Jump to content

Peterhs

Leden
 • Content Count

  967
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Excellent

About Peterhs

 • Rank
  Coach

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  95/96 + 2019
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Peterhs

  Go or No Go?

  Stats zouden ook een beetje DZS kunnen zijn maar die training heeft hij minder gehad zo te zien. Prijs is weinig maar enthousiasme ook.
 2. Al zoveel onterecht afgekeurde goals gehad dat is gewoon niet normaal. Een bal die terug gelegd word afgekeurd. Een schot buiten de 16 direct op goal en goal afgekeurd omdat een andere speler buitenspel zou staan. Zo zijn er nog wel anderen te benoemen zijn, maar het klopt voor geen meter.
 3. Zijn fysiek ziet er al goed uit en hij is voor een leuke prijs gekocht, dus kan niet veel fout mee gaan. Al is het enkel om met te verkopen alleen al.
 4. Peterhs

  Go or No Go?

  Ik wil mij ook niet blind staren op de punten van de scout natuurlijk, want dit is ook weer afhankelijk van het niveau scout en hoe nauwkeurig deze is. In dit geval zou ik beslissen op basis van stats op die 18 jaar. Het is 'maar' 7 mil dus op zich niet zo veel binnen FM zal best met winst verkocht kunnen worden. Als hij niet nodig is zou ik hem laten gaan. Beetje in 2e ballen en met winst verkopen kan altijd natuurlijk en misschien schiet hij ineens wel uit de startblokken.
 5. Peterhs

  Go or No Go?

  Je scout geeft maar 71 punten, dus die vind het niet zo heel goed. Dat is meestal al een afknapper. Zijn vastberadenheid is hoog, maar vind zijn stats tegenvallen voor een 18 jarige. Als hij 2 jaar jonger was, had ik ja gezegd.
 6. Peterhs

  Show je team

  Het valt nog best mee eigenlijk, maar bij PSG zit natuurlijk wel bergen geld. (Enige nadeel is dat ze continue het herbesteedbaar bedrag keihard naar beneden gooien. Heb je eindelijk het weer op 80% gaan ze 2 maanden voor transferperiode het weer naar 35% zetten) Eigenlijk maar enkele echte uitschieters. Anderen voor redelijke prijs weten te binden. Upamecano 50M Asensio 90M Pellegrini 30M Lafont 25M Milinkovic-Savic 66M Militao 43M Chiesa 69M Kane 160M Die niet bij de foto staan zijn nog: Pelayo Morilla 1,1M Predag Rajk
 7. Peterhs

  Show je team

  Flink wat bekende grootheden inmiddels aangekocht (FM19)
 8. Peterhs

  FM-Café

  Het is mij nog altijd nooit gelukt om een addon voor FM19 (juist) te installeren. Ik speel nog altijd op de basic manier, maar wil graag wedstrijden sneller kunnen spelen (direct result) Kan iemand mij daarmee helpen, hoe dit nu echt te doen? Ik speel nog FM19 en het wordt gestart via Steam.
 9. Peterhs

  FM-Café

  Met alle respect, maar alles binnen het spel is onrealistisch. Iedere club, al is deze nog zo klein, kun je grootse successen boeken binnen 1-4 seizoenen en dit ook blijven aanhouden. Een club in NL die alle seizoen kampioen wordt, beker wint en CL jaar in jaar uit wint. Niet realistisch, maar met welk team dan ook kun je dat snel bereiken. Dit vind ik eigenlijk hetgene waar ze eens goed aan zouden moeten werken. Het minder makkelijk maken om zo snel zo krachtig te worden, maar zonder het spelplezier te bederven. Ben met een testje bezig met PSG. Een echte grote koop
 10. Peterhs

  FM-Café

  Ja dat klopt. Registreren. Dat was sowieso al nieuw voor me, want niet eerder daar een team gehad. Ik heb echter maar 3 spelers in het eerste team die niet EU status hebben. (2019 versie) Ik heb zojuist gezien dat ik wel een jeugdspeler ingeschreven heb die aan de niet EU voldoet. Dat zou dus dan idd op 4 komen. Zou het niet gewoon een waarschuwing zijn, schrijf hem niet in bij 1e elftal, want daar heb je er al 4? Melding bij aankoop van een talentje vind ik raar.
 11. Peterhs

  FM-Café

  Frankrijk PSG Heb express non eu als tabblad aan selectie toegevoegd om het zichtbaar te hebben. Ook staat bij sommigen weer buitenland maar niet bij allen.
 12. Peterhs

  FM-Café

  Weet iemand hoe het nu precies zit met de regel dat je niet meer dan 4 spelers Niet EU mag hebben? Slaat dit nu op je team op het veld, je elftal of totaal binnen alle teams (dus incl O19 of 2e elftal)? Ik krijg een melding als ik op een speler wil bieden dat ik niet aan de regels voldoe als ik een Japanner wil binnen halen. Heb overigens maar 3 spelers in 1e elftal buiten EU en in jeugd lijkt die regel mij niet echt van toepassing.
 13. Peterhs

  FM-Café

  Nog 2 maandjes wachten en dan is Harry Kane in mijn team te bewonderen. Zal rouleren met Cavani en volgend jaar zijn plek overnemen. Voor een schamele 160mil (waarvan 60 mil over komende 3 jaar) Begint al als een aardig dreamteam eruit te zien.
×
×
 • Create New...