Jump to content

Peterhs

Leden
 • Content Count

  521
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Peterhs

 • Rank
  Coach

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  95/96 + 2019
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

148 profile views
 1. Peterhs

  Tactieken

  Weet het even niet meer zeker, maar volgens mij staat bij een vleugelverdediger met als taak aanvallen, dat hij meer voorzetten geeft. Of dit verder nog te beïnvloeden weet ik niet, maar ik neig dan naar de optie, geduld opbrengen, combinatievoetbal.
 2. Op 15 jaar en met zoveel stats boven de 10? Ja, daar hoef je niet over te twijfelen Vastberadenheid niet super hoog, dus zal goede training nodig hebben en regelmatig moeten spelen. Het enige wat wel kan is dat spelers soms zo goed lijken als deze en al vrijwel aan hun max zitten. Dan baal je wel. Ik heb op mijn wereldspits 2 seizoenen (uit Argentinië) moeten wachten voordat hij pas mocht komen.
 3. Peterhs

  FM-Café

  Geen idee, maar ik heb in de eerste 2 seizoenen 3x gehad dat overname niet doorging. Daarna 2 seizoen achter elkaar wel verkocht. Nu is het al een hele tijd rustig en trekken de eigenaren ieder jaar 50M+ uit de kas 😞 Wel jammer overigens dat je nergens meer een optie hebt om de club zelf te kopen. Dat kon vroeger wel. Je ontvangt salaris, maar ook nergens een saldo om te checken.
 4. Peterhs

  Tactieken

  In mijn tactiek gebruik ik standaard Aanvallende wingbacks (Vleugelverdediger-aanvallen). Met die optie komen ze met de aanval heel vaak mee op en zijn ze bijna altijd wel beschikbaar aan de zijlijn als je rond de 16 speelt van de tegenstander. Ideaal wanneer je vleugelspelers vaak naar binnen willen snijden. Ze hebben hier wel veel conditie en snelheid voor nodig. Mijn backs zijn ieder seizoen goed voor aardig wat assists. Als je ze op verdedigen zet, zullen ze zich vooral richten op de verdedigende taken. Ik neem aan dat support en automatisch een beetje van alles wat is.
 5. Peterhs

  AFC Ajax

  Ronaldo..?
 6. Ja dan ben je trots dat je de een na het andere wereldtalent spot en binnenhaalt maar krijg je dat weer haha.
 7. Te goed waardoor het nu enkel nog leuk is om mijn beste spelers zo lang mogelijk te houden en kijken of ik alle posities 5 sterren kan krijgen. Laatste 4 seizoenen alles gewonnen wat er te winnen viel.
 8. Toch stel ik hem op als buitenspeler. Ben nu eenmaal lekker eigenwijs. Heb 500 mil alleen al voor transfers beschikbaar, dus maakt niet veel uit. Dat vieze bestuur zit ieder jaar 150 mil uit de kas te plunderen als bonus en mij vertikken ze een fatsoenlijk salaris te geven
 9. Uhm. Ik zal uitleggen waarom dat geen optie is. Basis Vervanger voor Cayon: Eigen jeugd welke doorstromen na verkoop Cayon/Deschamps: (Kijk vooral even naar de goals in O-19 + Jong Ajax afgelopen seizoen)
 10. Dat moet alle snelle spelers om hem heen dan maar extra rennen haha. Malcom nu verkocht. Heb Pedrinho (4*)nu nog voor rechtsbuiten. En een jeugdspeler voor die positie (3,5* uit 4,5*)
 11. Ik ga hem enkel gebruiken zoals we hem gebruikten. Als rechtsbuiten. Mijn spitsen zijn te goed om hem op te stellen. Hij is wel zo traag als dikke stront
 12. Gewoon omdat het kan! Zojuist Malcom verkocht voor 55M (70M) en was duurder qua salaris. Even 1 seizoen tot hij stopt.
 13. Peterhs

  MU Records

  Snelste doelpunt plaats 2. Verbetering van mijn oude.
 14. Taglia en Montes. Goede aankopen! Beide zeer tevreden over geweest.
 15. Peterhs

  FM-Café

  Zou er voor tekenen in het echt Lekker ongeloofwaardig...
×
×
 • Create New...