Jump to content

19CH98

Leden
 • Posts

  3,880
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by 19CH98

 1. Leicester City - Man Utd 1 Lazio - Inter 2 Freiburg - RB Leipzig 2 Lyon - Monaco 1 Barcelona - Valencia X Juventus - Roma 1 Leverkusen - Bayern Munchen 2 NEC - Vitesse 2 Trabzonspor - Fenerbahce 1
 2. Hier gekozen voor @Nummerke10, bij Reims iets heel moois opgebouwd wat vervolgens nog 20(?) jaar succes had toen hij vertrok naar Berlijn. Ook in Berlijn zeer mooie resultaten neergezet, gecombineerd met het grafische en het tekstuele mijn favoriet van deze groep.
 3. Lastig dit maar ik ben voor @Marius gegaan, geweldige resultaten gecombineerd met een mooie visie en ook tekstueel ben ik fan van zijn updates. Dat wil echter niet zeggen dat ik de andere novellen slecht vind natuurlijk, de keuze was zoals ik al zei een lastige.
 4. Heel mooi dat de promotie weer is binnengehaald. Daarnaast ook goed verkocht gezien het overzicht van de Wherevogels.
 5. Jammer genoeg geen promotie dit seizoen en ook de clubkas is iets naar beneden gegaan. Desondanks lijkt het wel goed te komen gezien het feit dat zowel de speler met het hoogste CA en de speler met het hoogste PA in Houten actief is.
 6. Ik mis nog een puntje voor Perez op P4 voorspellen. Voor de rest matige race dit voor mij.
 7. Ik kan alleen maar tevreden zijn, promotie is binnen en de clubkas blijft maar groeien. Daarnaast ook de districtsbeker gewonnen dus een echt topseizoen. Hopelijk kan dit worden doorgezet na de zomer.
 8. Je lijkt het goed op de rit te hebben, hopelijk kan je dit jaar de stap maken naar de top van de PL!
 9. Een bekerfinale zonder enige spanning, goed gedaan!
 10. 1-1 uit bij Barca bied genoeg perspectief om door te bekeren. Qua transfers flink de portomonee getrokken maar met al die CL miljoenen is dat ook wel een keer prima natuurlijk
 11. 1. Verstappen 2. Hamilton 3. Bottas 4. Perez 5. Norris 6. Ricciardo 7. Sainz 8. Gasly 9. Stroll 10. Alonso Pole: Verstappen Uitvaller: Leclerc Snelste ronde: Verstappen
 12. Winnen van de topploegen gaat moeilijk tot nu toe maar kampioen wordt je tegen de kleintjes zeggen ze altijd. In Europa een mooie prijs gepakt en een zeer prima loting!
 13. Als de instroom het enige negatieve puntje is dan weet je dat je een goed seizoen draait
 14. Bijzondere loting maar dat maakt natuurlijk niet uit, hopelijk kan je de laatste vier bereiken. Via de EcL Europees voetbal veiligstellen lijkt mij een stuk makkelijker dan via de PL!
 15. Real is erg sterk tot nu toe maar hopelijk kan je er nog overheen in de tweede helft van het seizoen!
 16. Ik verwacht een simpel seizoen en de eerste resultaten lijken daar ook op te wijzen.
 17. De overname lijkt geen problemen opgeleverd te hebben en dat is altijd mooi meegenomen!
 18. Het gaat zonder problemen tot nu toe dit seizoen, nog 2 punten nodig voor de titel en ook in de CL komt er niemand in de buurt. Ga zo door dus!
 19. Een sterk seizoen gedraaid, hopelijk kan je het team versterken en daardoor de volgende stap naar de top zetten
 20. Financieel hoef je je nu nergens meer zorgen om te maken, veel succes in de 2e bundesliga! En als je RKC kampioen kan maken dan wordt Bochum terugbrengen naar het hoogste niveau een eitje!
 21. Een heel sterk seizoen gedraaid maar de concurrentie in Engeland laat al zien dat het voor de CL nog geen gelopen race is zoals op de andere continenten. Hoe dan ook ben je natuurlijk wel een van de favorieten zoals elke PL ploeg die de CL behaalt is.
 22. Ik zou maar snel FM22 halen dan want dit blijft niet lang leuk op deze manier
 23. Als iemand die nooit bondscoach is, wat mist er dan in FM? Het lijkt mij niet meer dan logisch dat een baan als clubcoach veel meer tijd kost omdat dat in het echt ook zo is
 24. Italie - Spanje 1 Belgie - Frankrijk 2 Saudi-Arabie - Japan 2 Uruguay - Colombia 1 Rusland - Slowakije 1 Turkije - Noorwegen 1 Finland - Oekraine 2 Emmen - Excelsior X Almere - Graafschap 2 Colombia - Brazilie 2 Argentinie - Uruguay 1 Zweden - Griekenland 1
 25. Mooi overzicht van een bijzondere competitie!
×
×
 • Create New...