Jump to content

JoelAjax

Leden
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JoelAjax last won the day on July 7

JoelAjax had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About JoelAjax

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JoelAjax

  MU Records

  Misschien als Hans Kraay in FM zat, maar nu gaat het inderdaad moeilijk worden om te overtreffen.
 2. Kühn was bij mij wel een heerlijke speler, voor 50m verkocht aan Dortmund. Pynadath bij jou ook een leuke speler, mooi om te zien.
 3. Heb je een screentje van Pynadath? Ben benieuwd hoe hij zich heeft ontwikkeld, bij mij was het niks meer dan een leuke eredivisie speler.
 4. JoelAjax

  FM-Café

  Verschilt ook sterk per game. Zo was Aksit bij mijn Ajax game een hele matige speler en ook Sehovic was niet top, wel degelijk. Van der Heide was een leuke speler, maar ook niet top bij mij. Volgens mij wordt Gravenberch wel altijd goed, ongeacht welke save.
 5. JoelAjax

  MU Records

  Ik zal je zeggen, het kan nog meer. Heb zelf wel eens mijn hele eftal als eftal van de week gehad. Helaas geen screenshot van.
 6. JoelAjax

  Tactieken

  Ik denk dat je met een club als AZ niet zoveel risico in het spel moet leggen. VSM of SVD zou ik veranderen naar een CM (on), anders is het te aanvallend misschien. Ook de verdedigende lijn zou ik niet op het hoogst zetten. Er is waarschijnlijk vaak een groot gat tussen je middenveld en je verdediging en wordt je vaak in de counter gepakt. Als het te aanvallend is kan je misschien eerst proberen om op Positief te spelen en als dat goed gaat uitbouwen naar Aanvallend?
 7. Ah oke, met je ambitie moet het in ieder geval lukken. Veel succes in het komende seizoen!
 8. Toch wel veel middelmaat gehaald zie ik. AZ zou hoger moeten mikken. De Guzmàn verder ook geen restwaarde meer en andere spelers hebben weinig groeimarge. Alleen Lammers echt een prima aankoop. Ken alleen Kalaica niet.
 9. JoelAjax

  FM-Café

  Maak altijd zelf de tactieken. Gebruikte voor deze wedstrijd een tactiek die ik normaalgesproken niet vaak gebruik. Speelde vrij aanvallend voetbal en zo snel mogelijk naar de goal toe, ook snel in de omschakeling. Vandaar de vele doelpunten denk ik. Ik speelde ook via de flanken omdat daar veel ruimte lag. Gebruik dit ook alleen tegen betere of soms gelijkwaardige ploegen. Soms wat tweaks afhankelijk van de tegenstander.
 10. JoelAjax

  FM-Café

  Is dit lekker of is dit lekker?
 11. JoelAjax

  FM-Café

  Bij mij was hij basisspeler bij Dortmund. Schoot er daar zo’n 20 per seizoen in in de Bundesliga.
 12. JoelAjax

  FM-Café

  Joveljic. Wat een legend.
 13. JoelAjax

  FM-Café

  Ah oke, had verwacht dat hij wel wat beter kon worden. Dacht dat hij het NL elftal wel makkelijk zou kunnen halen als je hem veel gebruikte.
 14. JoelAjax

  FM-Café

  Op sortitoutsi staat dat Koopmeiners nauwelijks beter kan worden, klopt dit dan ook? Of hebben mensen dit zelf ook ervaren?
 15. Iemand screens van Teun Koopmeiners en Guus Til als ze minimaal 25 jaar zijn?
×
×
 • Create New...