Spring naar bijdragen
FMusic100 - 2018 is gestart! Lees meer... ×

Laki

Leden
 • Aantal bijdragen

  359
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Good

Over Laki

 • Rang
  Scout

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Laki

  MU Worldvisionsongfestival #22

  Leuk, mijn inzending voor editie #23 staat ook alweer vast. Voldoet aan al mijn voorwaarden. 1) Ik vind het zelf erg mooi. 2) Ik vermoed dat MU het een mooi nummer gaat vinden. 3) Het is uniek genoeg, en niet bekend. En als bonus ook nog eens een leuk obscuur land.
 2. Laki

  Ik luister nu..? #24

  Toch wel de sensatie v/d maand. Voor de volgende FMusic denk ik ook wel dat deze band heel wat spotjes mag gaan reserveren! Heerlijk oeuvre, met Bloom, Depression Cherry, Thank Your Lucky Stars en 7 als toppers. Bij Teen Dream moet het kwartje nog vallen.
 3. Laki

  Ik luister nu..? #24

  Echt wel machtig nummer... Waarom is zij zo onderschat?
 4. Laki

  Ik luister nu..? #24

  Mooi nummer. Arabian Nights ook erg mooi. New wave ligt me enorm voor één of andere reden!
 5. Laki

  Ik luister nu..? #24

  Wonderschoon!
 6. Laki

  FMusic100 - 2018

  Je moet soms ook wel eens een beetje verder zoeken dan je neus lang is. De doorsnee hardstyle en mainstream EDM moet je sowieso al negeren (al zijn sommige nummers vermakelijk). En misschien zijn bepaalde nummers die ik luister wel neigend richting specifieke genres of indietronica, maar zit er daar ook weinig 'betekenis' in, maar er is wel degelijk zeer kwaliteitsvolle elektronische muziek, maar goed, ieder zijn smaak zeker. I Remember is sowieso wel een goed nummer, en moet ook wel wat meer van M83 luisteren want op hun hits na ken ik niet veel van hen. Idem voor Kalkbrenner en Daft Punk ook denk ik. Een mooi voorbeeld van kwaliteitsvolle elektronische muziek is bijvoorbeeld de score van Drive trouwens. Het is jammer dat er helaas soms een beetje te veel een vooroordeel tegenover elektronische muziek is, terwijl Grimes, Empress Of, Panda Bear / Animal Collective, La Femme, Braids, James Holden, Burial daar toch allemaal goed gebruik van maken, en toch steengoede albums en nummers hebben. En zelfs anderen zoals Bjork, Beach House en Radiohead vaak gebruik maken van elektronica.
 7. Laki

  Ik luister nu..? #24

 8. Laki

  FMusic100 - 2018

  Wat ik niet goed begrijp, is hoe bijvoorbeeld steeds opnieuw dezelfde acts in verschillende lijsten verschijnen. Ik bedoel, het enige electronummer dat in de lijst komt is Deadmau5 ft. Kaskade - I Remember, en voor een bepaalde reden is dat de enige elektronummer in de lijst (even M83 buiten beschouwing laten, maar dat is ook zo een band dat ik in dat soort lijsten zo vaak zie terugkomen terwijl het niet echt past bij de andere nummers die ik zie). Ik vind I Remember ook een mooi nummer. Het had eigenlijk mijn lijst moeten / kunnen halen, maar ik heb voor Alone With You gekozen. Maar het kan toch niet zijn dat je geen enkel specifiek electronummer waard vind om in je top 200 te zetten, maar dat dat nummer dan wel in bepaalde lijsten erg willekeurig tevoorschijn komt. Ik vind dat echt raar. Ik heb zelfs gemist dat het een 'hit' ooit was.
 9. Laki

  [FM18] KRC Harelbeke - De ratten van Oarelbeke

  Mooi seizoen. Harelbeke is wel een leuk ploegje. Lang in een buurgemeente gewoond van Harelbeke, en mijn beste vriend en een andere vriendin wonen in Harelbeke, dus daarom dat ik voor deze novelle wel een uitzondering maak en het volg! Wel leuke competitie ook. Ik heb nog mensen gekend die voor Ronse, Sint-Niklaas, Gent-Zeehaven en Sint-Eloois Winkel gespeeld hebben en die zitten allemaal toevallig in dezelfde competitie. (ja één ervan heeft voor G-ZH, Sint-Niklaas en Ronse gespeeld, maar dus telkens getransfereerd, en ook een tijdje voor Oudenaarde maar die zitten wellicht een divisie hoger).
 10. Laki

  Album van het jaar 2018

  Beach House - 7 is ook mijn favoriet album v/h jaar. Maar ik kan geen toplijst maken. Veel te weinig gehoord.
 11. Laki

  Ik luister nu..? #24

 12. Laki

  Film Topic #11

  Ja, de grootste Lynch fans zijn echt helemaal weg van Under The Silver Lake.
 13. Laki

  Ik luister nu..? #24

 14. Laki

  Ik luister nu..? #24

  Heerlijke muziek!
 15. Laki

  Ik luister nu..? #24

  Geweldig nummer! Heerlijke trip, eigenlijk vooral een lied voor diep in de nacht. Ja @Zeus, ik moet sowieso nog wel wat meer van Bjork luisteren. Ik ken enkel een vijftal tot tiental nummers van haar. Het is inderdaad een love or hate-it artieste, met een heel eigenaardige stijl. Ik hou wel van het quirky maar het hangt er ook wel van af. Army To Me vind ik niet zo wow. Venus as a Boy heeft wel dat magische of dat dromerige dat ik zo mooi vind ik muziek. Ik ben zeker van plan om meer naar haar te luisteren, maar ik betwijfel of ik haar sterk zal blijven vinden over een geheel album heen. En ik begrijp wel dat ze veel mensen niet echt ligt. Alice in Chains - Would ook geluisterd. Zeer mooi nummer. Ik heb dat album nog maar één keer beluisterd, dus Would? ook nog maar één keer geluisterd, maar er zit zeker veel potentie in. Ik vond het echt wel een mooi nummer. Rooster was ook erg mooi, en al meermaals opgelegd. Maar dat soort muziek ligt me wel. Nog nooit iets van Soundgarden gehoord, blijkbaar de vierde grote grunge band, en de enige grunge band waar ik nog niets van gehoord had. Maar het klinkt echt super mooi, dus dank je! Maar je kent mijn muzieksmaak goed, en die van jou kan ik ook erg apprecieren, gezien je quasi altijd veel punten krijgt op het MU Songfestival
×