Jump to content

MNie

Leden
 • Posts

  2,933
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

MNie last won the day on May 31

MNie had the most liked content!

Reputation

1,119 Excellent

1 Follower

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  Spurs, R Madrid, Leipzig
 • Favoriete Club
  ADO, Real Madrid, Spurs
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Botafogo - Changing Football
 • Mijn novellen
  ADO Den Haag - No Place Like Home

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Ik Zhao Xi vaker laten spelen hoor, maar ik heb niets voorbij zien komen
 2. Wauw eindelijk! Geweldig seizoen. Maak het af.
 3. Heel erg spannend, denk dat je er al liever 1tje gemaakt had in eigen huis. Benieuwd hoe de return gaat zijn, man man man wat ben je dichtbij!
 4. MNie

  Jouw loting

  Ik denk dat we in seizoen 2 toch niet helemaal kansloos zijn tegen deze ploegen in de CL
 5. Zonde dat je Romero hebt laten gaan, die had ik in mijn game met Berete samen in de spits. Die scoorde er samen 60 per seizoen. Verder is het echt een waanzinnige transferperiode geweest.
 6. Het blijft geweldig om dit te zien, nostalgie wauw! Al die oude namen.
 7. Sampdoria - Blucerchiati Seizoen 2022 - 2023 Het begint langzaam duidelijk te worden dat wij met deze ploeg mee kunnen doen om Champions League voetbal, want wederom draaien wij bovenin mee. In mijn ogen zou dat een prestatie van formaat zijn voor een club als Sampdoria. Deze maand spelen wij twee keer tegen AS Roma in de halve finale van de Coppa Italia. Dit is voor ons de snelste route naar een prijs, dus ik wil deze koste wat het kost winnen. In de Serie A spelen wij tegen Crotone (thuis), Hellas Verona (uit), Cagliari (uit) en Bologna (thuis). De loting van de Champions League ben ik helemaal vergeten te delen in mijn vorige updates. Wij moeten het in de eerste knock out fase opnemen tegen Arsenal. Dit zal tevens voorlopig de laatste update zijn van deze novelle, want ik heb straks vakantie en ben er minimaal twee weken niet. Maar niet getreurd, want ik heb nog voldoende updates klaar staan voor na de vakantie. Sampdoria - AS Roma (Coppa Italia) Cagliari - Sampdoria (Serie A) Sampdoria - Arsenal (Champions League) Wedstrijden Stand Serie A Loting Coppa Italia Financiën ------------------------------------------------- Antwoorden op reacties @rich ruzzian We kunnen nog niet mee met de grote jongens, maar daar groeien wij wel naartoe. Als we alle andere wedstrijden winnen dan draaien we nog steeds bovenin mee. @19CH98 Ik heb ook niet de illusie dat wij om de titel mee kunnen spelen, daarvoor is het verschil in kwaliteit tussen mijn ploeg en de topploegen te groot. We zetten wel enorme stappen in de juiste richting en Champions League voetbal helpt ons de stappen te zetten die nodig zijn. @Marius Atalanta gaat hem inderdaad niet worden en heb ik direct afgewezen. Het proces waarin wij zitten is te mooi om achter mij te laten. De resultaten waren teleurstellend, want tegen de grote ploegen wil ik ook punten pakken. Maar als we reëel kijken dan is het niet meer dan logisch. @DGremlinInter is nog even twee maten te groot en het lijkt erop dat zij dat zijn voor iedere Italiaanse club. @ElMarcos Ik ben tevreden met de aankoop, maar die krijgt geen basisplaats. Puur voor de breedte gehaald. @delichris De titel heeft nooit in mijn hoofd gezet, Champions League voetbal daarin tegen wel en daarvoor liggen we op koers. @Nummerke10 We staan er zeker goed voor en omdat de selectie beter is dit seizoen moeten de prestaties dat eigenlijk ook zijn. Tot op heden is dat ook zo en lijkt het erop dat afgelopen seizoen geen toeval was. @Kyrill We hebben een prima periode gehad in mijn ogen, want we staan er nog steeds goed voor. Er zaten een paar pittige tegenstanders bij, dus kan gebeuren. Ook aan de verkoopkant ben ik tevreden. @Michaelinho* We staan er goed voor en dat wij weer om Champions League spelen is op zich al een hele prestatie. Al vind ik de selectie dit seizoen ook wel sterk. @FlyD @JordiW. @komodo25 @Jotew @chrisje1993 @timpy00 @RubenS2 @mattihamstra @LegacyJvL @RicoV1989 @FMNOOB
 8. MNie

  PlayStation topic

  Ghost Recon Breakpoint blijft ook een heerlijke shooter hoor
 9. Ik ben alweer uitgeklokt. Wel een meer dan goede uitleg. En toch trekt die competitie me wel. Toch maar eens proberen. Australië werkt ook zo toch?
 10. Vertel, want ik vind het altijd ingewikkeld en wat is er dan nog lastiger?
 11. Doorstart als FC Den Haag dan maar. Wel een mooie uitdaging dan. Vind je de MLS niet lastig met die draft?
 12. Had hem al voorbij zien komen, maar een aardige bonus zeg. Ook een aparte beloning, maar goed voor jou zeer gunstig. Leuke nieuwe uitdaging erbij ook als bondscoach. Je presteert wel enorm goed weer ook. Welverdiend dus.
 13. MNie

  FM Café

  Goede zaken gedaan hoor @Daniell, hopelijk stroomt er dan nu genoeg door uit de jeugd. Die faciliteiten zullen ook op hun max zijn denk ik. Had eigenlijk wel meer per speler verwacht qua verkopen.
×
×
 • Create New...