Jump to content

19CH98

Leden
 • Posts

  4,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

19CH98 last won the day on July 30 2021

19CH98 had the most liked content!

About 19CH98

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Opleiding/Werk
  Toegepaste Wiskunde
 • Favoriete CM/FM
  14
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Huidige novelle
  Aan de top blijven

Recent Profile Visitors

650 profile views

19CH98's Achievements

931

Reputation

 1. Wat een legendes dit! Ondanks alle hindernissen bij de beste tien ploegen van Europa met maar 2 spelers die individueel meespelen in de wereldtop. Zegt genoeg over het collectief
 2. Volledig mee eens! Hopelijk breekt het gebrek aan wisselmogelijkheden NL in de tweede helft niet op.
 3. Ik zie het inderdaad ook somber in, qua dekking heb je echt heel weinig over. Hopelijk kan NL tegen Kroatië en Montenegro nog een keer stunten maar hoe dan ook is het al een topprestatie om de eerste ronde door te komen
 4. Als fervent handballer kan ik dat alleen maar beamen. Zeker met/tegen de jongere garde veel gespeeld dus ik heb hard zitten juichen vandaag. De halve finales bereiken zal echter zeer moeilijk worden maar ik durf met dit team niks meer uit te sluiten.
 5. Ik vind het een drama. De kans is groot dat je heel vaak dezelfde wedstrijd gaat zien, sws al 3x en je weet natuurlijk niet of ze elkaar ook tegen komen in de halve finale/finale.
 6. Dat ben ik zeker met je eens, Ben vooral benieuwd naar of Medvedev (US Open) en Zverev (OS) nogmaals kunnen stunten tegen Djokovic
 7. Ik ben weer zeer benieuwd naar het toernooi maar spannender/dramatischer dan hele Djokovic kwestie zal het niet kunnen worden.
 8. Hier is zeker interesse!
 9. Q school is misschien wel het leukste toernooi om te volgen naar mijn mening. Mocht er een poultje worden opgezet mag ik ook zeker getagd worden.
 10. 19CH98

  Schaatsen

  Geluk wil ik het niet noemen, hij heeft voor de ploegenachtervolging een unieke kwaliteit dus is het logisch dat hij meegaat.
 11. Ik had Price - Ratajski en Wright - MvG. Dus ja, de weg naar onder is ingezet.
 12. Ik zak ver weg, zullen Corona maar de schuld geven
 13. Als Price nog niet positief is komt dat wel na het duel met Dirk
 14. Chisnall de volgende...
 15. Ik zou dus als Mercedes dus voor Ocon kiezen met als gevolg dat voor Piastri een plek vrijkomt bij Alpine. De Vries is een prima coureur, ik denk gelijkwaardig aan Albon/Latifi en dergelijke. Maar niet voor een topteam in de F1. Ocon heeft een prima junior carrière gehad, racewinnaar in de F1 dus sla ik toch wat hoger dan aan De Vries. Neemt niet weg natuurlijk dat het leuk zou zijn twee Nederlanders in de F1 te zien maar ik zou die keuze dus niet maken.
×
×
 • Create New...