Jump to content

19CH98

Leden
 • Posts

  3,987
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Posts posted by 19CH98

 1. 3 uur geleden zei 007mark:

   

  Hele scene met de helikopter is destijds wel gescript. Sterker: de deelnemer had al 'opgegeven' in verband met gezondheidsklachten en kon de vlucht niet meer voortzetten. Een aantal weken later is de scene met de helikopter opgenomen om te laten lijken alsof de Hunters hem hadden gepakt.

  Verder tijdens de vlucht zelf wordt er inderdaad vrijwel niets gescript. Als cameraman en vluchter elkaar kwijtraken kunnen ze elkaar wel gewoon weer vinden door GPS-trackertje heb ik begrepen.

   

  @MisterX

   

  Leuk inkijkje achter de schermen dit, hoe kom je aan deze info?

   

  Daarnaast inderdaad een heel leuk einde van de aflevering vandaag

 2. Ik blijf het een leuk programma vinden maar vind het wel jammer dat het deelnemersveld over het algemeen meer bezig is met bekend worden (?) dan met het programma spelen. Zeker in de eerdere seizoenen vond ik het heel leuk om de ex-militairen en dergelijke te volgen die zonder problemen 3 weken onder de radar blijven. Maar dat levert natuurlijk geen spannende tv op...

 3. Ik zal ervoor zorgen dat je niet meer aan het dubbelposten bent door je complimenten te geven over hoe je bezig bent. Leuk om te volgen, zeker in Duitsland lijkt deze challenge mij niet gemakkelijk met alle grote verenigingen die met je strijden om promotie

 4. 2 uur geleden zei Lazy:

   

  Is het Hamilton of de auto? Het verschil op de rechte stukken met de rest was echt té bizar voor woorden. Liep niet een klein stukkie harder dan de rest maar in sommige gevallen bijna 20km per uur. Op zo'n kort baantje als Interlagos kun je er veel gemakkelijker kort achter blijven en dan op de rechte stukken gebruik maken van je DRS. 

   

  Ze hebben alles wat ze konden vervangen om die motor maximaal mogelijk open te kunnen schroeven voor deze wedstrijd zodat hij meer vermogen had dan de rest. Slim. Maar nu doet men alsof Hamilton de race van leven gereden heeft terwijl hij in feite alleen maar heeft kunnen inhalen omdat zijn auto 15-20km harder reed op de rechte stukken, niet omdat hij zo geweldig door de bochten heen knalde.

   

  In een Haas was het hem niet gelukt maar het was Bottas ook nooit gelukt om op eenzelfde manier een inhaalrace te voltooien. Naar mijn mening is het dus "gewoon" een knappe prestatie. Er is een reden waarom rijders als Hamilton consequent in de beste auto's rijden en dat is omdat ze het meest gewild zijn door de teambazen. 

 5. 1 uur geleden zei Satyr:

  4x podium moet genoeg zijn nu, tenzij Lewis 4x wint

   

  Probleem is alleen dat wanneer Verstappen niet wint Sir Lewis eigenlijk de enige is die kan winnen in een normale race. Want Perez is niet snel genoeg en Bottas mag niet winnen als Lewis kan winnen. Maar goed, 19 punten voor is natuurlijk een fijne marge 

 6. Gefeliciteerd aan @Fantasy, een prachtige novelle en dus een winnaar waar ik zeer zeker mee kan leven. @Marius bedankt voor het organiseren van de verkiezing een het was een eer om gevraagd te worden in de jury plaats te nemen. Helaas door een gebrek aan tijd slechts de top zes op mijn persoonlijke volgorde kunnen zetten. Rapportcijfers eraan geven vind ik lastig maar iedereen scoort naar mijn mening een zeer ruime voldoende, er zat geen verhaal tussen wat mij tegenstaat. Dat laatste geldt eigenlijk voor iedereen hier, hopelijk kan ik snel de tijd nemen om weer eens veel bij te gaan lezen want dit is toch wel mijn favoriete gedeelte van het forum. Op naar het volgende verhalengedeelte!

 7. Tottenham - Man Utd 2

  Valencia - Villarreal 1

  Atalanta - Lazio 1

  Leverkusen - Wolfsburg 2

  Heerenveen - Vitesse X

  Aston Villa - West Ham 2

  Getafe - Espanyol 2

  Roma - Milan 1

  Augsburg - Stuttgart 1

  Sparta - Feyenoord 2

×
×
 • Create New...