Jump to content

Bas0314

Leden
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bas0314

 1. Bas0314

  FM-Café

  Zit er een verschil in het aantal regens/newgens die je krijgt als een competitie op Alleen Kijken of Speelbaar staat?
 2. Hi, Ik wil graag een save starten met 1860 Muchen en daarmee uiteindelijk de Champions League winnen. Nou heb ik nog nooit een save gespeeld voor ik denk langer dan 4 seizoenen, ik wil van deze nieuwe save wel een hele lange save maken. Mijn vraag is hoe ik de database het beste kan instellen, vooral met betrekking tot regens want daar wil ik me vooral op focussen. Ik heb best wel een goeie pc. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen
 3. Bas0314

  FM-Café

  Kan een speler uberhaupt de keuring doorkomen als hij een langdurige blessure heeft? Wel echt een geweldenaar.
 4. Keek met veel vertrouwen uit naar de bekerfinale en dan gebeurt dit 2 keer geel binnen 8 minuten, nog nooit meegemaakt dit... Uiteindelijk slepen we er toch nog een verlenging uit en krijgt direct nog iemand zijn tweede gele kaart Tweede helft verlenging vol op de aanval (met nog maar één CV achterin) wat resulteerde in 3 tegengoals
 5. Bas0314

  FM-Café

  Als ik iemand huur met een optionele optie tot koop, kan de speler het dan weigeren als ik de optie activeer?
 6. Eerste seizoenshelft zit er bijna op en toch mooi van PSV en Ajax kunnen winnen en ook niet van AZ en Feyenoord verloren. 3 dagen later in de beker het nog maar een keer gedaan
 7. Bas0314

  Fortuna Sittard

  Ja helemaal eens, Emmen is ook creatief bezig en bij Twente verwacht ik ook nog heel wat met Ted van Leeuwen. Ik denk dat het grootste probleem van de Eredivisie is dat clubs veel hogere salarissen moeten betalen voor niet-EU-spelers en dat niet kunnen.
 8. Bas0314

  Tactieken

  Wat is de beste manier om spelers te dekken? Ik krijg ontzettend veel goals tegen en vaak omdat het gewoon een complete gatenkaas is, ik laat mijn backs hun tegenstander altijd kort dekken en één van mijn CB's de spits, mijn CVM de CAM, maar toch zie ik met name mijn backs vaak hun mannetje laten lopen.
 9. Bas0314

  FM-Café

  Rob Jansen schijnt een club in Engeland te gaan kopen en volgens geruchten kan dat wel eens Bolton worden, zou het misschien nog wel leuker maken.
 10. Bas0314

  Fortuna Sittard

  Fortuna laat zien dat je met een beetje creatief scouten al een heel eind kan komen, deden wij dat maar eens
 11. Bas0314

  Tactieken

  Iemand tips? Ik speel 4231 met De Graafschap op dit moment en de resultaten ben ik niet helemaal tevreden over, ik zit te denken om te switchen naar 4123 en zou graag wat feedback van jullie krijgen
 12. Grote metamorfose bij De Graafschap gehouden.
 13. Bas0314

  FM-Café

  Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit aflees? Ik snap dat er veel gebeurt op de rode plekken maar wat precies?
 14. Bas0314

  AFC Ajax

  Ik had nog wel wat hoop voor Magallan maar na gisteren echt niet meer, zag er echt niet uit. Martinez van wat ik tot nu toe gezien heb in balbezit erg goed maar gister liet hij eigenlijk zoals iedereen wel wat steken vallen verdedigend, verwacht wel heel veel van hem.
 15. Bas0314

  FM-Café

  Iemand ooit zo'n veld gezien?
 16. Bas0314

  AFC Ajax

  Wat ik begreep was hij juist een enorm lachertje bij Boca al.
 17. Bas0314

  FM-Café

  Heeft iemand ervaring met het maken van mentorgroepen voor B en jeugdelftallen? Mijn vraag is of het zin heeft want ik heb het nog nooit gedaan.
 18. Bas0314

  FM-Café

  Dat deed ik eerst ook maar dan krijg ik nooit biedingen van clubs voor mijn spelers, had jij daar geen last van?
 19. Bas0314

  FM-Café

  Hoe zit het dan met de productie van regens? Ik kom aan die 150k door bijna alle competities op speelbaar te zetten en dat doe ik voor mee regens.
 20. Bas0314

  FM-Café

  Ik zat zelf te denken aan 150k spelers, zou dat kunnen denk je?
 21. Bas0314

  FM-Café

  Ik zit te denken om een save te beginnen met een kleine club en die naar de top proberen te brengen, ik heb nog nooit echt een lange save gedaan en ik weet niet echt goed hoe groot ik de database moet maken, ik heb een i7 processor en 16gb ram. Iemand tips? Ik wil graag zoveel mogelijk spelers maar ook dat het spel niet verschrikkelijk sloom is na een tijdje.
 22. Bas0314

  Tactieken

  Wat vinden jullie van deze tactiek? Over de rollen voorin ben ik nog niet helemaal zeker en ik heb wel een aantal spelers op het oog die goed in dit systeem zouden kunnen passen.
 23. Bas0314

  FM-Café

  Ik ben een nieuwe save begonnen en nou is er een speler die ik kan huren en ik vroeg mij af of het mogelijk is om hem nu te huren en dan in de winterstop gratis binnen te halen aangezien zijn contract afloopt.
 24. Bas0314

  FM-Café

  Heeft iemand wat tips over hoe je het beste een tegenstander kan analyseren?
×
×
 • Create New...