Jump to content

Laki

Leden
 • Posts

  1,323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Laki last won the day on August 10 2019

Laki had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Laki's Achievements

 • MU Bokalen: Cultuurpurist van het Jaar (2021)

Recent Badges

369

Reputation

 1. Laki

  MU-zieke Top 2000

  Oké heb het verzonden.
 2. Laki

  MU-zieke Top 2000

  Waar moet ik inzenden. Ik heb de nummers die ik ken ingevuld (dat zal 10% zijn). Al ben ik zeer streng geweest (dat zou enkele verrassingen teweeg kunnen brengen). Sowieso ben ik geen fan van die top 2000, heel weinig dat mijn ding is.
 3. Laki

  FM Café

  Na Tienen (dat ik weigerde) krijg ik nu deze aanbiedingen. Antwerp is lol (dat ik dat zelfs aangeboden krijg), want met deze manager is de enige historie dat ik heb falen met Harelbeke (gezien de coach van Anderlecht zich terugtrok). Dit is trouwens echt cursed op elk vlak.
 4. Ik dacht dat Beach House geliefd was op dit forum.
 5. Goede tactieken voor de mid-leagues? Of als slechte ploeg in een competitie. Ik heb in derde klasse van België op de lange bal proberen spelen, maar dat lijkt mij altijd zonder uitzondering slecht te zijn met hindsight. Er is niets dat het kan laten werken, tenzij je in een Vanarama South/North League zit en spelers hebt en uitsluitend spelers met sprongkracht 15/koppen 15 koopt. En backs met inzet 15/snelheid 15 (evt. een goede voorzet).
 6. Laki

  FM Café

  Lol, ontslagen. Hier eindigt dus de FM carrière. Ik ben nu op vakantie voor onbepaalde tijd.
 7. Laki

  (Tussen)stand

  Het blijft vechten tegen degradatie... op dit moment. 10 matchen te gaan. Vorig jaar had de 15e 32 punten en de 14e 36 punten, drie keer winnen zou voldoende moeten zijn. Hopelijk kan ik nu Knokke en Chatelet verslaan.
 8. Laki

  FM Café

  Het gaat moeizaam, maar de teamgeest is terug goed, en heb weer twee keer kunnen winnen.
 9. Laki

  FM Café

  Oh man dit spel echt. Je kan nooit een normale toespraak doen naar je spelers toe, ze zijn altijd boos. Ze verliezen eens, en je moet alweer een toespraak om die moraal omhoog te doen, er is geen enkele optie beschikbaar waar ze "blijer" van worden. Ik ga echt dit spel de-installeren, ik begrijp weer waarom ik al zes jaar geen FM heb gekocht... Ik begrijp echt niet waarom de rest allemaal met kleine ploegjes zo ver raakt.
 10. Laki

  FM Café

  Ik krijg deze ploeg niet aan de praat. Grootste nederlaag ooit in FM voor mij? Granted, dit had ik niet verwacht om te winnen. Maar de cijfers zijn wel zwaar. Lommel is promovendus in de eerste klasse van België. Ik had in die ronde eigenlijk al niet mogen staan omdat ik met een gelukje in de vijfde ronde tegen Dessel won dat nu competitieleider is in derde klasse. Ik vermoed dat als er niets verandert ik ga degraderen (en dan is het over & out, gezien die divisie niet speelbaar is).
 11. Laki

  (Tussen)stand

  Het gaat echt voor geen meter. Ben volgens mij echt één van de slechtste teams uit deze divisie (naar mijn gevoel). Echt het gevoel dat ik elke match opnieuw onder lig, zelfs tegen de degradatiekandidaten. En in de XG ranglijst sta ik 16e.
 12. Laki

  FM Café

  O zo moeilijk om uw spelers tevreden te houden. Ze zijn constant moe, uitgeput, en dan boos omdat ik ze laat rusten. Of zelfs ploegen die hun spelers terugroepen omdat ze niet genoeg spelen, omdat ik ze 1x aan de kant zet omdat hij doodmoe is. Echt zo frustrerend dit spel. Het is belachelijk. Zeven van de negen matchen gespeeld...
 13. Laki

  FM Café

  Bij mij speelde Sadiki af en toe als VM eerste seizoen. Tweede seizoen stond die op de rechtsback en was één van de beste spelers van het seizoen
 14. Laki

  FM Café

  Niveau ligt nog te hoog, ik zit met veel geluk te winnen. Deze bvb. heb ik gedaan na een boost in de "sfeer van de club" na een teamtoespraak. Toch ook niet fair dat je tegen teams uitkomt in derde klasse die met El Khannouss spelen. Die heeft in de kleine finale gespeeld namens Marokko op het WK in het echt. 9 op 12 nu. Ik sta vierde, maar in de xg ranglijst maar 13e wat aantoont dat ik echt geluk heb gehad tot dusver. In de beker ook door naar de zesde ronde, moet nu tegen eersteklasser (en promovendus) Lommel in de volgende ronde. Denk wel dat ik al tegen de betere teams heb gespeeld (Seraing, KSK Hasselt (lijken me vrij goed te zijn) en de jeugd van Genk dus hopelijk kan ik dat doortrekken nu).
 15. Laki

  FM Café

  Ik heb mijn coach teruggetrokken en in dezelfde save een carrière gestart met RC Harelbeke dat naar een speelbare competitie promoveerde. Overwinningen als deze doen deugd. Maar het lijkt alsof ik nog niet klaar voor deze divisie. Als ik kijk naar de salarissen van deze divisie wel één van de betere teams (is mijn 2e wedstrijd, 1ste wedstrijd tegen Rupel Boom geownnen). Ik vermoed dat de laatste 5 semi-professionele clubs zijn. Ik ben professioneel, heb al een goed stadion gezien ze in de jaren '90 in het echt een jaar of vijf in de hoogste divisie speelden. Promoveren zal wel moeilijk worden, denk wel dat ik ga overleven in deze divisie. Gestart met zes op zes. Daarmee wel nu aan kop. Volgende match is thuis tegen Seraing (dat twee keer op een rij degradeerde in mijn save en financiële problemen kent).
×
×
 • Create New...