Jump to content

19CH98

Site staff
 • Posts

  5,250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

19CH98 last won the day on July 30 2021

19CH98 had the most liked content!

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Opleiding/Werk
  Toegepaste Wiskunde
 • Favoriete CM/FM
  14
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Huidige novelle
  Aan de top blijven

Recent Profile Visitors

1,808 profile views

19CH98's Achievements

1.3k

Reputation

 1. Tot nu toe een perfect seizoen, hopelijk kan je die lijn doortrekken!
 2. Leuk interviewtje, van de Emiraten is het inderdaad financieel niet te doen om terug te keren in de eredivisie. Maar wat niet is kan nog komen, op een gegeven moment heb je genoeg geld (Zowel de club als hijzelf) en het lijkt mij wel duidelijk dat er genoeg liefde is tussen FC Eindhoven en Sleegers.
 3. Mooi dat je de beker hebt kunnen winnen, gefeliciteerd! Dat je daarvoor wat competitiewedstrijden hebt moeten laten lopen is geen probleem maar dit is wel heel extreem. Er zal zeker wat bij moeten komen als je volgend jaar het dubbele programma goed wil overleven.
 4. Je mag nauwelijks fouten maken wil je de koppositie behouden. Dat doe je dus heel erg goed! Door het Belgische systeem is het gat naar beneden echter kleiner dan het lijkt. Ga zo door en ze mogen weer dromen van een titel daar.
 5. Bayern geeft niet op en komt meteen weer op gelijke hoogte, het belooft een spannend seizoen te worden. Het feit dat het een spannend seizoen wordt is al zeer knap dus complimenten!
 6. De titel kan je niet meer ontgaan lijkt mij, je hebt het dus belachelijk goed voor elkaar bij Tottenham! Daarnaast kans op nóg meer doordat je ook de halve finale van de CL hebt bereikt. Ben benieuwd wat je daarin kan uithalen. Tot slot een compliment voor de handelswijze op de transfermarkt. Voor 44 miljoen verkopen en voor nog niet de helft van dat bedrag inkopen getuigt van een goede visie!
 7. winst gepakt op de transferperiode, dat is goed gehandeld! Zeker wanneer je er niet slechter op bent geworden. Daarnaast leuk om te lezen dat je jonge talenten de kans geeft om aan te sluiten bij het 1e.
 8. Tags voor vaste volgers: @Kyrill, @Tim Windt, @Fantasy, @DGremlin, @Djurovski, @MNie, @Bogatyr, @ElMarcos, @Daniell, @La Pulga, @Tim', @Al Veni, @delichris Als je aan deze lijst toegevoegd wilt worden of juist van afgehaald laat het mij weten Bedankt voor jullie reacties @ElMarcos, @Bogatyr , @delichris, @Tim', en @Titan! De overwinning op Benfica was het allerbelangrijkste van de afgelopen periode, dat gelijke spel tegen Lusitânia Lourosa was zeer jammer maar gezien het moordende schema zat het er een keer aan te komen. In verhouding met de Europese topploegen moet mijn selectie nog wat breder om 2x per week een topteam op de been te kunnen brengen. Nu win je met de tweede keuzes alsnog genoeg wedstrijden in Portugal maar de kans dat je ergens tegen puntverlies aanloopt is gewoon te groot. Maar goed, over naar de update van vandaag. Hierin opnieuw drie competitiewedstrijden en daarnaast de heenwedstrijd van de laatste 16 van de CL. Hierin is geloot tegen PSG, dat kan ik alvast verklappen. Voor de rest zal je toch echt de update moeten lezen, veel plezier!
 9. De enige spanning die in dit seizoen zit is of het record wel of niet gebroken gaat worden. Voor de rest gaat het heel erg makkelijk!
 10. 19CH98

  2026

  Niet de grootste namen maar winnen is winnen en de manier waarop ziet er goed uit. Daarnaast ook goed dat je nieuwe namen een kans geeft, zeker Priso heeft zeker kans om er in 2026 bij te zijn denk ik zo
 11. Nog maar weer een bewijs dat ManU de beste club ter wereld is! Daarnaast fijn dat ook het veldspel een stuk beter was dan dat van Liverpool in de finale, dat moet zo mogelijk nog meer vertrouwen geven voor komend seizoen!
 12. Tags voor vaste volgers: @Kyrill, @Tim Windt, @Fantasy, @DGremlin, @Djurovski, @MNie, @Bogatyr, @ElMarcos, @Daniell, @La Pulga, @Tim', @Al Veni, @delichris Als je aan deze lijst toegevoegd wilt worden of juist van afgehaald laat het mij weten Bedankt voor jullie reacties @ElMarcos, @Djurovski, @delichris, @Tim', @DGremlin, @MNie en @Titan! Het gaat inderdaad heel goed dit seizoen, het lijkt opeens allemaal op zijn plek te vallen. De prijzen worden echter nog niet verdeeld dus durf ik mij nog niet rijk te rekenen. Parijs is nog ver zoals de wielrenners altijd zeggen. Maar goed, Parijs kan een stuk dichterbij komen wanneer er gewonnen wordt in de uitwedstrijd bij Benfica. Daarnaast ook nog drie andere competitieduels op het programma, zo heeft het overslaan van een CL ronde een eentonige update tot gevolg, veel plezier!
 13. Als liefhebber van absurde competitieformats is dit alweer genieten. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar hoe het met Jess als bondscoach gaat lopen.
 14. Het is dan wel de minst belangrijke prijs, winnen is altijd beter dan niet winnen. Goed bezig!
 15. Je begon heel sterk, 11 tegen 11 lijkt er dus weinig te beginnen tegen Zwolle. Een rode kaart maakt het een iets ander verhaal maar ik kan mij niet voorstellen dat dat veel vaker gaat gebeuren.
×
×
 • Create New...