Jump to content

Peterhs

Leden
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Peterhs

 • Rank
  Coach

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  95/96 + 2019
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

183 profile views
 1. Indien niemand anders zich geroepen voelt, ben ik wel bereid het nogmaals te doen. Zelf meedoen als speler, sla ik sowieso een editie over.
 2. Dit is pas bij invloed van een gelijke stand. Het was 4-3 in nadeel van Chimpa. Er moet dus iets gebeurd zijn waardoor het 4-4 of 3-3 is geworden. Of daarna de BM stem dubbel zou moeten tellen, dat durf ik niet te zeggen. Leugenaar/leugenwolf? Leugenaar zat er al in, dus een 2e lijkt me niet. Leugenwolf kan, maar die wil juist een stemming door laten gaan, behalve als Chimpa de mede wolf is en daarom zei dat bij de huidige stemming de stemming niet door zou gaan. Vreemd dat de stemming wel doorging, maar geen meerderheid behaald werd. Rare uitspraak dus. Andere mogelijkheid is de Tovenaar. Iemand van de stemmers uit de Chimpa groep is betoverd, waardoor het gelijke stand werd. Vermoedelijk is de betoverde dan Satyr, waardoor het sowieso gelijk blijft. Verder zou ik het even niet weten. Merk nu dat ik toch weer aan het malen ga, terwijl ik juist jullie met theorie├źn wil zien komen, aangezien iedereen zo lang mogelijk hun mond houden door de een of andere reden.
 3. Wat lul je dan net weer over je dubbele stem? Ik heb hoognodig nachtrust nodig. Zie nu pas dat de stemming ipv niet doorgaan juist onbeslist was. Dat wordt dus weer terug naar de tekentafel. Iemand anders mag lekker maar de verdere theorien gaan uitzoeken ben er klaar mee
 4. Jij die continue vage uitspraken doet waardoor enkel die combinatie kon. Nu kom je weer met een vage uitspraak over een of andere dubbele stem. Na je 1e uitspraak dat je er niet uit zou gaan ongeacht de uitslag van de update, is er geen wolvenlynch geweest. Chimpa zegt van tevoren dat de stemming niet doorgaat als hij eruit zal worden gestemd. In geen van deze gevallen valt een ander slachtoffer welke wel had moeten vallen met de rest van de rollen waarmee je een stemming kan beinvloeden. Er wordt hier of ongelooflijk raar spel gespeeld of ik snap echt niks meer van het spel. Nou als dat echt niet zo is, stem me er dan maar uit of wolvenlynch me voor mijn part, want dan ben ik helemaal klaar met dit potje.
 5. Hahaha. Ja natuurlijk. Van ons is conversie wolf en de ander is geconverteerd. Samen besluiten we notabele te claimen en de echte notabelen pikken dat en stemmen ons niet weg. ­čÖé Weet je nu hoe belachelijk jou aantijging klinkt over elkaar beschermen?
 6. Jullie weten dat Chimpa nog in het spel zit toch? 1. Satyr 2.´╗┐ Elsjorro1990 3. Peterhs 4. Duarte.´╗┐ ||| 5. Rossi ´╗┐6. Chrisje199´╗┐3 | 7. Chimpa Ik houd niet van verkleedpartijtjes.
 7. De perfecte situatie van een wolf. De ene wolf claimt een rol. De andere wolf gaat erin mee en grijpt de kans om een goed gewaande speler in diskrediet te brengen. Gaat je niet lukken vriend. Als hij al de grijsaard is, wat ik betwijfel, want de enige hint waarover hij dus zo spreekt is een vraag of Satyr grijsaard claimt. Dat zijn geen hints, dat is niets. Al snap ik inmiddels nu nog niet waarom de NSY zich als groep bekend maken. Rollen bij wie kunnen mij niet schelen. Het moet nu toch 100% duidelijk zijn als die groep zich nu meld in combinatie met de notabele, wie de wolven zijn. De wolven weten inmiddels ook wel wie er tot de groep van NSY zou behoren, dus waarom je mede inwoners in het ongewis houden? Ik heb rollen open gegooid maar niets voor terug gekregen.
 8. Daarvoor moet je bij je mede notabele zijn. Ik haal die rol niet aan al is het verre van uitgesloten natuurlijk. Ik gaf dat aan als mogelijkheid als er idd geen 3 wolven in zouden zitten. Ik denk nog altijd dat er wel 3 inzitten. Dat ik die mogelijkheid aanhaalde is omdat Duarte zegt dat er nog maar 1 wolf in zou zitten, wat ik dus in twijfel trok. Voor alsnog is er idd geen aanleiding om te denken dat die erin zit.
 9. In theorie kun jij ook nog gewoon tovenaar of schaapje zijn.
 10. De laatste betwijfel ik. Op 15 inwoners waar geen welp in zit, zitten gewoon 3 wolven of 2 wolven waarvan 1 conversie.
 11. Je hebt gelijk. Heb post aangepast, omdat dit idd niet klopte.
 12. 1. Satyr 2.´╗┐ Elsjorro1990´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐ 3. Peterhs 100% goed Notabele 4. Duarte. 5. Rossi ´╗┐6. Chrisje1993 100% goed Notabele 8. Chimpa´╗┐ 100% goed NSY trio Lynch 1. Satyr 2.´╗┐ Elsjorro1990 |´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐ 3. Peterhs 4. Duarte. 5. Rossi ´╗┐6. Chrisje1993 7. Chimpa
 13. Wat is dit? ga je nu ineens de Sasquatch lopen claimen? Als ik erom vraag en zo de wolven op een presenteerblaadje te plaatsen, hou je je stil samen met je vriendjes en nu je in gevaar bent, kom je hiermee? Slimme zet hoor! Als het dan toch al zo is, hoef je enkel nog de naam van de andere uit het trio te geven en zijn we klaar aangezien chris en ik ook al goed zijn.
 14. Ik vraag mij af vanwege welke reden. Als je de recente vraag van komodo nog eens goed leest en mijn verdenkingen uitwerking snap je precies waarom jou verdenking niet kan kloppen. Zo niet, dan zegt het iets over jou zelf.
×
×
 • Create New...