Jump to content

19CH98

Leden
 • Posts

  4,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by 19CH98

 1. Wat een legendes dit! Ondanks alle hindernissen bij de beste tien ploegen van Europa met maar 2 spelers die individueel meespelen in de wereldtop. Zegt genoeg over het collectief
 2. Volledig mee eens! Hopelijk breekt het gebrek aan wisselmogelijkheden NL in de tweede helft niet op.
 3. Ik zie het inderdaad ook somber in, qua dekking heb je echt heel weinig over. Hopelijk kan NL tegen Kroatië en Montenegro nog een keer stunten maar hoe dan ook is het al een topprestatie om de eerste ronde door te komen
 4. Als fervent handballer kan ik dat alleen maar beamen. Zeker met/tegen de jongere garde veel gespeeld dus ik heb hard zitten juichen vandaag. De halve finales bereiken zal echter zeer moeilijk worden maar ik durf met dit team niks meer uit te sluiten.
 5. Ik vind het een drama. De kans is groot dat je heel vaak dezelfde wedstrijd gaat zien, sws al 3x en je weet natuurlijk niet of ze elkaar ook tegen komen in de halve finale/finale.
 6. Dat ben ik zeker met je eens, Ben vooral benieuwd naar of Medvedev (US Open) en Zverev (OS) nogmaals kunnen stunten tegen Djokovic
 7. Ik ben weer zeer benieuwd naar het toernooi maar spannender/dramatischer dan hele Djokovic kwestie zal het niet kunnen worden.
 8. Hier is zeker interesse!
 9. Q school is misschien wel het leukste toernooi om te volgen naar mijn mening. Mocht er een poultje worden opgezet mag ik ook zeker getagd worden.
 10. 19CH98

  Schaatsen

  Geluk wil ik het niet noemen, hij heeft voor de ploegenachtervolging een unieke kwaliteit dus is het logisch dat hij meegaat.
 11. Ik had Price - Ratajski en Wright - MvG. Dus ja, de weg naar onder is ingezet.
 12. Ik zak ver weg, zullen Corona maar de schuld geven
 13. Als Price nog niet positief is komt dat wel na het duel met Dirk
 14. Chisnall de volgende...
 15. Ik zou dus als Mercedes dus voor Ocon kiezen met als gevolg dat voor Piastri een plek vrijkomt bij Alpine. De Vries is een prima coureur, ik denk gelijkwaardig aan Albon/Latifi en dergelijke. Maar niet voor een topteam in de F1. Ocon heeft een prima junior carrière gehad, racewinnaar in de F1 dus sla ik toch wat hoger dan aan De Vries. Neemt niet weg natuurlijk dat het leuk zou zijn twee Nederlanders in de F1 te zien maar ik zou die keuze dus niet maken.
 16. Ja, en omdat die dus F2 kampioen geworden is mag hij daar niet nog een seizoen rijden dus valt hij als het ware tussen wal en schip nu omdat Zhou 30 miljoen meeneemt naar Sauber en er bij zijn eigen team geen plek is.
 17. Mag hopen dat ze Piastri als de topper voor de toekomst zien, F3 en F2 in 2 jaar winnen is knapper dan alles wat Ocon ooit gepresteerd heeft in zijn (junior)carrière. Maar goed, uiteindelijk gaat Lewis natuurlijk wel rijden maar dat dachten we bij Rosberg 2016/17 ook...
 18. Kunnen beter het hele WK stoppen op deze manier. Dit heeft niks meer met presteren te maken als je er door een Coronabesmetting uitgegooid kan worden en het dus wijdverspreid is door het toernooi heen.
 19. Cullen hier ook de enige die dit kwart van mijn bracket nog redelijk kan redden maar ik zie hem toch graag verliezen
 20. Ik heb Price als WK in mijn bracket maar toch had ik hem vandaag wel de uitschakeling gegund Qua bracket zit het probleem vooral in het kwart Dimitri bij mij
 21. Dan is dat dus veranderd en heb ik het niet meegekregen, Bedankt voor je snelle antwoord
 22. Heb ik iets gemist of zijn ze a la Newton-Reyes vergeten te bullen bij 5-5?
 23. Ik zou het graag willen want Piastri is een van de grootste talenten van het moment. Want het is een schande dat die gozer geen stoeltje heeft voor volgend jaar. Het lijkt mij dan "logischer" om Ocon idd weg te kopen bij Alpine en dan Piastri op de plek van Ocon.
 24. Ik had Ratajski dacht ik bij de laatste 4 uit dat kwart met winst op Cullen bij de laatste 8. Want Wade is op WK's ook nooit zo goed geweest als op andere toernooien en sowieso zitten er weinig toppers in dat gedeelde. Dus ik denk dat dat kwart het verschil gaat maken want ik heb daar dus ook weinig meer over.
 25. Het kwart van Dimitri zeker? Want dan ben je zeker niet de enige haha
×
×
 • Create New...