Jump to content

bingo11

Leden
 • Posts

  241
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bingo11

 1. bingo11

  FM Café

  Nou dat heb ik ook maar ik wordt wel zo volgestopt met opdrachten enzo dat ik echt niet heel veel kan spelen helaas hahahaha
 2. bingo11

  FM Café

  Iemand die een skin weet die niet heel veel verandert aan de normale, maar waarbij de gehele team in het scorebord staat (dus niet die afkortingen) en je iets meer van de clubkleur enzo terugziet?
 3. True, maar heb best wel vaak gehad dat een speler bij mij nog niet genoeg was en dat-ie niet verhuurd wilde worden aan mijn satellietclub op het tweede niveau bijvoorbeeld.
 4. Meestal als je dit hebt willen ze daar dan weer niet heen
 5. Altijd vervelend dit. Zelf nu een zeer enerverende slotfase:
 6. In de eerste wedstrijd bij Levante stortten we na rust volledig in en mochten we nog blij zijn met 1-1. In onze eerste thuiswedstrijd konden we het na rust wel doorzetten waarmee concurrent Valladolid flinke plat walsten.
 7. Wel een spektakelstuk zeg jezus
 8. bingo11

  Club gezocht

  Polen heeft er na seizoen 1 34.
 9. bingo11

  FM Café

  Is in Spanje na het eerste seizoen de Segunda nog steeds speelbaar? Die wordt in seizoen 2 namelijk het vierde niveau dus vraag me af of-ie er dan wel in blijft.
 10. bingo11

  Club gezocht

  Naast m'n game met Hearts zoek ik nog een sidegame. Twijfel enorm tussen Bristol City en Las Palmas. Verschillen, op competitie na uiteraard, niet enorm veel. Wie zouden jullie kiezen?
 11. bingo11

  FM Café

  Hahahaha hoe dan? Ben zelf met een carrière bezig bij Monterrey en dat gaat retegoed, maar Janssen komt totaal niet aan de bak.
 12. bingo11

  (Tussen)stand

  Kun je zelf ook in de Editor aanpassen natuurlijk
 13. Ja snap ik. Heb zelf een keer gehad dat ik iemand had beloofd dat hij als vleugelverdediger (aanvallen) zou spelen. Keurig aan gehouden, komt-ie aan met dat ik me niet aan m'n belofte heb gehouden...
 14. bingo11

  FM Café

  ja snap ik maar vind het knap dat je dan na een paar weken weer zin hebt in een oude game hahaha. zou ik niet kunnen
 15. bingo11

  FM Café

  Heb je dan niet je je focus verliest op één van de games en daar geen zin meer in hebt?
 16. bingo11

  FM Café

  Sundowns lijkt me dan het beste, aangezien de CAF Champions League daarmee winnen niet al te lastig moet zijn, terwijl de CL en de Libertadores winnen toch moeilijker is op papier.
 17. bingo11

  FM Café

  Hahahahaha ik herken dit enorm
 18. Snelste hattrick (10 minuten)
 19. bingo11

  FM Café

  Ahh dat verklaart wat hahaha. Beterschap man!
 20. bingo11

  FM Café

  Jaa snap ik. Hoe ga je zo snel door de seizoenen heen dan?
 21. bingo11

  FM Café

  Ziet er prima uit! @nevalekker hoor! Wens je heel veel succes bij de Timbers. MLS is echt een hele rare competitie. Heb het laatst een keer geprobeerd en was er door alle regels al snel weer klaar mee hahahaha. Voor de CONCACAF staat nu Monterrey op het lijstje. Mexico heeft ook een vreemde competitie maar in elk geval iets logischer dan de VS.
 22. bingo11

  FM Café

  Hmm nee oké. Zit je nog steeds in de Segunda B dan of al in Segunda A? Dacht dat Depor trouwens ook wel een redelijke jeugdopleiding had? Misschien dat daar wat uit valt te halen.
 23. bingo11

  FM Café

  Maar dan heb je toch ook de financiële middelen om goede spelers aan te trekken?
 24. Ik zal morgen even een screentje posten. Moet sowieso zeggen dat de aanvallende kwaliteit in mijn team wel duidelijk beter is dan de verdedigende.
×
×
 • Create New...