Jump to content

Peterhs

Leden
 • Content Count

  536
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About Peterhs

 • Rank
  Coach

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  95/96 + 2019
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

234 profile views
 1. Ik heb in mijn save ook Andreas Pereira gratis weg gekaapt. Is al diverse seizoenen vaste waarde in Ajax elftal. Zal spoedig voor dikke winst vertrekken. Hij begint ouder te worden en heb talenten die staan te springen om het over te nemen.
 2. Peterhs

  Club gezocht

  Ik wilde Rapid Boekarest gaan proberen, maar kan deze nergens vinden om mee te spelen bij het starten van een spel???
 3. Peterhs

  Club gezocht

  Bedankt voor de tips!
 4. Peterhs

  Club gezocht

  Ik zal de eerste 3 teams genoemd door Urbeto eens nader bekijken. Lijkt me ook wel eens leuk om het te doen ergens in Oost Europa, maar ik denk dat er niet veel lager geplaatste teams zijn met een degelijk jeugdniveau.
 5. Peterhs

  FM-Café

  Ik heb zoveel geld in mijn save met Ajax en heb alles gewonnen wat er te winnen valt. Voor de lol inmiddels bezig, of het mogelijk is om Mbappé zover te krijgen dat hij naar ons wil komen en wat aan geld voor nodig is. (geen probleem aangezien ik een miljard aan reserves heb opgebouwd. In begin wilde hij er niets van weten, maar na continue bezoeken tot aan de directeur toe, lijkt het erop dat de interesse gewekt is. Ze wijzen echter ieder bod keihard af. Helaas maakt Mbappé geen tumult, wat een transfer kan afdwingen. Ze hebben het laatste bod van 300 mil afgeslagen
 6. Peterhs

  Club gezocht

  Ik ben ook op zoek naar een nieuwe uitdaging voor tussendoor. Het liefst een zo laag mogelijk team (bv 2e, 3e divisie) met een zo hoog mogelijk jeugdcomplex om goede jeugd op te leiden voor het eerste team. Graag dan ook de tip hoe ik dan de instellingen moet zetten qua competities/spelers laden. Speelbaar sowieso enkel waar ik het team zal managen. Alvast bedankt.
 7. Dit is best een aparte :-)
 8. Peterhs

  FM-Café

  Ik weet niet of jullie het ook hebben, maar ik wordt echt helemaal gek van continue die zeurende spelers. Ik heb mij ontwikkeld, dus ik wil een verbeterd contract. Ik heb een interland gespeeld, dus ik wil een verbeterd contract. Mijn speler heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld, , dus ik wil dat je zijn contract vebeterd. Pietje puk heeft een beter contract getekend, dus ik wil een verbeterd contract. Bla bla, alles wat eindigd met, dus ik wil een verbeterd contract. 27 spelers in de selectie en erg veel in reserve/O19 elftal die allen lopen te zeiken. Ik denk dat zeker 50% een nieuw contract wil, waar zeker 80% nog meer dan 3 jaar vast staan. Soms zelfs opnieuw zeiken nadat ze 2 maanden geleden nog hebben getekend voor beter contract. Dit is gewoon niet leuk meer inmiddels.
 9. Malcom na 2 seizoenen 47,5 mil winst. Cuevas na 3 seizoenen 87,5 mil winst
 10. Marin is een topper. Die had ik met Ajax gekocht in het begin en is voor de hoofdprijs verkocht.
 11. Er kunnen zeker geen transfers van buitenaf plaatsvinden als het al bezig is? Zag dit onderwerp vandaag was, maar is wel leuk idee, ook om te volgen.
 12. Indien niemand anders zich geroepen voelt, ben ik wel bereid het nogmaals te doen. Zelf meedoen als speler, sla ik sowieso een editie over.
 13. Dit is pas bij invloed van een gelijke stand. Het was 4-3 in nadeel van Chimpa. Er moet dus iets gebeurd zijn waardoor het 4-4 of 3-3 is geworden. Of daarna de BM stem dubbel zou moeten tellen, dat durf ik niet te zeggen. Leugenaar/leugenwolf? Leugenaar zat er al in, dus een 2e lijkt me niet. Leugenwolf kan, maar die wil juist een stemming door laten gaan, behalve als Chimpa de mede wolf is en daarom zei dat bij de huidige stemming de stemming niet door zou gaan. Vreemd dat de stemming wel doorging, maar geen meerderheid behaald werd. Rare uitspraak dus. Andere mogelijkheid is de Tovenaar. Iemand van de stemmers uit de Chimpa groep is betoverd, waardoor het gelijke stand werd. Vermoedelijk is de betoverde dan Satyr, waardoor het sowieso gelijk blijft. Verder zou ik het even niet weten. Merk nu dat ik toch weer aan het malen ga, terwijl ik juist jullie met theorieën wil zien komen, aangezien iedereen zo lang mogelijk hun mond houden door de een of andere reden.
 14. Wat lul je dan net weer over je dubbele stem? Ik heb hoognodig nachtrust nodig. Zie nu pas dat de stemming ipv niet doorgaan juist onbeslist was. Dat wordt dus weer terug naar de tekentafel. Iemand anders mag lekker maar de verdere theorien gaan uitzoeken ben er klaar mee
×
×
 • Create New...