is toen verkocht voor 50 en speelt sindsdien al 5 seizoenen bij Barca...
 2. Tja, wat valt er van te zeggen. Eenzijdige kwart finale. Kwart finales zijn dit seizoen wel een beetje ontspoord geloof ik.
 3. Peterhs

  FM-Café

  Kan iemand mij uitleggen hoe je een speler het beste op een andere positie met een rol/taak aan kan leren? Ik heb een speler die voorheen een natuurlijke VM was, maar ik wilde er een middenvelder van maken wat hij prima zou kunnen. Inmiddels is hij wel ook qua positie MC natuurlijk, maar ik heb niet het idee adat zijn rol/taak veranderd. Het blijft maar geel en krijg het niet in het groen. Ter info: Hij speelt genoeg en op die positie met de taak en rol zoals ik hem train.
 4. Peterhs

  Show je team

  Hoe zit je dit voor je? Gewoon een overzicht van de selectiepagina of de screens van de spelers?
 5. Peterhs

  Beste regens ooit!

  Dit zijn mijn 2 topspitsen uit eigen youth intakes. Allereerst Sem Pröpper. Zijn resultaten in KKD dit seizoen: Dan hebben we dus daarachter nog Ab Bucker. Ook zijn resultaten maar dan in O19. Die cijfers zijn gewoon ziek. Sem gaat sowieso aankomend seizoen aansluiten. Grote kans dat Ab ook erbij gehaald wordt. Anders nog 1 seizoen in Jong.
 6. Staan je O19 spelers in de kwartfinale van hun CL, heb je serieus maar 4 spelers die normaal ook in het veld staan, omdat de rest zo nodig naar het jeugdwk moeten waarvan de wedstrijd pas 10 dagen later begint. WTF! Dortmund-Ajax 5-0. Die hadden we normaal gewoon gepakt.
 7. Peterhs

  Beste regens ooit!

  Ik koop best veel jeugd in. Eigenlijk ieder seizoen wel om de doorstroming continue te behouden. De lichting echt jonge jongens word dun, dus ga nu deze schade even inhalen aangezien nu in veel landen de youth intakes plaatsvinden. Heb er alweer stuk of 6 binnen, die later instromen. Heb enkel nog eigen en aangekochte jeugd in het veld staan. 1 speler die aangekocht is maar is ook nog jong. Denk dat de gemiddelde leeftijd 21 is ongeveer. Sommige spelers verhuur ik inderdaad of stal ik bij satelliet clubs. Anderen gaan ballen in Jong Ajax. Zegt genoeg dat er spelers uit Jong verkocht worden voor 30 mil die geen minuut gemaakt hebben in het eerste. Heb 2 spitsen uit mijn eigen club youth intake die zijn inmiddels 21 en 19 jaar. Die blijven groeien dat is ziek. Die van 21 gaat aankomend seizoen dan eindelijk door naar eerste en misschien trek ik die van 19 ook meteen mee. (De spits was bizar sterk bezet, maar inmiddels 1 verkocht voor 100 mil, 1 uit Jong voor 20, 1 wil ik kwijt en de andere zal denk ik weer een klapper worden aan einde van seizoen.) Wilde deze 2 toppers niet kwijt, maar echte eigen jeugd gaat toch voor hé. Heeft al te lang geduurd. Zal nog wel een screen van ze maken vanavond.
 8. Peterhs

  Beste regens ooit!

  Als ik ze nog rechtstreeks kan benaderen voor een contract wil ik nog wel eens risico's nemen. Zeker als de kosten laag zijn. Hij heeft ook nog mooi leiderschap en dat is nooit weg, want ik heb eigenlijk te weinig spelers met deze eigenschap. Ik wil mij niet altijd doodstaren op de eis vastberadenheid/nat. fitness. Teveel toppers gehad die niet aan een eis van 15 vastb. voldeden en uiteindelijk dragers van het elftal werden. Houd 12 aan en soms zelfs 10. Het kan namelijk altijd nog wijzigen. Des te lager de vastberadenheid, des te minder wil ik er ook voor betalen natuurlijk, dus dat is de risicospreiding. Wel vervelend dat de spelers die je rechtstreeks benaderd, altijd minimaal rotatiespeler willen zijn. Prima, maar zodra je komt ga je in O19 ballen als groot talent. Ze breken bij mij meestal pas door met 19 jaar of ouder puur vanwege de lichting ervoor.
 9. Peterhs

  Beste regens ooit!

  Ik zag deze met de youth intake van Portugal voorbij komen. Aangezien ik de mogelijkheid had, meteen in het diepe en deze toekomstige ster meteen binnen gehaald.
 10. Dan gaat de scheids kijken bij de VAR in de 4e minuut of de overtreding een rode kaart is. Blijkt niet zo te zijn, maar krijgen enkel een vrije trap, dus nog niet eens een gele kaart...
 11. Via de jeugd intakes inderdaad. Vanuit sommige landen zijn er teveel om te scouten, dus doe ik enkel de spelers die voldoen aan mijn gestelde criteria. Plus de twijfelgevallen wat meer een gevoel is. Soms zie je een speler bij een intake waar je niet eens meer voor gaat scouten. Die probeer je meteen binnen te trekken. Zo kan ik zojuist nog een contract aanbieden aan een 15 jarige topper die nog geen contract had aangeboden gekregen bij Paris SG. Jammer dat op die manier iemand meteen wegtrekken wel standaard winstverkoop aan vasthangt.
 12. Peterhs

  FM-Café

  Ik weet het ook niet echt, maar alle beetjes kunnen misschien helpen? De speler geschiedenissen niet bewaren is iig weer ruimte die hij niet hoeft op te nemen.
 13. Nou, niet altijd goedkoop, maar des te lager de competitie des te minder hoef je natuurlijk te betalen. Zeker als je het kort na de jeugd instromen doet. Had een centrale middenvelder nodig en heb een jonge topper aangekocht, omdat ik toen nog niets achter de hand had, maar daar heb ik 50 mil voor neergelegd. Ga ik er misschien net uit halen met verkoop. Maar probeer zoveel mogelijk voor de goedkopere te gaan, dus niet binnen bekende top ploegen. Dan betaal je meteen veel meer en willen ook meer salaris.
×
×
 • Create New...