Jump to content

Minuy600

Leden
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Minuy600

 • Rank
  Zo slecht dat 't goed is
 • Birthday 04/05/2001

Personal Information

 • Biografie
  Nee.
 • Woonplaats
  Ergens in NH.
 • Interesses
  Gaming, Sport
 • Favoriete CM/FM
  FM17
 • Favoriete Club
  Almere City FC
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minuy600

  FM-Café

  Absoluut. Negeer de mensen die er erg over klagen op de SI Forums, de problemen zijn vrij klein en de hoeveelheid detail die toegevoegd is sinds FM18 (19?) is gigantisch. Zeer aan te bevelen.
 2. Minuy600

  FM-Café

  Helaas, het lukte ons niet om onze positie in de Eredivisie te behouden. We speelden goed voetbal en bleven meestal bij maar hadden nooit het geluk om een resultaat te boeken, met de wedstrijden tegen Cambuur en VVV als vervelendste resultaten omdat we die doelpunten tegen kregen in minuut 89 en 94 Ik mag wel aanblijven als coach en hoeven enkel in de middenmoot van de KKD te eindigen. Als we weer terug promoveren blijf ik na dat seizoen ook, anders is het tijd voor een Aziatisch tripje in Maleisië of de terugkeer naar Spanje. De promovendi? ADO, Sparta en... de nummer
 3. Na twee keer genaaid te worden door de VAR (tegen Heerenveen een penalty tegen en tegen Ajax een afgekeurde goal, géén penalty én een rode kaart want het is Ajax) is dit toch wel een heerlijke comeback zeg. Pohhh. Direct weer genoeg kansen om in de Eredivisie te blijven, want PEC was nou juist 15e en we moesten winnen om gelijk te komen.
 4. Minuy600

  FM-Café

  En het is inderdaad Dordt geworden, ik ga dus na RKC en een extreem korte stint bij ADO voor de derde keer managen in de Eredivisie. Na een heel goede eerste seizoenshelft zakte ze ver terug naar de 15e plaats en nu is het uiteraard de taak om niet nog een positie te dalen. Ik heb de Maleisische competitie ook aangezet zodat ik kan wisselen van uitdaging als ik dat nodig vind, tussen het proberen alle competities van goed naar slecht te winnen of andersom. Spanje en Nederland blijven uiteraard ook geactiveerd. Als iemand wilt weten wat er gaande is in 2023,
 5. Minuy600

  FM-Café

  FC Dordrecht is een kanshebber, ze waren raar genoeg gepromoveerd op mijn save en staan nu 14de na een typische FM-instorting voor stuntploegen, misschien kan ik ze helpen als andere clubs als FC Andorra en Hercules Alicante niet lukken.
 6. Minuy600

  FM-Café

  Oef, mijn eerste ontslag op FM20, en het was net op het moment dat ik mijn team aan het renoveren was en we tegen makkelijkere tegenstanders moesten in plaats van een lading B-teams. Jammer, maar helaas. Kans is groot dat ik wel weer een baan ga vinden, maar waar dat is?
 7. Rajo Majadahonda is ook niet meer wat ze waren na hun seizoentje in de Segunda Division...
 8. Had beter gekund voor een eerste derde van het seizoen, we hadden moeten winnen tegen een paar tegenstanders waar we uiteindelijk tegen verloren. Genoeg kansen om het goed te maken als we weer tegen mindere tegenstanders spelen maar willen we 8ste worden, dan moeten we minder punten laten liggen.
 9. 4 goals maken en toch door 1 man verliezen
 10. Leuke competitekeuze, succes ermee.
 11. Minuy600

  FM-Café

  Dag iedereen, na een hele tijd afwezigheid dacht ik dat het leuk zou zijn om weer eens terug te keren. De site lijkt gigantisch te zijn verbeterd vergeleken met 2 jaar geleden, dus ik ben best blij met die keus. Ik heb inmiddels 2 saves gaande op FM20, eentje die ik op dag 1 begon en recent weer heb opgepikt. De save is een compleet zooitje, ik begon bij RKC omdat ik wou zien of ik ze erin kon houden, en dat lukte nipt met de 15e plaats en slechts rond de 25 punten. Daarna vertrok ik en kwam ik terecht bij ADO, echter had mijn computer kuren op dat moment en crashte de
 12. Thanks! Alleen verloor ik wel de wedstrijd ervoor met 4-0 en de wedstrijd erna tegen een directe concurrent die ik zou inhalen als ik gelijkspeelde. Nu 'maar' 7e wat onze minimale doel was (linkerrijte, met 14 clubs zijn er dus 7 clubs daar)
 13. Beste resultaat voor mij op FM ooit? Hattrickje binnen 5 minuten en meteen zitten we weer volop in de promotiestrijd als degradatiekandidaat.
 14. Nog altijd bij Finnsnes in de 3e divisie van Noorwegen. Net een paar wedstrijden bezig in het 2e seizoen.
 15. Noorwegen. Doe nu een save met 6 willekeurige landen zoals ik eerder al zei, alhoewel dit keer met alleen met de standaardcompetities. Daarom ben ik nu in de 3e divisie van Noorwegen en tot nu toe is het erg leuk.
×
×
 • Create New...