Jump to content

Bas0314

Leden
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Bas0314

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 08/23/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Doetinchem
 • Favoriete Club
  PS
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat vinden jullie van mijn tactiek met De Graafschap? Het moet ik de praktijk een soort PSV-achtig countervoetbal opleveren met veel pressing. Ik twijfel vooral aan hoe ik het beste de passing en tempo instellingen moet instellen.
 2. Bas0314

  FM Café

  Zou iemand voor mij screenshots kunnen plaatsen van Sangaré, Gakpo, Teze, Boscagli, Madueke, Malen, Karlsson en Noa Lang van na de laatste update?
 3. Beste ploeg: Ajax Beste speler: Max Beste trainer: Roger Schmidt Meest tegenvallende speler: Zahavi Meest tegenvallende ploeg(en): FC Utrecht, Willem ll en FC Emmen Grootste talent: Gravenberch Revelatie tot nu toe: Karlsson Mooiste moment: Steunbetuiging aan Thijs Slegers van Madueke. Leukste wedstrijd: 0-13 van Ajax Beoordeel je eigen team met een cijfer (1 t/m 10): 6 Prognose eigen team na 34 potten: 2e Wie gaat er kampioen worden? Ajax Wie gaan er degraderen? FC Emmen en ADO Welke club gaat verrassen? Fortun
 4. De tactiek is geïnspireerd door het PSV van Roger Schmidt. Het idee is dat Max en Dumfries constant over de vleugelspelers heen denderen maar hoe kan ik dit het beste doen want verdedigend moet het ook kloppen. Over de rollen van de twee spitsen twijfel ik ook nog. Ik zou graag wat feedback krijgen.
 5. Voor 2,6 miljoen naar PSV gehaald.
 6. Bas0314

  FM-Café

  Weet iemand of stafleden pre-contracts kunnen tekenen zoals spelers?
 7. Bas0314

  FM-Café

  Ik heb twee vraagjes: Wat doet een data analist precies wanneer ik hem een speler toewijs? Als ik een jeugdspeler scout uit bijvoorbeeld Colombia maar hij speelt nooit, hoe kan ik dan achter zijn stats komen?
 8. Bas0314

  FM-Café

  Welk wieltje bedoel je precies? Dat wieltje boven de rode cirkel is een zonnetje.
 9. Bas0314

  FM-Café

  Iemand enig idee waar de opties zijn gebleven die hier normaal staan? Zoals heatmap en belangrijke passes van de tegenstander. Een paar wedstrijden geleden had ik het nog gewoon maar het is nu al een paar wedstrijden verdwenen
 10. Bas0314

  FM-Café

  Dat is een behoorlijke meevaller
 11. Bas0314

  FM-Café

  Speelt bij Fluminense.
 12. Bas0314

  FM-Café

  Erg leuke speler. Welke landen heb je geladen?
 13. Zie je Branco van de Boomen blijven? Ik stond er overigens een beetje van te kijken dat Breinburg transfervrij mocht vertrekken, was toch altijd een hele aardige speler? Al moet ik wel zeggen dat ik wel eens een wedstrijdje mis.
 14. Bas0314

  FM-Café

  Hoe gaan jullie om met het aanleren van player traits? Ik ben net een nieuwe save begonnen en weet niet echt of het zin heeft om traits aan spelers uit mijn u19 en jong team te gaan leren. Aangezien die spelers nu nog niet al te hoge stats hebben.
×
×
 • Create New...