Jump to content

Minuy600

Leden
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Minuy600

 • Rank
  Zo slecht dat 't goed is
 • Birthday 04/05/2001

Personal Information

 • Biografie
  Nee.
 • Woonplaats
  Ergens in NH.
 • Interesses
  Gaming, Sport
 • Favoriete CM/FM
  FM17
 • Favoriete Club
  Almere City FC
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minuy600

  FM-Café

  Absoluut. Negeer de mensen die er erg over klagen op de SI Forums, de problemen zijn vrij klein en de hoeveelheid detail die toegevoegd is sinds FM18 (19?) is gigantisch. Zeer aan te bevelen.
 2. Minuy600

  FM-Café

  Helaas, het lukte ons niet om onze positie in de Eredivisie te behouden. We speelden goed voetbal en bleven meestal bij maar hadden nooit het geluk om een resultaat te boeken, met de wedstrijden tegen Cambuur en VVV als vervelendste resultaten omdat we die doelpunten tegen kregen in minuut 89 en 94 Ik mag wel aanblijven als coach en hoeven enkel in de middenmoot van de KKD te eindigen. Als we weer terug promoveren blijf ik na dat seizoen ook, anders is het tijd voor een Aziatisch tripje in Maleisië of de terugkeer naar Spanje. De promovendi? ADO, Sparta en... de nummer 14, Helmond Sport Wat dan wel weer goed nieuws is voor de groei van de club, zoals bij ons en Almere City ook het geval was.
 3. Na twee keer genaaid te worden door de VAR (tegen Heerenveen een penalty tegen en tegen Ajax een afgekeurde goal, géén penalty én een rode kaart want het is Ajax) is dit toch wel een heerlijke comeback zeg. Pohhh. Direct weer genoeg kansen om in de Eredivisie te blijven, want PEC was nou juist 15e en we moesten winnen om gelijk te komen.
 4. Minuy600

  FM-Café

  En het is inderdaad Dordt geworden, ik ga dus na RKC en een extreem korte stint bij ADO voor de derde keer managen in de Eredivisie. Na een heel goede eerste seizoenshelft zakte ze ver terug naar de 15e plaats en nu is het uiteraard de taak om niet nog een positie te dalen. Ik heb de Maleisische competitie ook aangezet zodat ik kan wisselen van uitdaging als ik dat nodig vind, tussen het proberen alle competities van goed naar slecht te winnen of andersom. Spanje en Nederland blijven uiteraard ook geactiveerd. Als iemand wilt weten wat er gaande is in 2023, vraag maar raak. EDIT: Bijna elk lid van het eerste elftal is een huurling, niet heel gek gezien de financiën
 5. Minuy600

  FM-Café

  FC Dordrecht is een kanshebber, ze waren raar genoeg gepromoveerd op mijn save en staan nu 14de na een typische FM-instorting voor stuntploegen, misschien kan ik ze helpen als andere clubs als FC Andorra en Hercules Alicante niet lukken.
 6. Minuy600

  FM-Café

  Oef, mijn eerste ontslag op FM20, en het was net op het moment dat ik mijn team aan het renoveren was en we tegen makkelijkere tegenstanders moesten in plaats van een lading B-teams. Jammer, maar helaas. Kans is groot dat ik wel weer een baan ga vinden, maar waar dat is?
 7. Rajo Majadahonda is ook niet meer wat ze waren na hun seizoentje in de Segunda Division...
 8. Minuy600

  (Tussen)stand

  Had beter gekund voor een eerste derde van het seizoen, we hadden moeten winnen tegen een paar tegenstanders waar we uiteindelijk tegen verloren. Genoeg kansen om het goed te maken als we weer tegen mindere tegenstanders spelen maar willen we 8ste worden, dan moeten we minder punten laten liggen.
 9. 4 goals maken en toch door 1 man verliezen
 10. Leuke competitekeuze, succes ermee.
 11. Minuy600

  FM-Café

  Dag iedereen, na een hele tijd afwezigheid dacht ik dat het leuk zou zijn om weer eens terug te keren. De site lijkt gigantisch te zijn verbeterd vergeleken met 2 jaar geleden, dus ik ben best blij met die keus. Ik heb inmiddels 2 saves gaande op FM20, eentje die ik op dag 1 begon en recent weer heb opgepikt. De save is een compleet zooitje, ik begon bij RKC omdat ik wou zien of ik ze erin kon houden, en dat lukte nipt met de 15e plaats en slechts rond de 25 punten. Daarna vertrok ik en kwam ik terecht bij ADO, echter had mijn computer kuren op dat moment en crashte de game na de eerste paar wedstrijden waarna ik mijn motivatie verloor om bij hun te managen, en dus vertrok ik na een paar uur volgens de game Daarna besloot ik mezelf (te) hard uit te dagen door helemaal onderin te beginnen en alle competities te winnen op die save en kwam ik terecht bij Loughgall, een club die in het echt niet slecht is maar hier compleet was ingekakt. Een half seizoen en 0 overwinningen later en ik was er weg. Nu probeer ik het juist vanaf de top, dat kwa reputatie (nog steeds, in 2022) de Spaanse competitie is. Alcoyano werd mijn nieuwe bestemming, en met een hele schep geld, een redelijk sterk elftal en een hoop zwakke competitiegenoten zou het niet al te moeilijk moeten zijn om relatief vlot te promoveren naar de Segunda Division. Na 4 wedstrijden hebben we 7 punten en de aansluiting is zeker nog niet weg, mits we een goede vorm kunnen vinden. Nog meer grappige feiten over dit avontuurtje: -Barcelona en vooral Atletico Madrid domineren La Liga op dit moment, terwijl Real Madrid nergens te bekennen is maar wél de CL won. Het is net echt. -Tenerife promoveerde en bleef er ook in, wat je niet zou verwachten van een relatief obscure club als dat zij zijn. -Almere City haalde de Eredivisie na het seizoen 19/20 via een 2e plek achter de Graafschap, en bleef erin alvorens ze ruim degradeerden het seizoen erna. Hun vervanger? FC Dordrecht -ADO en VVV hebben het enorm zwaar, beiden zijn ze minimaal een keer gedegradeerd en VVV staat momenteel ruim onderaan nadat ze weer gepromoveerd waren. -Volendam degradeerde uit de KKD en werd vervangen door Rijnsburgse Boys, maar zij konden niks klaarspelen en vlogen er direct weer uit, zodat Volendam weer terug kon keren en alles weer is zoals het was. -In het seizoen 19/20 haalde Atalanta Bergamo de halve finale van de CL, wat hopelijk een voorbode is voor wat ze in de échte variant gaan doen. Over de andere save praat ik wel wanneer ik er weer zin in heb om die te spelen. Speel je nou in mijn megapack of heb je dat zelf gemaakt?
 12. Thanks! Alleen verloor ik wel de wedstrijd ervoor met 4-0 en de wedstrijd erna tegen een directe concurrent die ik zou inhalen als ik gelijkspeelde. Nu 'maar' 7e wat onze minimale doel was (linkerrijte, met 14 clubs zijn er dus 7 clubs daar)
 13. Beste resultaat voor mij op FM ooit? Hattrickje binnen 5 minuten en meteen zitten we weer volop in de promotiestrijd als degradatiekandidaat.
 14. Nog altijd bij Finnsnes in de 3e divisie van Noorwegen. Net een paar wedstrijden bezig in het 2e seizoen.
 15. Noorwegen. Doe nu een save met 6 willekeurige landen zoals ik eerder al zei, alhoewel dit keer met alleen met de standaardcompetities. Daarom ben ik nu in de 3e divisie van Noorwegen en tot nu toe is het erg leuk.
×
×
 • Create New...