Jump to content

Mathijs92

Leden
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About Mathijs92

 • Birthday 12/22/1992

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United / Heracles Almelo
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mathijs92's Achievements

22

Reputation

 1. Keep up the good work! Ik geniet altijd van saves met teams van Manchester. Als mede United fan sowieso! ;-)
 2. Wat een heerlijk avontuur beleef jij zeg! Heeft een aantal uren geduurd maar ben helemaal bij. VInd het leuk om te zien hoe de talenten zich ontwikkelen bij jou. Ik verwacht zelf dat winst tegen Benfica nog wel moet gaan lukken... Ben benieuwd hoe ver je gaat komen. Succes en ik blijf je volgen!
 3. Heel leuk om te zien! Het toeval wil dat ik ook bezig ben met een Deportivo save. Zelf net gepromoveerd naar het 2e niveau en daar nu 3 wedstrijden onderweg. Mooi om te zien hoeveel mogelijkheden er zijn bij deze club. De spelers die bij jou zijn vertrokken zijn bij mij juist heel belangrijk (Valin, Doncel en die Lap nog wat op CV, scoorde zelfs 10x!). Ook gebruik ik de vele jeugdtalentjes in het B team. Met name fan van die RB die er loopt, strooit met assists. Veel succes in La Liga en ik blijf je volgen!
 4. Tegen de 'grote' ploegen pak je toch mooi wat punten. Speel je ook anders tegen die tegenstanders?
 5. Op het laatste moment er voor bij kruipen, lekker man
 6. Met de handhaving gaat het zeker goed komen. Misschien zelfs nog wel een kans in de Carabao Cup.. Voordeel dat de meeste teams daar met een half jeugd team spelen.
 7. Wat een geweldig avontuur beleef jij met FM zeg! In 1 stuk doorgelezen. Wil je mij voor de volgende updates meenemen in een mention? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...