Spring naar bijdragen

Laki

Leden
 • Aantal bijdragen

  510
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

28 Excellent

Over Laki

 • Rang
  Scout

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Laki

  The Great American Song Contest

  Ben een beetje bezig geweest met dat andere muziekfestival met een strakkere deadline. Ga er deze week naar beginnen luisteren, dus komt wel in orde.
 2. Laki

  MU Worldvisionsongfestival #23

  Punten zijn eindelijk ingezonden. Excuses aan bepaalde landen die geen punten gekregen hebben. De lat lag (deels door de meerdere inzendingen) wat hoger dan bij andere edities, dus daardoor heb ik enkele oké tot mooie songs geen punten kunnen geven. Een land geen punten kunnen geven dat ik bij een andere editie minstens vier punten zou geven dusja. Indonesië (mijn inzending) staat bij mijn weten niet op Spotify. Ik heb er ook al naar gezocht omdat ik het in mijn afspeellijst wou toevoegen. Jammer. Hopelijk heeft iedereen er toch naar geluisterd.
 3. Laki

  MU Worldvisionsongfestival #23

  Het niveau ligt hoog.
 4. Laki

  MU Album Top 50 - 2019

  Voor iedereen die nog een lijst wil indienen en dit nog niet gedaan heeft, er is nog de tijd tot zondag 3 maart 23u59. @Termalica @ivago @hjs @King XVI @Richarð. @MetalMichael @Grote Ree @Justin @Christian. @Yves @bas2204 @Platina32 @Simonsav @vinnypassy @Pieter @Djordison @Kweekie @Vreven @Erwin @Hansje @Starálfur @Niels @Martino @Bm @Max.V. @Keko @Dansmeister @PJHoutman @Kloppie @Kokkie @Kelvin @Cerebral @pecswollenaer @Wokulski @Kyrill @Scifo @Malinwa @Hakai @mathijsloo @Fabian. @Magikarp @007mark @Juca @Roprop @h.b.t.t.w. @Chimpa @Twan1810 @CSPTRS @TeamWesil @chrisje1993 @nasje92 @Viva La Vida @QuaLyon @himan @Jeroen @Vilhena @Jimmyy @Zeus @Dysproz @komodo25 Ik zal ongetwijfeld mensen vergeten zijn of mensen gementioned hebben die niet wensen gementioned te worden, maar anyway. Deelnemers aan FMusic 2018, de laatste MU WSF en de laatste MU Album top 2016 alsook mensen die een mention voor één van de laatste twee evenementen gekregen hebben, hebben er bij deze nu ook één gekregen.
 5. Laki

  Ik luister nu..? #24

  Zo fucking goed!
 6. Laki

  Radio 2 Top 2000

  Ik zou het alleszins heel erg leuk vinden! Ik heb zelf ook nog een plan om iets te doen, maar dan een soort van "Ambling through the RYM top 500 albums", mogelijk een specifiek genre zoals dream pop. Een gewone top 500 / 1000 raten doe ik sowieso niet, want er zullen daar veel te veel albums staan die je ja een beetje pretentieus kan noemen, waarbij goed gewaardeerde albums van Mumford & Sons, London Grammar, Alt-J, alles van Editors enzovoort niet eens een top 10.000 halen, dus daar begin ik niet aan, maar bij specifieke genres die ik zelf mooi vind (dream pop), wil ik het wel nog doen. Maar ik denk dat ik dat daarmee ga starten nadat ik klaar ben met de MU Album Top 50. Allez komaan zeg, Coldplay ook al. Parachutes nummer 3775, A Rush of Blood To The Heart op 3955, het album van Fix You niet eens in de top 10.000, idem voor Viva La Vida. En de laatste drie albums halen de helft niet, terwijl van Ghost Stories hier één nummer in de MU top 100 staat. Je kan ergens tegen zijn (of niet voor zijn), maar je kan er ook in overdrijven. Ik moet wel de albums zelf nog beluisteren, dus ik kan er niet over oordelen. Maar ik heb zo echt het gevoel dat als er ergens hype op zit, dat er dan vaak een "antihype" komt, net zoals veel mainstream mensen bijvoorbeeld hebben bij Justin Bieber, maar de pretentieuze critici hebben dat dan met Coldplay bijvoorbeeld. Live and let live. Sowieso vind ik het twee uitersten. Hier is men echt lyrisch voor Coldplay en soortgelijke bands, terwijl de liefhebbers van dit forum met de grond gelijk gemaakt worden op RYM.
 7. Laki

  Algemeen Radio Topic

  En het is alweer Toto - Africa op de radio. Ik luister nooit naar de Radio, nooit. Dus altijd met toevalligheden (in de auto bij andere mensen, bij andere mensen thuis, enzovoort), dat ik eens muziek hoor. En het is al de derde keer dat ik het dit jaar op de radio hoor. Goed nummer, daar niet van. Maar geen wonder dat die zijn opwachting maakt in de top 10 van de top 1000 lijsten vorig jaar. Ze kunnen ook 'overdrijven' hoor.
 8. Laki

  Muziek topic #2

  Maar echt zo raar... Waarom staat Exit Music (For A Film) in de FM top 1000. Ik vind het één van de minste nummers van OKC. Ik vind dat door dat nummer het tempo wat uit het album wordt gehaald. Natuurlijk is OKC natuurlijk ook enorm goed. Met Radiohead lijk ik de klik wel compleet gemaakt te hebben. En OK Computer is zo goed dat ik Exit Music (For A Film) gewoon één van de minste nummers vind. 1. Climbing Up The Walls 2. Subterranean Homesick Alien 3. Karma Police 4. No Surprises 5. Airbag 6. Paranoid Android 7. The Tourist 8. Let Down 9. Lucky 10. Electioneering 11. Exit Music (For A Film) 12. Fittier Happier Nu ja, toegegeven, het zegt wat meer over de kwaliteit van het album dan over het kwaliteit van het nummer LOL. Maar het is geen nummer dat ik vanzelf zou opleggen, eerder in functie v/h album. En dat doe ik wel bij zeker de eerste vijf / zes. Wel grappig dat bij de FMusic van top 100 het ernaar uitziet dat ik op compleet verschillende Radiohead nummers ga stemmen als wat de rest doe (maar goed, er moet één groep de meeste nummers in de VOLLEDIGE lijst hebben, denk ik dan? ). De albums waar ik bij twijfel of voortdurend verander van mening van welk nummer nu het beste is, zijn de absoluut beste voor mij.
 9. Laki

  Ik luister nu..? #24

 10. Laki

  MU Worldvisionsongfestival #23

  What happened to?
 11. Laki

  MU Worldvisionsongfestival #23

  Verklaart meteen ook waarom ik het nummer 5 keer heb beluisterd. Dat was in dezelfde periode. Maar ik zie er zelf geen probleem mee. Ik geef wel extra punten aan originaliteit soms (als ik twijfel of nummers dicht bij elkaar leunen ga ik al vrij snel voor het originele kiezen). Ik had Eskobar - Someone New ook al gehoord, en daarom heeft het ook 2 of 3 punten minder gekregen dan mocht ik het voor de eerste keer gehoord hebben. Eigenlijk had ik het 6 ipv 4 punten moeten geven.
 12. Laki

  Weekly Last.fm Charts Topic

  2019 so far.
 13. Laki

  MU Worldvisionsongfestival #23

  Die single had veel succes in de VS en Canada, maar een pak minder dan hier On April 9, 2014, "Come with Me Now" debuted at number 98 on the Billboard Hot 100, making it their first charting single on the chart; it has since peaked at number 31.[7] It has since also topped the BillboardAlternative Songs chart.[4] By reaching the summit of the chart in 10 weeks, it is the quickest song of a rookie band to top the chart since American rock band Evanescence's 2003 song "Bring Me to Life".[7]The single has also peaked at number 4 on the Billboard Hot Rock Songs chart[4] and number 7 on the Canadian Hot 100.[4] The song has sold 1.3 million copies in the United States, as of December 2014.[8]The single is currently peaking at number 14, number 16, and number 18 on the Mainstream Rock Tracks, Mainstream Top 40 and Adult Top 40 charts, respectively. The song also topped the Official South African Singles Chart and peaked in the top 40 in New Zealand. The single has sold over 1 million copies in the US,[9] and over 160,000 copies in Canada.
 14. Laki

  The Great American Song Contest

  De map voor wie snel wilt zien welke staten nog vrij zijn. Washington, Michigan, Ohio zijn nog relatief grote staten die niet gekozen zijn.
 15. Laki

  The Great American Song Contest

  Staat: Kansas Artiest: Your Friend Nummer: Tame One
×