Jump to content

MNie

Leden
 • Posts

  3,077
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by MNie

 1. Een gigant met alleen maar giganten.
 2. MNie

  FM Café

  Haha ja ik heb een newgen op die positie die nog moet aanpoten, maar ik wel de kans geef.
 3. Ik twijfel ook enorm nog, denk dat ik in ieder geval start met ADO of Tottenham om de Beta door te gaan. Ook ik had al een lijstje, maar deze moet ik weer uitbreiden. - Sturm Graz, regels in Oostenrijk zijn prima en met zo'n club moet je echt naar Europees succes toe werken. - Tottenham, hangt al jaren tegen de top aan, maar die laatste stap zetten is niet gelukt nog. Hier ligt ook nogal wat uitdaging om structureel mee te spelen op de PL titel, zeker nu ook Newcastle overgenomen is. - Sao Paulo, enorm leuke laatste game mee in FM21 nu, maar nadeel is wel 80+ wedstrijden in een seizoen. Of ga ik voor een andere uitdaging? Start ik weer op de Solomon eilanden en ga ik mij vanaf daar naar de top werken. Meestal blijf ik bij 1 club, maar misschien moet ik eens ergens laag beginnen en mezelf dan omhoog werken. Meestal heb ik daar problemen mee, omdat ik ergens iets op bouw en als ik dan van club wissel het plezier verlies. Tips om dat tegen te gaan wellicht? Misschien weer een ander continent starten, Azië bijvoorbeeld. Of toch eens de MLS proberen.
 4. MNie

  FM Café

  Het aantal wedstrijden valt best wel mee in Brazilië. 93 doelpunten in 83 wedstrijden is ook wel keurig.
 5. Niet de beste maand, maar hey je doet lekker mee bovenin voor Europees voetbal
 6. Wat ik dan opvallend vind is de landen in de halve finale van het WK, heel realistisch ook. Ten eerste, Mali? Hoe dan? Schotland, Hoe dan? Normaal laad ik deze trouwens in, maar nu ik in Brazilië speel heb ik ze een keer niet ingeladen. Argentinië, de enige die in dit rijtje thuis hoort. Zweden, hoe dan? Al hebben die wel een paar leuke spelers. Dit waren trouwens de kwartfinales: Ghana, Nigeria en Colombia, maar natuurlijk!
 7. MNie

  Overname Newcastle

  Dan wordt het lastig inderdaad
 8. MNie

  Overname Newcastle

  Ja is zo gebeurd, paar kleine aanpassingen.
 9. Komt die cup met de grote oren weer.
 10. Nu snapt mijn vrouw de buitenregel helemaal niet meer Is dat echt een nieuwe regel? Dus we maken buitenspel net zo onduidelijk als handsballen? Gaat er niet op vooruit zo hoor. Nu is het de finale van de Nations League, maar stel dat dit in een WK finale gebeurd.
 11. Goede zaken gedaan denk ik zo
 12. MNie

  Overname Newcastle

  Bedoel je voor de huidige FM21? Je kunt zelf wat in elkaar zetten met de editor? Heb ik ook gedaan. Vrij makkelijk te doen.
 13. Nee. Had zelf even snel gemaakt in de editor.
 14. Dat is wel een goede hoofd jeugdopleiding ja. Maar de instroom valt wel erg tegen. Verder doe je wat je het hele seizoen al doet. Winnen. Gefeliciteerd met de beker.
 15. Niets mis mee! Wel zonde dat je weer de derby verliest, maar niet de belangrijkste prijs. Toch wil je altijd winnen van je rivaal. Goede start in de PL.
 16. Slechte instroom. Hoe is de hoofd jeugdopleiding? Verder perfect weer!
 17. Europees krapjes door (staat trouwens niet goed in je text, staat 1-0 ipv 2-1). In de PL zal het beter moeten, maar geen man overboord nog. Die nederlaag tegen Sheffield zal pijn hebben gedaan. Rug rechten en ombuigen.
×
×
 • Create New...