Jump to content

Laki

Leden
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Laki last won the day on August 10 2019

Laki had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

About Laki

 • Rank
  Scout

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Land: Australië Artiest: Moses Gunn Collective Nummer: Shalala Omdat Australie niet altijd vrij is, en ik deze al een editie of 2-3 lang wou inzenden om steeds te ontdekken dat Australie bezet was, grijp ik nu deze kans.
 2. Den Skyldige, Dogman, Millennium Mambo en El Orfanato gezien. Allemaal ok tot goede films.
 3. Dit vat wel goed samen waar ik de laatste tijd naar luister. Moet ook wel meer naar Sigur Ros luisteren. Vroeger kon ik dat moeilijker trekken, maar nu vallen er toch meer nummers. Op basis van de artiesten die hier staan, moet me dat liggen.
 4. Dank je Zeus voor de tien punten... Zoals het hoort in een echt songfestival! Portugal die 10 punten geeft aan Brazilië!
 5. Oké, kan al niet wachten op de volgende editie. Heb een heel leuk nummer gevonden dat aan elke voorwaarde voldoet. Catchy genoeg voor hier met een indie-vibe en toch nog weird genoeg voor mij My cup of tea (ik hoop) jullie cup of tea En dan nog eens een exotisch land. Voor de tweede keer naar Afrika alvast. Aan elke voorwaarde wordt voldoen. En voor de editie erna Australie dan maar. (ook een heel leuk nummer daarvoor, Zeus weet al welke). En met Polen heb ik ook al een leuke. Uit veel landen eigenlijk, maar het meeste zal hier toch wel niet zo goed scoren.
 6. Voor het eerst sinds heel lang... valt electronic uit mijn top 5. Ik vraag me oprecht al af of dit ooit gebeurd is sinds ik last.fm gebruik (en toch een deftig aantal scrobbles in de week heb). De albums die ik het meest heb gedraaid in de afgelopen maand.
 7. 3 puntjes, ja, als je nog maar 2 keer punten hebt gekregen moet je daar tevreden mee zijn. Maar anderzijds breekt het wel mijn "all or nothing" status op dit moment. Volgende editie wel al een nummer klaarstaan, waarvan ik vermoed dat het het hier wel goed zal doen.
 8. Laki

  Ik luister nu..?

  Je hebt wel goede smaak! Demon Dance en dan Soon. Ja, ik heb ook al enorm veel MBV beluisterd sinds het terug op Spotify staat. Zelf ook wat "nieuwe" muziek aan het ontdekken. Wel al wat leuke dingen gehoord. Zelfs van Coldplay heb ik nu een eerste leuk nummer gehoord (Politik). Bepaalde hip hop dat ik nu plots ook wel leuk vind. One van Metallica vind ik nu ook plots een erg goed nummer, maar Metallica is denk ik hit or miss bij mij qua nummers.
 9. Ja, het Eurovisiesongfestival ligt me niet echt qua muziek (denk ik). Afgaande op voorgaande edities vond ik als kind, altijd de puntentelling het leukste. Tenzij het plots kwaliteitsvoller is met wat meer diversiteit / variëteit op vlak van muziekgenres maar I doubt it. Is ook niet iets dat je op 1, 2, 3 doet. Het zijn 26 nummers zelfs voor een finale.
 10. Laki

  Muziek topic

  Die ken ik wel. Dat is het enige shoegaze album dat ik op CD heb wat echt een super random aankoop was. (al heb ik nog één recente van Ride ook, maar die heb ik nog niet eens beluisterd). Binnenkort vergezeld door 4 My Bloody Valentine CD's sinds die een re-issue krijgen.
 11. Ja, dit is dus opnieuw geen succes. Twee keer 12 punten en dat is het dan. Dan hoop ik maar op 12 punten van Zeus, dan kunnen we ons eigen bandje oprichten.
 12. Laki

  Muziek topic

  Absoluut een geweldig album! Ik denk dat dit één van mijn all-time favorieten wordt. Elke song is gewoon zo goed. Ik vind het gewoon nog beter dan Souvlaki. Ook hun reunie-album beluisterd en ook die vind ik erg goed. Ik denk dat Slowdive qua werk voor mij eigenlijk enkel nog Cocteau Twins voor zich moet laten qua persoonlijke fav artists / groepen. Ondertussen toch wel alles wel beluisterd, buiten misschien wat bonus tracks en EP's na, en dat zal ik nog doen. Maar de tracks die ik nu ken vallen nog genoeg te beluisteren denk ik. Andere "grote" ontdekkingen: Sweet Trip - Veloc
×
×
 • Create New...