Jump to content

MNie

Leden
 • Posts

  5,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

MNie last won the day on April 30

MNie had the most liked content!

1 Follower

About MNie

 • Birthday 11/16/1988

Personal Information

 • Favoriete Club
  ADO Den Haag / Tottenham Hotspur
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Haagse Bluf

Recent Profile Visitors

1,441 profile views

MNie's Achievements

 • MU Bokalen: Revelatie van het Jaar (2021)

Recent Badges

2.7k

Reputation

 1. MNie

  FM Café

  Prima schema zo vlak voor het WK in Qatar:
 2. MNie

  Show je save

  Na een flinke dip en korte games hoop ik met het rijke Newcastle United een game te hebben voor de langere termijn. Tegen mijn principes in heb ik de eerste transferperiode aangezet en daarmee direct te ploeg goed versterkt. In de winterstop heb ik de selectie nog meer naar mijn hand kunnen zetten. Inkomende transfers Uitgaande transfers EFL Carabao Cup De kortste weg naar succes is in een van de bekertoernooien en dat is precies wat wij gedaan hebben in de EFL Carabao Cup. Tot aan de halve finale hadden wij een makkelijke weg, maar zowel in de halve finale als de finale hebben wij tegenstanders van formaat opzij gezet en winnen wij direct de eerste prijs. Emirates FA Cup In de Emirates FA Cup treffen wij in de kwartfinale een tegenstander die een maat te groot blijkt te zijn. Wij moeten onze meerdere erkennen in Manchester United. Uiteindelijk is het Liverpool die het grootste bekertoernooi van Engeland wint. Premier League Het belangrijkste dit seizoen is de Premier League waar de verwachtingen voorafgaand aan het seizoen niet hoog zijn. De doelstelling is eindigen in de bovenste helft van de competitie. Gezien de overname en alle investeringen die de club gedaan heeft in de selectie leg ik de lat zelf iets hoger. Plaatsen voor Europees voetbal is in mijn ogen het minimale dat gehaald moet worden. Aankoop Dominic Calvert-Lewin blijkt een schot in de roos en scoort 33 maal in 37 Premier League wedstrijden. Mede dankzij zijn vorm eindigen wij op een derde plaats en daarmee komen wij volgend seizoen uit in de UEFA Champions League. Dit zal de lat voor komend seizoen wel hoger leggen, maar er is weer genoeg budget om de ploeg verder te versterken. Spelersstatistieken Als laatste kijken wij naar de prestaties van de spelers in alle competities. Zoals eerder benoemd blijkt Dominic Calvert-Lewin een geweldige aanwinst te zijn die in totaal 39 keer het net weet te vinden. In de winterstop versterkte wij ons met Branden Aaronson die de rol als schaduwspits uitstekend heeft ingevuld met 11 doelpunten in 20 duels. In de verdediging is het Manuel Akanji die boven de rest uitsteekt. Pijnlijk voor ons dat hij in februari op de training zijn kruisband scheurt, waardoor hij er ca. 7 maanden uit ligt. De doelman is meestal niet de eerste speler die genoemd wordt, maar Dean Henderson is dit seizoen enorm belangrijk geweest en heeft de ploeg in veel wedstrijden punten opgeleverd met zijn weergaloze optreden. De hele selectie kent een goed seizoen, maar eerlijk is eerlijk, als wij de gemiddeldes bekijken kan het nog vele malen beter.
 3. MNie

  ADO Den Haag

  Ik heb de herhaling nu een paar keer gezien, maar wat een bal he Dat middagje in de stad hier heeft Thomas goed gedaan
 4. MNie

  (Tussen)stand

  Seizoen 1 in de Premier League:
 5. MNie

  ADO Den Haag

  @Mansveld Hoppa!!!!
 6. MNie

  FM Café

  Ja daardoor wist ik het ook niet, want het stond ook niet erbij toen ik een bod uitbracht. Nou ja, bij mij krijgt hij een beter salaris. Dus mag hij lekker van het leven genieten.
 7. MNie

  FM Café

  @Karlo Doei Brooks
 8. Die trappen doen me denken aan Harry Potter dat ze heen en weer bewegen. Vocaal kan hij wel wat, maar ik vind niet dat Australië hier bij hoort... 0 points van mij dus.
 9. MNie

  FM Café

  Ahhh met Aarons, Cook en Edwards heb je drie erg goede spelers aangetrokken ook! Die moet ik maar even op het lijstje zetten
 10. MNie

  FM Café

  Heb Sibley al aangetrokken nu, dus die mag zich ook wel bewijzen. Ik heb om FM22 te testen mijn eerste game met Newcastle gestart. Was een erg leuke club om het spel te leren kennen, maar dat ging ook vrij rap. Geloof dat ik in seizoen 4 de CL won. Hoe ziet jouw selectie eruit?
 11. MNie

  FM Café

  Ja daar speel ik mee. Kan hem nu opstellen, maar ik zit nog bij de oefenwedstrijden. Hopelijk kan hij wel gewoon spelen, want hij is de enige AMC die ik heb. Ik ga alvast iemand zoeken ter vervanging.
 12. Dit kan ik dan wel weer waarderen hoor
 13. MNie

  FM Café

  De dip gaat door, want ook mijn wereldtour is het niet geworden. Nu maar weer een save met Newcastle United gestart. Tegen mijn principes in de eerste transferperiode aangezet, waardoor ik direct heb kunnen handelen. Met deze transfers moet ik het doen. Bewust gekozen om het merendeel binnen het VK op te halen. Achterin was daar niet genoeg kwaliteit dat wou komen, dus met Timber en Akanji in het buitenland nog toe moeten slaan. Tactisch komt het er als volgt uit te zien:
×
×
 • Create New...