Spring naar bijdragen

Peterhs

Leden
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over Peterhs

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  95/96 + 2019
 • Managerstijl
  Geen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Peterhs

  Wie is de mol? 2019

  Als het werkelijk Sinan is, is het de meest stomme Mol ooit!
 2. Peterhs

  Mijn laatste transfer

  Centen genoeg. Kunnen mijn rechtsbuiten jeugdspelers nog even 2 jaar rijpen. Salaris is idd hoogste van het team, maar verwacht er alsnog winst op te pakken straks, omdat ie transfervrij is. Inter en Monaco probeerden het en hij tekende bij ons.
 3. Peterhs

  Mijn laatste transfer

  Niet verwacht dat het zou lukken maar deze transfer vrij binnen gehengeld voor volgend seizoen bij Barca vandaan.
 4. Peterhs

  (Tussen)stand

  Wauw haha (CL O19)
 5. Peterhs

  Beste regens ooit!

 6. Peterhs

  Tactieken

  @Jespresso Ik ben meestal redelijk eigenwijs en pas weinig aan, ongeacht tegen wie ik speel. Tegen de zware tegenstanders uit CL ga ik wel eens terug naar gebalanceerd-verdedigen en ruil mijn AMC om voor VM maar veel anders meestal niet. Wil er wel meer mee gaan doen, maar doe rustig alles op zijn tijd. Ga nu ff experimenteren met volledige andere tactiek.
 7. Peterhs

  Tactieken

  Ik weet niet of je er iets aan hebt, maar ik speel ongeveer met dezelfde tactiek:
 8. Peterhs

  FM-Café

  Wat doen jullie wanneer je een goede speler hebt (in dit geval een jeugdspeler 20j van 3 uitloop tot 5) die in de basis zo mee moet kunnen en nog veel meer kan groeien, maar steeds maar niet boven cijfer 7 uitkomt. Heb een AMC, hij scoort niet, bijna geen assists en moet hem vaak wisselen. Wil hem eigenlijk niet kwijt, wil hem aan het voetballen krijgen. Heb het probleem wel bij meer AMC's nu. In de eerste seizoenen scoorden mijn beide AMC's (inmiddels verkocht) aan de lopende band (ook deels door vrije trappen) maar laatste seizoenen zijn ze de minst scorende. Spits, vleugels en centrale middenvelders scoren allen vaker en leveren meer assists af.
 9. Peterhs

  Mijn laatste transfer

  Voor alsnog gebeurd het meestal dat ze om de haverklap een verbeterd contract willen omdat ze zoveel beter zijn geworden. Dit zal ook in de lijn liggen aangezien we met Ajax inmiddels in pot 1 van de CL terecht zijn gekomen en op plaats 5 staan van coëfficiëntlijst. Ze willen dus vaak best blijven maar of de speler wil verbetering of makelaar komt ff zeiken. Zelfs al zijn ze nog geen half seizoen geleden opgewaardeerd. Wordt er beetje moe van. Nog vinden ze dat andere clubs die al lang minder zijn geworden, 'grotere' clubs zijn. De optie die je aangeeft, heeft nog maar 1x gewerkt bij een oudere speler. Meestal worden ze boos dat het bedrag veel te hoog is, terwijl het zelfs nog een schappelijk bedrag is. Verwijzen naar de ontsnappingsclausule (als hij er al is, rond de 120 a 150 mil)werkt ook niet en contract die nog tijd doorloopt ook niet. Altijd worden ze boos.
 10. Peterhs

  Bugs, Frustraties en Rariteiten

  Dat lukt bij mij wel, maar ik weet wel exact wat je bedoeld. Ik heb iets vergelijkbaars, maar dan met de optie alle aanbiedingen van dit bedrag of lager afwijzen. Dan doet ie alsnog enkel die waarbij je het afwijst...
 11. Peterhs

  Mijn laatste transfer

  Ook bij 20-jarigen?? Weet me nog een keer te herinneren dat ik een reactie kreeg in de vorm van. Nou ik merk niet dat ik zo'n invloed heb binnen het team. (ter info: op het moment heb ik maar 3 teamleiders, 2 zeer invloedrijk en 3 of 4 invloedrijke spelers)
 12. Peterhs

  Wie is de mol? 2019

  Ik zit vanaf het begin op Rick Paul en Nielson. Plaats 1 en 2 wisselen ze wel zo nu en dan af haha
 13. Peterhs

  Mijn laatste transfer

  @Bas0314 Meer actieve/speelbare competities aanzetten? Weet niet of het echt helpt, maar ik word een beetje gek, omdat er aan alle kanten aan mijn spelers getrokken wordt. Op zich goed, maar niet als ze ze gaan opzetten tegen mij en de rest van het team. Ben bang dat ik met mijn team nooit mijn toptalenten in hun volle potentieel zal kunnen meemaken, tenzij ik continue contracten blijf upgraden tot idiote bedragen.
 14. Peterhs

  Tactieken

  Dat klopt zeker inderdaad. Competitie (meeste wedstrijden), beker en sommige cup wedstrijden speel ik aanvallend. Wel heb ik geduldig wachten voor kansen, dus dat is wel alsnog tegenstrijdig met het vele schieten.
 15. Peterhs

  Tactieken

  Ja. dan snap ik hem wel idd. Vanwege het vele werk wat ik erin heb zitten en inmiddels aan materiaal heb rondlopen in B en jeugd... De jeugd speelt geen wedstrijd in het 1e voordat ze minimaal 3 sterren hebben.
×