Jump to content

Bas0314

Leden
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Bas0314

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 08/23/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Doetinchem
 • Favoriete Club
  PS
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Keek met veel vertrouwen uit naar de bekerfinale en dan gebeurt dit 2 keer geel binnen 8 minuten, nog nooit meegemaakt dit... Uiteindelijk slepen we er toch nog een verlenging uit en krijgt direct nog iemand zijn tweede gele kaart Tweede helft verlenging vol op de aanval (met nog maar één CV achterin) wat resulteerde in 3 tegengoals
 2. Bas0314

  FM-Café

  Als ik iemand huur met een optionele optie tot koop, kan de speler het dan weigeren als ik de optie activeer?
 3. Eerste seizoenshelft zit er bijna op en toch mooi van PSV en Ajax kunnen winnen en ook niet van AZ en Feyenoord verloren. 3 dagen later in de beker het nog maar een keer gedaan
 4. Bas0314

  Fortuna Sittard

  Ja helemaal eens, Emmen is ook creatief bezig en bij Twente verwacht ik ook nog heel wat met Ted van Leeuwen. Ik denk dat het grootste probleem van de Eredivisie is dat clubs veel hogere salarissen moeten betalen voor niet-EU-spelers en dat niet kunnen.
 5. Bas0314

  Tactieken

  Wat is de beste manier om spelers te dekken? Ik krijg ontzettend veel goals tegen en vaak omdat het gewoon een complete gatenkaas is, ik laat mijn backs hun tegenstander altijd kort dekken en één van mijn CB's de spits, mijn CVM de CAM, maar toch zie ik met name mijn backs vaak hun mannetje laten lopen.
 6. Bas0314

  FM-Café

  Rob Jansen schijnt een club in Engeland te gaan kopen en volgens geruchten kan dat wel eens Bolton worden, zou het misschien nog wel leuker maken.
 7. Bas0314

  Fortuna Sittard

  Fortuna laat zien dat je met een beetje creatief scouten al een heel eind kan komen, deden wij dat maar eens
 8. Bas0314

  Tactieken

  Iemand tips? Ik speel 4231 met De Graafschap op dit moment en de resultaten ben ik niet helemaal tevreden over, ik zit te denken om te switchen naar 4123 en zou graag wat feedback van jullie krijgen
 9. Grote metamorfose bij De Graafschap gehouden.
 10. Bas0314

  FM-Café

  Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit aflees? Ik snap dat er veel gebeurt op de rode plekken maar wat precies?
 11. Bas0314

  AFC Ajax

  Ik had nog wel wat hoop voor Magallan maar na gisteren echt niet meer, zag er echt niet uit. Martinez van wat ik tot nu toe gezien heb in balbezit erg goed maar gister liet hij eigenlijk zoals iedereen wel wat steken vallen verdedigend, verwacht wel heel veel van hem.
 12. Bas0314

  FM-Café

  Iemand ooit zo'n veld gezien?
 13. Bas0314

  AFC Ajax

  Wat ik begreep was hij juist een enorm lachertje bij Boca al.
 14. Bas0314

  FM-Café

  Heeft iemand ervaring met het maken van mentorgroepen voor B en jeugdelftallen? Mijn vraag is of het zin heeft want ik heb het nog nooit gedaan.
×
×
 • Create New...