Jump to content

Magnifico

Leden
 • Posts

  12,944
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Magnifico

 1. Wat een pussy die JM. :r En die Olcay, wat een slet is dat zeg. Had niet misstaan in een bordeel met die outfit.
 2. Vettel is de enige die fout zat. Raikkonen kon hier niks aan doen, was genoeg ruimte om Verstappen linksom in te halen. Vettel stuurde echter te ver in, Max DNF Verstappen moest licht uitwijken naar links en raakte Raikkonen. That's all.
 3. Alonso wel een stuk meer dan vijf plekken las ik. :D Damn. Die hebben de hele wagen veranderd denk ik.
 4. Het evenement zelf is heel snel over denk ik.
 5. Aan zo'n Raikkonen heeft Ferrari ook helemaal niks he. Ja, leuk dat ie een paar puntjes bijeen sprokkelt voor het constructeurskampioenschap, maar in dienst van Vettel rijden ho maar. Daar voelt ie zich te groot voor. Ook totaal niet op te vertrouwen, vond de bedachte strategie van Ferrari om Raikkonen buiten te houden zodat Bottas achter hem zou eindigen een hele goede, maar als ie dan na 1 ronde al voorbij wordt gereden en Bottas al aan de horizon is verdwenen voordat Raikkonen überhaupt de pit inkomt, dan heb je er helemaal niks aan. Hoop dan ook dat het na dit seizoen over en uit is voor hem. Desnoods Leclerc of Giovinazzi in die auto gooien als tweede rijder.
 6. Actie van Vettel was uiterst terecht. Hamilton heeft een klap van de molen gehad lijkt het. En dan Vettel niet voorbij kunnen rijden én vragen of Bottas Vettel kan ophouden, wereldkampioen onwaardig.
 7. Gvd, wat een prachtgevecht. AJ doet het toch. Vond hem niet supersterk, maar heeft zich uitstekend herpakt en slaat Klitschko toch gewoon KO he. Wat een man. :D En ook onwijs veel respect voor Klitschko. Fucking 41 jaar, maar nog steeds zo beweeglijk en sterk. Had het hem gegund.
 8. Iemand ingeschakeld voor Joshua v Klitschko? :D Hoop Joshua, denk op ervaring en punten toch Klitschko.
 9. Nah, Sanne is het sowieso niet joh. Ik zat ook op Jochem, maar da's volgens mij gewoon een hele klunzige kandidaat. Het zal Thomas wel zijn.
 10. [spoiler=spoiler]Meh, Sanne was toch degene die als eerste molboek riep? En vervolgens zei dat er echt een -s was achter molboekje, waarmee 250 extra in de pot is gekomen. Als mol zijnde kun je makkelijk meegaan in Diederiks voorstel om het te houden bij molboekje, dus -250 euro.
 11. Nou ja, dat theatrale zwanengedrag van hem kan mij gestolen worden. Ik verwacht dat het graaien naar z'n ballen nog wel een staartje krijgt, maar de actie bij Özyakup hoort erbij. Riep ook wat naar hem, dus die twee zullen het wel eerder aan de stok hebben gehad denk ik. Heb de wedstrijd overigens niet gezien.
 12. Sluit me volledig aan bij Hansje. Wat een ongelooflijke pussy. Vond het altijd al een huilebalk, maar dit is de kers op de taart. Krijgt het kampioenschap vrijwel in z'n schoot geworpen, z'n enige serieuze concurrent is z'n teammaat die hem al 4 seizoenen outclassed en heeft het gigantische geluk gehad dat Hamilton uitviel in Maleisië. Maar meneer voelt zich voldaan en zet er een punt achter. Het lafste wat ie kon doen.
 13. Misschien heeft ie ruzie met z'n zoontje ofzo. Oh nee wacht, handje van z'n zoon staat er nog op. :r
 14. Z'n tattoo zag er nochtans best cool uit. Snap dit niet zo. Vreemd mannetje geworden. :cab:
 15. Wie was het ook alweer die ervoor pleitte om Ömer Toprak op te roepen voor Turkije? Doet ons eerst de das om door een strafschop te veroorzaken en als kers op de taart maakt ie vandaag een eigen doelpunt. Dat Dortmund überhaupt interesse heeft gehad in deze ezel is een mirakel op zich.
 16. Wat een teringklungel die Ter Stegen. Heeft elk seizoen minstens 3 blunders die Barça de kop kosten.
 17. @cimbomcu Cavanda is een enorm goede back als ie gemotiveerd is. Snel ook, waardoor ie zichzelf kan corrigeren op verdedigend gebied. Kun je als buitenspeler niet makkelijk langs iig. Verder een vaak opkomende back. Denk dat Gala er plezier aan zal beleven. Weet alleen niet hoe goed z'n voorzetten waren.
×
×
 • Create New...