Jump to content

19CH98

Leden
 • Posts

  4,219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by 19CH98

 1. Als ik het goed begrijp is het probleem meer dat papa Mazepin het team sponsort op de voorwaarde dat zijn zoon mag rijden. Als invloedrijke Rus is hij geraakt door de sancties waardoor hij het team niet meer kan sponsoren. Dus dan is het logisch dat zijn zoon verdwijnt omdat die daar natuurlijk niet op basis van zijn sportieve prestaties beland is. Stel ik betaal 10 miljoen om een maand mee te spelen bij ADO en dat geld lever ik niet mag ik hopen dat ik ook uit de selectie wordt gegooid
 2. Met alle respect voor Sainz maar stel Verstappen zou geïnteresseerd zijn in een overstap kan ik mij niet voorstellen dat ze liever Sainz een nieuw contract geven dan Verstappen aan te trekken.
 3. Beter bod als in meer geld of een betere auto? Want ik denk dat elk team wel de huidige wereldkampioen in hun gelederen zou willen hebben.
 4. Dan zal de nieuwe auto wel goed zijn dat hij zich voor zo lang aan RB verbind. Nu zijn er kennelijk ook 250.000.000 andere redenen om aan te doen maar toch lijkt het sportieve mij ook mee te spelen in een dergelijk besluit.
 5. Beetje wat die militair van seizoen 1 al deed. Je verstoppen in de bossen en dan 3 weken later tevoorschijn komen op het extractiepunt Afgaande op de trailer worden ze gedropt in een ruig gebied en is het dus een soort combi van Robinson en Hunted. De hunters hebben dus niets aan pintransacties, ANPR camera's en dergelijke maar zullen letterlijk sporenonderzoek moeten doen.
 6. Lekker bezig Kyrill!
 7. 19CH98

  FIFA topic

  Leuk Kyrill, ik speel zelf ook vooral online seizoenen want heb geen zin in het grinden voor FUT. Schiet tot nu toe razendsnel door de divisies heen (19-1-3 en nu in divisie 6(?)). Daarnaast vanmiddag een carriere met Schalke 04 begonnen om dat eens uit te proberen. Heb FIFA22 namelijk pas eind vorige week uit de verpakking gehaald.
 8. Wat een legendes dit! Ondanks alle hindernissen bij de beste tien ploegen van Europa met maar 2 spelers die individueel meespelen in de wereldtop. Zegt genoeg over het collectief
 9. Volledig mee eens! Hopelijk breekt het gebrek aan wisselmogelijkheden NL in de tweede helft niet op.
 10. Ik zie het inderdaad ook somber in, qua dekking heb je echt heel weinig over. Hopelijk kan NL tegen Kroatië en Montenegro nog een keer stunten maar hoe dan ook is het al een topprestatie om de eerste ronde door te komen
 11. Als fervent handballer kan ik dat alleen maar beamen. Zeker met/tegen de jongere garde veel gespeeld dus ik heb hard zitten juichen vandaag. De halve finales bereiken zal echter zeer moeilijk worden maar ik durf met dit team niks meer uit te sluiten.
 12. Ik vind het een drama. De kans is groot dat je heel vaak dezelfde wedstrijd gaat zien, sws al 3x en je weet natuurlijk niet of ze elkaar ook tegen komen in de halve finale/finale.
 13. Dat ben ik zeker met je eens, Ben vooral benieuwd naar of Medvedev (US Open) en Zverev (OS) nogmaals kunnen stunten tegen Djokovic
 14. Ik ben weer zeer benieuwd naar het toernooi maar spannender/dramatischer dan hele Djokovic kwestie zal het niet kunnen worden.
 15. Hier is zeker interesse!
 16. Q school is misschien wel het leukste toernooi om te volgen naar mijn mening. Mocht er een poultje worden opgezet mag ik ook zeker getagd worden.
 17. 19CH98

  Schaatsen

  Geluk wil ik het niet noemen, hij heeft voor de ploegenachtervolging een unieke kwaliteit dus is het logisch dat hij meegaat.
 18. Ik had Price - Ratajski en Wright - MvG. Dus ja, de weg naar onder is ingezet.
 19. Ik zak ver weg, zullen Corona maar de schuld geven
 20. Als Price nog niet positief is komt dat wel na het duel met Dirk
 21. Chisnall de volgende...
 22. Ik zou dus als Mercedes dus voor Ocon kiezen met als gevolg dat voor Piastri een plek vrijkomt bij Alpine. De Vries is een prima coureur, ik denk gelijkwaardig aan Albon/Latifi en dergelijke. Maar niet voor een topteam in de F1. Ocon heeft een prima junior carrière gehad, racewinnaar in de F1 dus sla ik toch wat hoger dan aan De Vries. Neemt niet weg natuurlijk dat het leuk zou zijn twee Nederlanders in de F1 te zien maar ik zou die keuze dus niet maken.
 23. Ja, en omdat die dus F2 kampioen geworden is mag hij daar niet nog een seizoen rijden dus valt hij als het ware tussen wal en schip nu omdat Zhou 30 miljoen meeneemt naar Sauber en er bij zijn eigen team geen plek is.
 24. Mag hopen dat ze Piastri als de topper voor de toekomst zien, F3 en F2 in 2 jaar winnen is knapper dan alles wat Ocon ooit gepresteerd heeft in zijn (junior)carrière. Maar goed, uiteindelijk gaat Lewis natuurlijk wel rijden maar dat dachten we bij Rosberg 2016/17 ook...
 25. Kunnen beter het hele WK stoppen op deze manier. Dit heeft niks meer met presteren te maken als je er door een Coronabesmetting uitgegooid kan worden en het dus wijdverspreid is door het toernooi heen.
×
×
 • Create New...