Jump to content

Darkcrusader

Leden
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Darkcrusader

 1. @delichris @Marius @komodo25 @bas2204 @Rossi @FM_Lesly @Titan Bedankt weer voor de reacties! Het lijkt er inderdaad op dat de problemen in het voorseizoen zijn effect hebben op de selectie. Het gaat niet zoals het moet, maar we hopen dit snel recht te zetten.
 2. Stand SkyBet League 1 @delichris @Marius @[email protected] @FM_Lesly @Kavinos @Rossi Sorry voor de lange periode tussen uploads, werk zorgde er voor dat ik weinig tijd over had. Het is erg vervelend als het bestuur zich er zo mee bemoeid en bracht mij wat kopzorgen over de vervanging in het doel. Ik heb gekozen om het jonge talent Pardo-Roques de kans te geven, helaas lijkt het voorlopig nog niet te werken.
 3. Zonde van de nederlaag, maar niet geheel onverwacht denk ik, zeker niet gezien je met reserves speelde.
 4. Vorig seizoen hebben wij als promovendus een prima seizoen gedraaid en een goede basis gelegd voor het nieuwe seizoen. Het is nu zaak om verder te bouwen op vorig seizoen, helaas zijn onze financiële middelen zeer beperkt (ze bestaan eigenlijk gewoon niet) en dus moeten we ook dit jaar weer alles uit de kast halen om een goed team neer te zetten. Transfers & Selectie We beginnen met de inkomende transfers. Zoals gezegd was er opnieuw geen geld om daadkrachtig te zijn op de transfermarkt, en de spelers die wij graag wilden hebben kozen voor andere clubs. Uiteind
 5. Mijn vierde seizoen bij de club is ten einde gekomen en ook dit jaar mogen we weer zeer tevreden zijn met onze prestaties, als promovendus hebben wij de 10de plaats behaald en hebben we zelfs meegestreden om de play-offs. Helaas mocht het dit jaar niet zo zijn dat we ook echt mee deden in de play-offs maar we hebben een goede basis neergelegd voor volgend seizoen. Als we naar de statistieken kijken van het afgelopen seizoen kunnen we ook hieruit alleen maar concluderen dat het een zeer goed seizoen was voor ons als club. Ook een aantal van onze spelers hebben laten
 6. weer een goede maand en Bondscoach worden van Engeland is wel een hele mooie kans om je op een ander niveau te bewijzen
 7. je draait nog steeds uitstekend mee! Nederlaag tegen City kan gebeuren
 8. Eindstand SkyBet League 1 @Marius @komodo25 @delichris @Mordurette @FM_Lesly @r4vje @bas2204 Bedankt voor jullie reacties! Helaas is het niet meer gelukt de play-offs te halen, maar met een 10de plaats mogen wij als promovendus ook zeer tevreden zijn.
 9. Ondanks de zware nederlaag is het geen schande om van Liverpool en Spurs te verliezen, en toch weer een lekkere overwinning behaald tegen Everton
 10. Stand SkyBet League 1 @komodo25 @Marius @Rossi @Kavinos @Mordurette @delichris @007mark @FM_Lesly Bedankt voor jullie reacties! Het begint er toch op te lijken dat we play-offs mis gaan lopen, zeker na zo'n maand. We hebben nog 6 wedstrijden te gaan en zullen alles op alles moeten zetten om het nog te halen. @True_Legend Ik wist het ff niet meer (school is al een hele tijd geleden ) en google was niet mijn beste vriend daarin en bood geen duidelijke uitslag maar ik zal er op proberen te letten.
 11. ook je "B-ploeg" draait lekker en weer een ronde verder
 12. Stand SkyBet League 1 @FM_Lesly @komodo25 volgende keer toch iets beter je tactiek bestuderen @Marius @Titan @delichris @Mordurette @Kavinos @Rossi Bedankt weer voor jullie reacties!
 13. wat een heerlijke wedstrijd zeg!
 14. wat een geweldige start zeg! en heerlijk weer van Chelsea te winnen!
 15. Wat een prestatie om Chelsea te verslaan!
 16. Net begin met een goede overwinning! hopen dat je de lijn zo lang mogelijk kan doorzetten
 17. prima voorbereiding gedraaid vooral de overwinning tegen Charlton is zeer netjes.
 18. Stand SkyBet League 1 @Mordurette @komodo25 @delichris @Titan @FM_Lesly @Kavinos @Marius @Rossi Bedankt voor jullie reacties, ik merk veel vijandigheid richting MK Dons hier Het was erg balen om zo te verliezen, maar nu kunnen wij ons volledig richten op de competitie wat ik toch iets belangrijker vind.
 19. Een stadsderby in de halve finale van de CL is wel mooi zeg! en zeker als je in de eerste wedstrijd al zo'n voorsprong neemt.
 20. @Titan @komodo25 @delichris @Mordurette @Kavinos @Marius @Rossi @bas2204 @FM_Lesly Ondanks een spannende en goede wedstrijd mocht het helaas niet zo zijn en liggen we er uit. Maar we kunnen ons nu wel vol op de competitie richten.
 21. zonde van de finale maar geen schande tegen Chelsea. Hopen dat het stadion er snel komt!
 22. @Mordurette @delichris @FM_Lesly @komodo25 @ROEMM @Marius Bedankt weer voor de reacties! De play-offs zijn inderdaad dichtbij maar we hebben nog een half seizoen te gaan does rekenen nog nergens op, maar het zou wel erg mooi zijn. @[email protected]
×
×
 • Create New...