Jump to content

19CH98

Leden
 • Posts

  4,219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

19CH98 last won the day on July 30 2021

19CH98 had the most liked content!

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Opleiding/Werk
  Toegepaste Wiskunde
 • Favoriete CM/FM
  14
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Huidige novelle
  Aan de top blijven

Recent Profile Visitors

817 profile views

19CH98's Achievements

947

Reputation

 1. Als ik het goed begrijp is het probleem meer dat papa Mazepin het team sponsort op de voorwaarde dat zijn zoon mag rijden. Als invloedrijke Rus is hij geraakt door de sancties waardoor hij het team niet meer kan sponsoren. Dus dan is het logisch dat zijn zoon verdwijnt omdat die daar natuurlijk niet op basis van zijn sportieve prestaties beland is. Stel ik betaal 10 miljoen om een maand mee te spelen bij ADO en dat geld lever ik niet mag ik hopen dat ik ook uit de selectie wordt gegooid
 2. Met alle respect voor Sainz maar stel Verstappen zou geïnteresseerd zijn in een overstap kan ik mij niet voorstellen dat ze liever Sainz een nieuw contract geven dan Verstappen aan te trekken.
 3. Beter bod als in meer geld of een betere auto? Want ik denk dat elk team wel de huidige wereldkampioen in hun gelederen zou willen hebben.
 4. Dan zal de nieuwe auto wel goed zijn dat hij zich voor zo lang aan RB verbind. Nu zijn er kennelijk ook 250.000.000 andere redenen om aan te doen maar toch lijkt het sportieve mij ook mee te spelen in een dergelijk besluit.
 5. Beetje wat die militair van seizoen 1 al deed. Je verstoppen in de bossen en dan 3 weken later tevoorschijn komen op het extractiepunt Afgaande op de trailer worden ze gedropt in een ruig gebied en is het dus een soort combi van Robinson en Hunted. De hunters hebben dus niets aan pintransacties, ANPR camera's en dergelijke maar zullen letterlijk sporenonderzoek moeten doen.
 6. Lekker bezig Kyrill!
 7. Zover ik kan beoordelen op een halve wereldbol afstand zijn er genoeg argumenten waardoor hij tot deze woorden is gekomen en begint ie niet zomaar iets te roepen.
 8. Ik zie niet in wat er verkeerd is aan wat hij gezegd heeft.
 9. Er is een Ireen Wüst ijsbaan...
 10. 19CH98

  FIFA topic

  Leuk Kyrill, ik speel zelf ook vooral online seizoenen want heb geen zin in het grinden voor FUT. Schiet tot nu toe razendsnel door de divisies heen (19-1-3 en nu in divisie 6(?)). Daarnaast vanmiddag een carriere met Schalke 04 begonnen om dat eens uit te proberen. Heb FIFA22 namelijk pas eind vorige week uit de verpakking gehaald.
 11. Wat een legendes dit! Ondanks alle hindernissen bij de beste tien ploegen van Europa met maar 2 spelers die individueel meespelen in de wereldtop. Zegt genoeg over het collectief
 12. Volledig mee eens! Hopelijk breekt het gebrek aan wisselmogelijkheden NL in de tweede helft niet op.
 13. Ik zie het inderdaad ook somber in, qua dekking heb je echt heel weinig over. Hopelijk kan NL tegen Kroatië en Montenegro nog een keer stunten maar hoe dan ook is het al een topprestatie om de eerste ronde door te komen
 14. Als fervent handballer kan ik dat alleen maar beamen. Zeker met/tegen de jongere garde veel gespeeld dus ik heb hard zitten juichen vandaag. De halve finales bereiken zal echter zeer moeilijk worden maar ik durf met dit team niks meer uit te sluiten.
 15. Ik vind het een drama. De kans is groot dat je heel vaak dezelfde wedstrijd gaat zien, sws al 3x en je weet natuurlijk niet of ze elkaar ook tegen komen in de halve finale/finale.
×
×
 • Create New...