Jump to content

JoelAjax

Leden
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JoelAjax last won the day on July 7 2019

JoelAjax had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About JoelAjax

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JoelAjax

  (Tussen)stand

  Heerlijk seizoen gedraaid met 100+ doelpunten. Helaas niet 34x kunnen winnen, zou ziek zijn geweest. Nu voor het eerst in de finale van de CL met Ajax tegen Liverpool.
 2. JoelAjax

  Kenneth Taylor

  Bij mijn Ajax save helaas niet geworden wat ik had gehoopt. Voor 15 miljoen verkocht aan Southampton op 21-jarige leeftijd. Stats waren nog niet goed genoeg voor de basis en op de bank ontwikkelt hij zich niet. Zag hem ook geen topper meer worden en speelde ook niet fantastisch als hij speelde. Mijn middenvelders (SVD en CM) scoren gemiddeld wel een 7,3 dus dat is prima (reactie op vorige post). Taylor kwam hier niet aan in z’n wedstrijden vanaf de basis.
 3. In seizoen 5 dacht ik, heb tot nog toe weinig gepresteerd in Europa. Haal meestal kwartfinale CL, maar heb het gevoel dat er nu misschien wat meer in zit. Loting zit ook vaak tegen, nu Atletico geloot.
 4. Niet verwacht dat ik de groepswinst zou pakken in de laatste wedstrijd uit tegen Barca.
 5. Hahaha heeft iemand dit ooit gehad? 3 afgekeurde goals van de tegenstander in 1 wedstrijd en allemaal van dezelfde speler (Venema).
 6. JoelAjax

  FM-Café

  Ik dacht inderdaad ook dat het verholpen zou worden, want dit is natuurlijk totaal niet realistisch.
 7. JoelAjax

  FM-Café

  Hoe kan het nou dat mijn spitsen bij Ajax (Rodrigo Varanda en Brian Brobbey) ontzettend veel kansen missen? Gewoon 1 op 1 die je als spits makkelijk moet scoren. Ze hebben allebei uitstekende stats. Hebben jullie hier ook last van?
 8. JoelAjax

  (Tussen)stand

  Oké, ook een paar nadelen dus. Bedankt voor de reactie!
 9. JoelAjax

  (Tussen)stand

  Hoe werkt zo’n dubbelgame precies? Ben je eerst bijvoorbeeld dag 1 Real Madrid en daarna dag 1 Arsenal? En kan je kiezen welke je bent in deze wedstrijd?
 10. JoelAjax

  FM-Café

  Zal eens proberen op afwerken te trainen dan. Dankje!
 11. JoelAjax

  FM-Café

  Ik heb dus meestal redelijk aanvallende backs met naar binnenkomende vleugelspelers, een spelmaker en een complete spits. Kom er nu achter dat er juist teveel kansen worden gemist door de spits terwijl de stats uitstekend zijn. Idee waar dit aan kan liggen? Zijn echt 1 op 1 kansen en kansen binnen de 16.
 12. JoelAjax

  FM-Café

  Ja, dat klopt. Een vooruitgeschoven spelmaker zou toch redelijk wat assists moeten leveren op de spits zou ik zeggen? Vaak de buitenspelers die scoren, een complete spits lijkt minder te doen dan voorheen, die moet zelf ook kansen kunnen creëren. Welke rol gebruik jij voor je spits en buitenspelers/AM? Mijn spitsen hebben trouwens ook wel echt veel kansen nodig terwijl ze echt goede stats hebben qua afwerken/kalmte.
 13. JoelAjax

  FM-Café

  Met vaak naar binnenkomende buitenspelers en een vooruitgeschoven spelmaker, ik win vaak wel maar niet met 4-0 of 5-0. Mijn spitsen scoren te weinig. Vorige FM’s met een soortgelijke tactiek liepen mijn spitsen bijna 1 op 1.
×
×
 • Create New...