Jump to content

Peterhs

Leden
 • Posts

  1,157
 • Joined

 • Last visited

Reputation

82 Excellent

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  95/96 + 2019
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Peterhs

  AFC Ajax

  Op naar de treble
 2. Peterhs

  AFC Ajax

  Er zijn 2 verschillende metro's Rotterdam en Amsterdam gebaseerd. Waarom vond ik voorheen dan wel in de Amsterdamse over de europese wedstrijden de dag na de wedstrijd toen ik nog op schiphol werkte.
 3. Peterhs

  AFC Ajax

  1 Het is geen blunder van VAR. Zoals al gezegd wordt, als het niet met zekerheid te zien is, moet het goedgekeurd worden. 2 Voetballende blunders worden in iedere wedstrijd gemaakt. Keeper maakt een keuze, tja weet niet of het dan een blunder genoemd moet worden. Als je hem laat glippen of slecht uitschiet dan is het een blunder. Spel verkeerd lezen, als dat al blunders zijn, is iedere goal vanaf nu een blunder van de tegenstander. 3 Thuis zijn we juist enorm genaaid met de VAR en hadden we al bijna hier niet eens meer hoeven te spelen. Beide wedstrijden zijn ze gewoon veruit de betere ploeg geweest en verdiend gewonnen.
 4. Peterhs

  AFC Ajax

  Hahaha je slaat echt de spijker op zijn kop. Doe het bijna nooit meer, maar vanmorgen op Rotjeknor CS dacht ik , laat ik weer eens de Metro pakken. Exact wat je zegt, geen woord erover. Terwijl zij straks weer door ons verbeterde toegang in Europa krijgen, om vervolgens weer vroeg eruit te liggen. Jankmuilen.
 5. Als het werkelijk Sinan is, is het de meest stomme Mol ooit!
 6. Ik zit vanaf het begin op Rick Paul en Nielson. Plaats 1 en 2 wisselen ze wel zo nu en dan af haha
×
×
 • Create New...